Юли 2006 - Тема 80

• 16 871
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • somewhere over the rainbow
Аз пак съм тук. Вчера приключих проекта и ми дадоха малко почивка. Не знам до кога, чакам да ми се обадят. Май не са много доволни от мен, но то и аз не съм доволна. Много им е сложна системата, не знам защо така си усложняват живота, като и с много по-лесен код се постига същото newsm78 На мен това ми е трудно, но коя съм аз да им казвам, като не ми харесва - мах. Разбирам, че искат всичко да е професионално, ама чак пък толкова... Той клиента изобщо не вижда кода, зорът е за нас, които го пишем. Абе нещо не съм доволна, ще видим как /и дали/ ще я караме.
Но имам нужда от почивка, че 14 дена нон стоп работих.

Даяна е на яслата. Няма проблеми за сега.
Прави такива сложни изречения, че ни скрива шапката. Като например: "Мамо, искам да ми покажеш как се слага тази раница." - цитирам дословно. Нищо бебешко няма в говора й, освен някои по завъртяни думички. Р-то го казва перфектно. Ама то си е нормално де, 3 години гони вече. Нали до 3 год.  детето трябвало да говори като голям човек...

И това е... така съм се отпуснала, че ме мързи да мисля даже. Точно като ла.но на слънце... hahaha

# 181
Ема не говори правилно, някои буквички й бягат-р,л,щ. Но не съм притеснена, не знаех, че до 3г. трябва да говори като голям човек. Има деЦа които проговарят по-късно. Спомням си Мишел на Лала, че проговори късно, пък си е наред детето.

Дани, дано нещата при Криско се оправят с яслата. Много неприятна ситуация, явно има нещо щом е подтиснат и ходи с нежелание.

Арлина, бързо оздравяване на Зоя. Hug

Диди, дано приемат Влади в градинката. Praynig

Дю, много е хубаво, че Гергана обича народната мусика. Ема също я харесва и започва да се подрусва като чуе. Предимно й пускам МТВ, а чалга само когато сме в компания. Голямо промиване на мозъци е тази музика.
Ема пък предимно в скайп пише на баба си. Тук съм й забранила да пипа из форума, че току виж ми затрила някое писание. Joy Въвъ форума само си премества страничките надолу и гледа подписите, като не спира да ги коментира.

Джорджи, дано всичко с изследванията е наред.

При нас времето се развали, днес вали. До края на седмицата го дават дъждовно и доста по-ниски температури. Confused

# 182
И разпознава чалгата от народната музика  Laughing не И харесва, иска си хорото  Crazy

В Смолян имаше страхотен детски фолклорен ансамбъл, с над 100 деца в различни формации, с прекрасни преподаватели и много-много награди от медждународни фолклорни фестивали, но за голямо съжаление от 2-3 години вече не съществува.

# 183
  • Варна
Добро утро  Hug

Момичета да ви питам,носен и гърлен секрет,на гладно ли се вземаше??? newsm78
Не, но не трябва да си капала нищо в носа и да си пръскала гърлото.
Много ти благодаря за отговора  bouquet  bouquet  bouquet
Да на гладно и жадно изрично ме питат и ,ако са яли или пили не ми взимат

Жоржи дано не съм те подвела, а ма аз и кръв и урина като правя нашата докторка каза, че не е задължително да е на гладно и жадно и че това вече е отживелица. newsm78

# 184
И аз знам, че изследвания и секрети не е нужно да са на гладно. Май и това само на някои места в Бг се практикува. Ама стига съм сравнявала. На Ема миналата година в лабораторията във Враца й взеха секрет, беше яла, само ми казаха, че не трябва да има медикаменти в нослето и гърлото. Peace

Дю, жалко, че вече не съществува този ансамбъл. За съжаление много се разпаднаха. Confused

# 185
Но не съм притеснена, не знаех, че до 3г. трябва да говори като голям човек.
Така съм чела newsm78 Но ясно е, че има изключения и изобщо не означава, че са ненормални. Naughty  Имам предвид, че няма какво да ме учудва, че Даяна говори добре, често срещано е на тази възраст да е така.

# 186
И Гергана все още не може да казва Р.

НАН, на какъв език програмираш?

# 187
Диди,не зная дали само с цигари и уиски ще стане newsm78Тук вървят рушвети от по 200 лв . и нагоре.Аз за яслата,въпреки че ми напарвиха колегиална услуга,купих "Бейлис", една гигантска бонбониера  и един луксозен парфюм..Луда работа,ама какво да правя.Жалко,че връзката ми замина и сега се чудя какво да правя... ooooh!
Жорка,защо спите там?Тук в  19 часа се прави сбирка и оттам насетне,чак на другата сутрин...
Наборките сигурно се сещат как едно време стояхме на опашки за олио и захар...,та сега в друга посока,пак същата простотия #Crazy
Ронка,споко душко,това са глупости..Няма норми за нищо в този живот,защото всяко дете и е пълна индивидуалност NaughtyАлекс не казва К и много смешно...И аз така се бях побъркала и говорих дори с логопед преди два месеца и ми казаха,че по-скоро много възрастни са за там,отколкото детето..

