На мен това ми е трудно, но коя съм аз да им казвам, като не ми харесва - мах. Разбирам, че искат всичко да е професионално, ама чак пък толкова... Той клиента изобщо не вижда кода, зорът е за нас, които го пишем. Абе нещо не съм доволна, ще видим как /и дали/ ще я караме.Но имам нужда от почивка, че 14 дена нон стоп работих.
Даяна е на яслата. Няма проблеми за сега.
Прави такива сложни изречения, че ни скрива шапката. Като например: "Мамо, искам да ми покажеш как се слага тази раница." - цитирам дословно. Нищо бебешко няма в говора й, освен някои по завъртяни думички. Р-то го казва перфектно. Ама то си е нормално де, 3 години гони вече. Нали до 3 год. детето трябвало да говори като голям човек...
И това е... така съм се отпуснала, че ме мързи да мисля даже. Точно като ла.но на слънце...

Въвъ форума само си премества страничките надолу и гледа подписите, като не спира да ги коментира.

Имам предвид, че няма какво да ме учудва, че Даяна говори добре, често срещано е на тази възраст да е така. 

.той си мислеше да напуска скоро де,но пак ме е яд.докараха ни до лудост тези хора...и до просяшка тояга ще ни докарат...