Юли 2006 - Тема 80

• 16 887
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • somewhere over the rainbow

НАН-дано ти си самокритична,а не шефовете.И от този проект зависи дали ще останеш,така ли?И всеки път ли ще си толкова ангажирана-няма ли от9ч.до17 и толкоз..?

И те са критични, точно това ме дразни, че не влизат в положение. Не, че са длъжни де, безработни много, но от човешка гледна точка... Confused Не ми се разказват подробности, но шефът ми даде ясно да разбера, че не е доволен от справянето ми с този проект. Това пък мен ме ядоса, защото не е съвсем заслужено и така. Говорихме, но аз се въздържах да кажа всичко, което мисля. Чакам следващия проект за да видя там как ще протечат нещата. Ако пак е същото, обирам си крушите.

# 196
И Мария не говори напълно разбираемо, но за сметка на това има много богат речник и не си затваря устата. За това че не говори като дърто, ще пропусна да се притеснявам  Whistling

Дидито и аз имам подобен пример. Братовчед ми и той до 3 годишен само на "ъъъъъ" я караше, а след това директно започна с изречения да говори.

Нан, не ги мисли нещата предварително. Ако наистина не са доволни от теб, нямаше да чакат до следващия проект, а щяха да ти бият шута директно. Дори и да те умуват сега, изглежда има за какво и са видяли някакъв потенциал в теб.
Радвай се че са критични! Това ще ти помогне по-бързо да учиш и да задобряваш в работата си.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 16:16 от Asya_

# 197
Нан ти си гений,на толкова програми им разбираш и да не са доволни Shocked
Защо ако нещо не разбираш все пак не попиташ някой да ти го покаже newsm78Дани не ги ли знаеше Thinking

# 198
  • София
НАН-Ели има право.Аз пък недоумявам как на новопостъпил кадър възлагат цял проект,и то за клиенти.Работила съм на няколко места в София и навсякъде един месец САМО гледаш и се учиш-колкото и голям специалист да си.Всяка фирма работи по различен начин,има различни подходи и изобщо никой нищо не изисква от новия човек.Ако направи грешка-карат се на "старите".Чак след месец започват да наблюдават работата ти и ако виждат,че нищо не си "вдянал" за толкова време,тогава те освобождават.При теб много набързо станаха нещата-"Здрасти-ето ти един проект!"
При всички случаи-успех ти желая!
Ронка-как е Емка?Какво каза лекаря?

# 199
  • Варна
Арлина,не е задължително да боледува Зоя ,макар че почти винаги има период на адаптация.Бързо възстановяване. Hug

Жорко и той не приказва много ,но лека полека започна да се отпуска да пее песнички и да рецитира стихчета.Научил се е като го питам защо така е  направил нещо ,да ми отговаря -щот така. Laughing

Жоржи,много жалко че се е наложило мъжа ти да напусне работа,дано поне има полза от чакането.Късмет Peace.

Рони и мойта щерка е от две седмици с кашлица.Е ,не минава и това си ,какво ли не изпробвах. Whistling

# 200
  • Варна
Жоржи-чак ми е неудобно да казвам тези неща като знам какви ви карат да ги вършите от сутрин до вечер!Верно до лудост ще ви докарат!Дано всичките ви усилия и мъки се възнаградят,пък малкия почне ли градина и двамата ще си намерите работа!Откъде пари сега?Ваш'те помагат ли?

Ами какво да ти е неудобно,то така стана че всеки се оправя както може. Peace
Ние по принцип си имаме работа,от края на април.и двамата,обаче ме е яд за това че точно заради тая простотия трябваше да напусне #Cussing out

# 201
Лоша работа Джорджи. Sad Hug Hug Hug
Зоя я водих при педи.Зачервено и е гърлото,кашля и има сополи.Поне температура още не е вдигнала.Изписа и сироп и спрей за нос.Знаете как е. ConfusedОколо нас всички дечица са болни. Sad Каза че мога да и пусна изследванията за яслата,не пречела настинката.Ама урината трябвало до час да се занесе,аз поне от тук минимум 40 мин. ще направя,докато стигна до кабинета.За 20 мин съм във Варна,ама като вляза в града в задръстванията и по светофарите и още поне толкова време минава докато стигна до нея.Как ще стане ще видим. newsm78
Зоята си изговаря правилно думите,ама така бърка родовете ooooh!Все едно някое циганче слушам.Пример:''Ето я тати'' Shocked Поправям я,ама пак така си я кара. Thinking