# 188
Добро утро  Hug

Момичета да ви питам,носен и гърлен секрет,на гладно ли се вземаше??? newsm78
Не, но не трябва да си капала нищо в носа и да си пръскала гърлото.
Много ти благодаря за отговора  bouquet  bouquet  bouquet
Да на гладно и жадно изрично ме питат и ,ако са яли или пили не ми взимат

Жоржи дано не съм те подвела, а ма аз и кръв и урина като правя нашата докторка каза, че не е задължително да е на гладно и жадно и че това вече е отживелица. newsm78
Зависи за какво даваш кръв и урина. И урината каква е стерилна или обикновена и т.н. За съжаление Валери бного ми боледува и се наложи да стигнем до Стара Загора до професор декември месец и там ни взимаха кръв от вената на гладно за да се видят само някои показатели за имунната система. И ,ако бяхме яли нямаше да ги правим.Честно казано за кръвта знам кога е на гладно и кога не. Дори сме си направили експерименти .Двадена преди да идем на Стара Загора хемоглобина му беше 98 на наядено , а после 112 на гладно само за 2 дена разлика. А секретите не знам къде и как се практикува ,но тук има само една лаборатория на ,която вярвам и винаги ми обесняват всичко. За това така знам и така казвам ,а пък всеки си решава за себе си.
Отностно говоренето Марти ходи на логопед на 6г. и тя каза ,че наистина децата трябва да говорят като големи на 3г. ,но най-късно 4г. После да се вземат мерки ,защото колкото е по-малко детето толкова по-лесно става корекция в говора. И толкова детето не си е изградило лош навик да говори неправилно.

# 189
Наборките сигурно се сещат как едно време стояхме на опашки за олио и захар...,та сега в друга посока,пак същата простотия #Crazy

Помня да, сега наистина е подобно. Момичета пожелавам ви наистина от вс сърце да успеете за тези пусти ДГ. Hug

# 190
  • Варна
Анет не се притеснявай,не си ме подвела Hug.Взехме си направление днес,утре ще отидем.беше ял,бях му дала Хомеопатичните,в носа му пръснах солена вода.....казаха да не е ял и да не съм пу пръскала нищо в носа и устата Peace
Има много упорита хрема и затова ще вземем натривки.да няма .......коки някакви Thinking

Тиция,денонощтно се стои със списъците пред градината Peace.на 6 часа са смените,и всеки ден в 19ч се събират всички записани да се разпишат и за да се направи графика за чакане на следващия ден.Момичета повярвайте ми,никога не съм си мислила,че такова нещо ще ми дойде до главата ooooh!.Димитър се разболя и тъй като няма как да го гледаме и да висим пред градината,Моят мъж напусна работа Tired.той си мислеше да напуска скоро де,но пак ме е яд.докараха ни до лудост тези хора...и до просяшка тояга ще ни докарат...

Нанче Hug ти си страшна мила  bouquet

На всички болни,бързо оздравяване Hug

# 191
...тя каза ,че наистина децата трябва да говорят като големи на 3г. ,но най-късно 4г. После да се вземат мерки ,защото колкото е по-малко детето толкова по-лесно става корекция в говора.
[/quote]
Ахам, и аз на 4г. бих се притеснила, ако не говори добре. Но аз съм си по-старомодна Blush

Дю, пиша на PHP, xHTML, CSS, JavaScript, Ajax, някъде по-добре, другаде не. Като цяло не съм експерт, имам още много за учене Grinning

# 192
На 4г., ако не говори правилно и аз бих се притеснила. Но при положение, че на 2 и половина е проговорила (примерно), няма как до 3г. да говори перфектно.

Джорджи, големи катаклизми покрай пустото записване! ooooh!
Като казах на Калин какви са процедурите по записване се хвана за главата. Каза, че всички списъци е спосебен да изяде. Joy

Хайде ние отиваме на лекар, защото Ема продължава да кашля. Tired

# 193
  • София
Да се отчета-директорката ми се обади и обеща да го приемат септември,в най-хубавата група,с най-малко деца.Да видим!Не беше само почерпка,имаше и много близък познат на директорката,който е приятел на нашия дядо.Затова ще станат нещата,защото са много гъсти.
Жоржи-чак ми е неудобно да казвам тези неща като знам какви ви карат да ги вършите от сутрин до вечер!Верно до лудост ще ви докарат!Дано всичките ви усилия и мъки се възнаградят,пък малкия почне ли градина и двамата ще си намерите работа!Откъде пари сега?Ваш'те помагат ли?
НАН-дано ти си самокритична,а не шефовете.И от този проект зависи дали ще останеш,така ли?И всеки път ли ще си толкова ангажирана-няма ли от9ч.до17 и толкоз..?
Иначе Влади говори малко разбираемо-направо взех да се притеснявам!И той често не казва к,а т.Дълги изречения изобщо не прави и така...ще видим навършвайки 3г. докъде ще е стигнал.
Спомням си,че малкия ми брат до 3г. НИЩО не говореше,само Ъъъъъ.,а сега не мога да му затворя устата!

# 194
Казвам ви го това до 4г. ,защото когато сестра ми чу ,че Марти происзнасяше звуците"р" и "л" ,но не ги влагаше в думи ми каза да отида на логопед .Коагато отидох при логопеда в детската градина тя ми каза ,че е много рано ,посто не и се занимаваше на жената .И така ние протакахме до 6г.След което се запознахме с въпросната логопедка ,много млада ,много мила и Марти и имаша пълно доверие и така за 3 месеца от септември до декември Марти започна да говори абсолютно правилно. След хас идваше детенце на 4г. на което изобщо не му се разбираше какво говори ,а тя ми разказа за случай когато детето е тръгвало на училище и изобщо не можело да му се разберер и с много усилия детето се оправило след 6м.
п.с. мама отива да се направи на красива и после бегом към празника на буквите да видим колко ИЗРАЗИТЕЛНО ще си каже стихчетата моето гардже Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт