НАН-дано ти си самокритична,а не шефовете.И от този проект зависи дали ще останеш,така ли?И всеки път ли ще си толкова ангажирана-няма ли от9ч.до17 и толкоз..?

.

Каза че мога да и пусна изследванията за яслата,не пречела настинката.Ама урината трябвало до час да се занесе,аз поне от тук минимум 40 мин. ще направя,докато стигна до кабинета.За 20 мин съм във Варна,ама като вляза в града в задръстванията и по светофарите и още поне толкова време минава докато стигна до нея.Как ще стане ще видим. 
Все едно някое циганче слушам.Пример:''Ето я тати''

Поинтересувах се как стои въпроса с ваксината против Менингит. Не се поема от ЗК, струва 37Е. Мисля да сложа на Ема като се оправи напълно. Я кажете колко приема са за менингита? Имам спомен, че май са 2. 

Точно за това негодувам. Помолих ги да ми дадат нещо, което не е за клиенти, но е близо до истински проект. Нямало какво да ми дадат, да гледам готовите неща. Ама то как да научиш без да пипнеш бе. Не сме и в офис да гледам как работят другите. Просто ми дават да гледам готовите неща и евнтуално нямаше проблем да питам. Да, ама има. Като питам нещо - Ама ти това не го ли знаеш? Знам го, но обичам да питам
Като се сетя ще пиша..Пиги със сигурност знае,ама като не пише...
Ние тогава му бихме Инфанрикс, а тя не включваше менингит, та затова допълнително му сложиха Акт Хиб, но след доста време.