Юли 2006 - Тема 80

• 16 857
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ронка-много се радвам,че всичко при бебенцето ви е наред! HugМомче,момиче-важното е да е живо и здраво!Иначе питай специално за Превенар.
Асе-и аз бих те посъветвала същото като Рони-до юли има много време,започни да я водиш на гости на баба и дядо да си свиква,после я оставяй за по час-два и после постепенно да преспива вечер.Като става плавно няма да се стресира,а напротив-сама ще иска да ходи при тях. Peace
Иначе и аз чух,че на Металика е имало доста млади семейства с бебета в колички и малки деца.
Гледах снимки на Гуинет Полтроу и детенцето и на концерт на татко му,бяха на първия ред,а малкия беше със специални заглушаващи слушалки-провери,и това е вариант.
Аз имам билети за Депеш и Мадона,специално е било написано,че деца под 1.50м. влизат безплатно-значи има хора,които си ги водят. Peace

# 256
Има,има и то доста.
А таткото на детето на Полтроу,направо ще го изям Mr. Green Heart EyesПоне за утешение имах щастието да го видя на живо преди няколко месеца,ох. Blush

# 257
 Аз вярно че от 3-4 години на голям концерт не съм стъпвала, ама тогава като чили не съм виждала хлапетии по концертите. Като се замисля може и да е имало още тогава, но аз по това време нали го раздавах младеж Crazy и не съм обръщала такова внимание на малките .

Няма как да я зарежем дребната на рожденният й ден. Или ще я вземем с нас, или аз няма да ходя.

# 258
Ето ме и мен,няма ми я фонетиката,утре ще се отчета..

# 259
Добро утро. Hug

Още няма никой, много спите бре. Simple Smile

Аз се чудя какво да правя. Досега рисувахме с Емата и ме измуфти да й пусна да гледа филмче. Сами сме с нея цеееели 3 дни. Калин ще си дойде чак в понеделник следобед, ще полудеем толкова време двете( бях ви споменала, че е в Ирландия на мач). Ема иска през час да му се обаждаме, защото й е мъчно. То по-евтино щеше да ни излезе, ако бяхме отишли с него. Mr. Green Сега ме е яд, че не отидохме.

Арлина, само изследванията на кръв и урина за спин, васерман, токсоплазмоза и още нещо струва толкова(еднократно). Ехографията ми е отделно.
За Лондон е супер, и на мен много ми се пътува, но до Тайланд. Мисля, че няма проблеми, снаха ми пътува в 31 седмица и не я върнаха.

Хайде ставам да топля обяда, на Ема времето й за филчета изтече. Mr. Green

# 260
  • През девет земи в десета
Аз само наминавам,отиваме да караме колела с мъжО,временцето днес е супер.

Ели  Hug ,мерси за рецептата,спести ми писането,нямам какво да добавя в допълнение,ако има въпроси питайте Peace

# 261
Ронка,другия път се мятай с него,защото в Ирландия е много красиво и си струва да се види NaughtyАа,много либерално си го дала на Калин  ShockedОт сърце ти завиждам за бебешока Hug
Арлинаааааа,не се заглеждай по чужди татковци Mr. GreenВ тоя ред на мисли....,онзи ден и на мен и една приятелка ни изтекоха л....те по един татко с количка..Страхотно мила гледка Heart Eyes
Ние днес ходихме на куклен театър "Пепеляшка" и въпреки,че беше много забавно,ми стана гадно от постния декор и костюми на актьорите SadСпомням си аз като бях дете и майка ми беше зам.директор на театъра как водех цялия блок всяка седмица да гледаме на аванта Mr. GreenА какви постановки имаше само...,а за костюмите да не говорим..Имаше и хубави неща през социализма Sunglasses

# 262
Лети, не съм най-либерална бре. Просто се организираха и заминаха 5 мъже, и на никой от тях жената не тръгна и реших и аз да остана. Но така или иначе билетите са на смешни цени и мисля като си стъпим на краката някой ден да отидем семейно за няколко дни. Надявам се да е скоро. Mr. Green