# 202
Диди, мерси, че попита. Hug
Емата е добре, уши, гърло всичко е наред. Гърдичките са чисти, но ми изписа сироп който да давам само вечер и спрей за нос. Каза, че до 5-7 дни кашлицата трябва да отшуми напълно. Определено съм по-спокойна, особено като гледам по новините колко пневмонии върлуват, та и жертви има. ooooh! Поинтересувах се как стои въпроса с ваксината против Менингит. Не се поема от ЗК, струва 37Е. Мисля да сложа на Ема като се оправи напълно. Я кажете колко приема са за менингита? Имам спомен, че май са 2. newsm78

Арлина, бързо да се оправя Зоя. Hug

Наде, ще се справиш! Всяко начало е трудно, вярвай в себе си! Hug

Сузи, много упорити тази кашлица бре, Емата вече 10-тина дни кашля. На моята приятелка едното дете по същият начин.

# 203
Много хубаво,че е Ема е добре Hug
Тя тази ваксина не се ли слага до годинката или се бъркам?И има ли такава в БГ или само при вас?Иска ми се и аз да сложа.

# 204
  • somewhere over the rainbow
НАН-Ели има право.Аз пък недоумявам как на новопостъпил кадър възлагат цял проект,и то за клиенти.
Диди, ето, че си ме разбрала Hug Точно за това негодувам. Помолих ги да ми дадат нещо, което не е за клиенти, но е близо до истински проект. Нямало какво да ми дадат, да гледам готовите неща. Ама то как да научиш без да пипнеш бе. Не сме и в офис да гледам как работят другите. Просто ми дават да гледам готовите неща и евнтуално нямаше проблем да питам. Да, ама има. Като питам нещо - Ама ти това не го ли знаеш? Знам го, но обичам да питам Mr. Green  И после хооп, цял проект. Не става така, ама к'во да им обяснявам. Това е все едно да си автомонтьор, но да си работил само върху Мерцедеси. И изведнъж те взимат във Форд. Почти същото е, ама не съвсем. И ако не се справиш в началото те питат: "Ти всъщност автомонтьор ли си?" И аз се питам съм или не съм. Луда работа. Crazy

# 205
  • София
Аз си спомням,че ваксината,която слагахме на Влади няколко пъти беше за няколко заболявания,включително и за менингит-струваше 65лв,но не съжалявам изобщо.Ох,забравих как се казваше! ooooh!Като се сетя ще пиша..Пиги със сигурност знае,ама като не пише...
Ронка-дано малката бързо се подобри! Hug
НАН-че-разбрах аз,че така е станало-странна фирма!Ще чакаме да кажеш какво е станало с проекта.Представи си,че клиентите много са го харесали!

# 206
Ронка, Дани веднъж сме го ваксинирали п/в менингит с Акт Хиб /един прием/.
didito, сигурно за Пентаксим говориш.  Peace Ние тогава му бихме Инфанрикс, а тя не включваше менингит, та затова допълнително му сложиха Акт Хиб, но след доста време.
Много кашлици и хреми, бързо да оздравяват всички дечковци. Hug
Днес звъннах на доки, поисках си час за консултация, хем да го измерят, хем да се уговоря за бебчо ЖЗ.
Дани едва ли е наддал много, да не казвам въобще. Поне е дръпнал някой и друг см.
Иначе и той не казва Р, С-то понякога го казва като Ш, но пък бърбори много.
Цитат на: Сузи
Научил се е като го питам защо така е  направил нещо ,да ми отговаря -щот така.
Същият образ е и той. Laughing
На компа знае да си пуска филмчета в уoutube, смена ги като свършат, уголемява, минимизира и т.н. Като звънне някой на скайпа, натиска с мишката зелената слушалка и започва да говори. Ей го, и сега се е залепил за мен и не ми дава да пиша. Crazy
Много обича и да оцветява ето тук: http://paint.dechica.com/index_paint.php?subaction=showfull& … =&ucat=1&

# 207
  • София
Точно така-Пентаксим!Мерси Нанни! Hug
Много интересен сайт си дала-ще разгледам.А бебчето сигурно ли е,че ще е момченце? Simple Smile

# 208
Eй, ама много съм изпростяла! Ми и аз Пентаксим слагах на Ема. Ама кой да помни, че и менингит включваше! ooooh!

# 209
Didi,
има специална менингикокова ваксина-"Превенар".(За пневмония и менингит).Ние благодарение на нея се разминаваме цяла зима само с лека кашлица

Общи условия

Активация на акаунт