Изобщо не се учудвам ,че са и казали така. И аз бях "заразила Марти с пъпки" ,а не бяха от мръсната циганка ,след нейното бебе не смениха пелената в ковьоза

Вижадм ,че коментирате за градините. Това е може би единствената привилегия за малките градове ,нямаме тези абсурди.Дори тук ходят да си търсят деца,защото няма. Отностно адаптацията Марти не беше ходил на ясла и много бързо се адаптира и не се наложи да го оставям на половин ден. В това отношение бях миропомазана,но не съм сигурна за Валери на есен как ще е . Виждала съм абсурди като детето е дърпано и не иска да влиза в стаята и плаче и посинява ,а после видждам майката да си пие кафетонякъде по-центъра.Е това аз не го разбирам.Моята сестра също не е искала да ходи на градина по-цял ден е седяла и плачела тихичко без да се храни и майка ми я спряла ,а аз изобщо не съм ходила.Тръгнах на предучилищна на 5г. и после не съм имала проблем със .социалния контакт.Ако имате вариант да си ги гледате още една година сега вече в училищата започнаха да приемат от 4г. на половин ден. В предучилище в нашата група имаше и 5 годишни деца.Имаше едно момченце адаптацията му беше адцки трудна баба му или дядо му седяха през цялото време пред вратата иначе вдигаше училището.много плачеше ,но сега го гледам ,че вече е добре.