Лети, ти пък Арлина да не се заглежда по чужди татковци. Та то ако и око не можем да оплакнем сме си за жалене бе! Laughing
Жалко, че театъра така е западнал. Confused

Ох тая моята щерка от 2 дни мрънка за равиоли, но днес положението е извън контрол. А навън вали, не ми се излиза, тук до нас не са хубави, а за другият магазин трябва да изкарвам колата, а пък тук много гадно се паркира при нас. Ще се опитам да я залъжа със спагети дано се получи, ако ли не ще излизаме.

# 263
Че като съм бременна и безформена да не съм сляпа,бре! Crossing ArmsТо хубавото как да не го видиш Mr. Green
Зоя още не съм я водила на куклен театър.Мисля си обаче за Добрич,там казват че е хубав.Tizija:може да пробваш там да заведеш детето,нали си ходиш в Добрич.
Ние преди малко се прибрахме от разходка.Не че беше много топло,ама добре се разходихме.
И аз искам в Ирландия.И в Шотландия искам.И в Тайланд...абе много искам. Rolling Eyes

# 264
  • София
И на мен ми се пътува-всъщност това ми е мечта,дай Боже някой ден да ми се сбъдне!
Аз Влади всяка седмица си го водя на куклен театър-много му харесва,вече влиза като у тях си-отива при касиерката,вика:Дай едно билетче,отива при момичето,което ги къса,подава,после влиза и пляска,изобщо знае как да се държи..
Бяхме и на театър с актьори,за по-големи-с костюми-Котаракът в чизми-костюмите бяха добре,но реквизит никакъв,наистина бедна работа.
Иначе е голяма истерия като сме вкъщи,направо в чудо се виждаме с баща му.То е крясъци,тръшкане и истерии страшни!Днес рева без причина един час,а той реве силно-абе нямам думи,завиждам на всички,които има на кого да дадат детето си,за да отидат на кафе,фризьор,концерт...
По мъже не се заглеждам вече,еле пък с деца,неудобно ми е някак си.Некомфортно ми е и да знам,че някоя заглежда моя мъж...де да знам-консервативна съм в това отношение.

# 265
Диди,много хубав Влади на аватара.  Wink
На мен с тоя комп не ми провървя  ooooh! Беше на рекламация,дъното му било изгоряло,смениха го.Сега пак ще го водя,че като махна кабела и ми намалява светлината на дисплея,абе ужас.Добре че ни е приятелче момчето от магазина,че гаранцията къде я дянах,един Бог знае.Иначе има 3г.

Хайде отиваме на кафе и после на пазар..

# 266
  • Варна
Честит Рожден Ден Ели /Lala/!
Много любов и семейно щастие ти пожелавам!
newsm59
Ела да кажеш с 2-3 думи как са Мишел и Пипи.
Опитах се да направя едни козуначени кифлички, уж всичко изпълних както е по рецептата, а ма много меко ми стана тестото и не успях да ги оформя Embarassed. Нямат никакъв външен вид. Някой ако е правил да ми каже преди да втаса тестото ли се оформят или след newsm78

# 267
ЛАЛА, ЧРД! Желая ти всичко най-хубаво!

Да наминеш да кажеш как сте, и да почерпиш! Wink Hug

Анет, нямам идея как се прави козунака, еле пък кифлички. Един път опитвах миналата година, нищо не стана. Нали в машината ги правиш?

# 268
Лала честит рожден ден!

# 269
Joyeux anniversaire !
Je vous souhaite toute la santé du monde, beaucoup de bonheur personnel et de réussite professionnelle !

Честит Рожден Ден Лала!
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб,
 щастието да те съпътства на всяка крачка,
любовта винаги да е под ръка,
а късметът да те чака зад всеки ъгъл.
Живей сега,
Усмихвай се сега,
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 18:19 от isi_kam

Общи условия

Активация на акаунт