Юли 2006 - Тема 80

• 16 858
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Деска, Naughty HugМежду другото,докито ми каза,като бихме ваксината,че имунитетът се гради 14 дена и затова толкова време съответно не бяхме на градина,тъй като е опасно ако се зарази през този период..
Гледам Нова и се нервя на бащата на един от обвиняемите за убийството на Стоян Балтов,виж на,колко е невинен синът му #2gunfire

# 241
Добро утро!  Hug Момичета, много ви благодаря за милите думи! Сигурна съм, че всичките ни дечица са прекрасни!

Ели, виж тук: http://uroci.net/uroci/19/PowerPoint.html Обяснено е простичко и с примери.

Ася, държах се, само навлажних очите.  Heart Eyes

# 242
Деси, благодаря за изчерпателният отговор. Значи ще ваксинирам Емата още веднъж като се позатопли времето и е напълно здрава без кашлицата в момента. Страх лозе пази. Днес ще се поинтересувам тук коя ваксина точно се предлага, и ако няма Превенар ще я боцкам в Бг.

Момичета, след малко отивам на ФМ. Много се надявам да чуя само хубави новини. Защото петъците приципно не ми върви. Моята приятелка с която ходя по лекари е болна от скарлатина, всъщност цялото й семейство. Та в последният момент правих акробатики и ще дойде една позната с мен на прегледа да превежда.
Моят мъж днес заминава за Ирландия на мач. Confused

Хайде после ще пиша по-подробно, че закъснявам на Ема за градината. ooooh!

# 243
Ronka, стискам палци днес за прегледа, да те зарадват с добри новини! Hug А Калин разстоянията вече ги няма за нищо... Sunglasses
Дю, да нацелуваш червените бузанки на сладкишчето си! Hug
Нан, Дая се оформя като истинска фурия в худ. изкуство. Shocked Направо ме разбиха нейните принцеси. Дани може да рисува само кръгчета, балончета/т.е. кръгчета с дръжка/ и буквата на тате, а забравих, че и дупки за мишките умело прави - търка листа с флумастера на едно място, докато не го пробие. ooooh!
Ивка, как сте с Цеци, поминават ли пъпчиците? Hug

Тези дни да ви го похваля е много послушен и гальовен. Вечер като се събереме семейно, ни прегръща двамата с баща му, допира бузи до нашите и ни казва, че много ни "Бича" и че сме "Пиятели". Следват влажни целувки по устата  Rolling Eyes и като го питаме, кой така се целува, отговаря:" На кламите"- рекламите. Голям папагал е станал, сега си е харесал един колбас "Джуниър" и като го види в магазина директно си го взима, не че го яде след това...
Водих го на консултация, вече не плаче от доки, тежи 13кг. с малко дрешки и е висок 91см., дребосъчето на мама. Simple Smile

Вчера изпрах една пералня с бебешки дрешки, мЪжо му се зави свят, докато ги простне, #Crazy едва ни стигнаха шипките. Днес следва гладене и прибиране по шкафовете. Party

# 244
Добро утро!
Една песничка за настроение. http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE Благодарение на нея успяваме да хапнем малко. Имам я в телефона и така докато я слуша n-пъти оспявам да сложа нещо в устата му.
Слънчев и усмихнат ден ви желая.     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Привет мами  Laughing

Да ви разкажа за нашите перипетии. След разговора с лелята всеки ден КРиси си идва и казва, че въпросната леля е добра. Но явно още се притеснява много, защото всеки ден е с леко наакани слипчета. Най-очевидно беше днес отивам да го вземам, гушвам го и той започва да вика ох дупето ми - викам сега мамо ще го измием у дома и ще го намажем. Слагам го да седне за да го обличам той се вдига и пак ох дупето ми, тогава лелята (една друга) вика ами какво ще му миеш той ака и аз го избърсах. Но Криси продължава да охка, сваля панталончето и .... целите слипчета в ако. Аз съответно започвам да го събличам за да го преобуя, а лелята донесе мокри кърпи - бърше го и ми обеснява че се е наакал у дома не при тях. Викам в нас си е бил преди 4 часа а слипчетата са мокри и миришат от сега е. И тя хъка мъка ама КРиси защо не си казал дрън дрън. Оказа се че е бил на гърнето, но явно са го вдигнали преди да се изака.  #Cussing out Замълчах си но ми кипи.  #2gunfire скоро ще има луд скандал в яслата.
Най-лошото е че си мисля, че и те не са напълно виновни. Според мен КРиси се е стресирал прекалено много там и затова ака по малко в гащите, по този начин си показва стреса. В началото го правеше в леглото на обяд, но сега в будно състояние. Видяла съм се в чудо, май хомито ще излезе права, че не трябва да ходи там, но как ще изляза на глава с баща му незнам...  Confused Давай те идеи какво да го правя.... ooooh!

Изи и на нас ни е любима тази песничка  Hug
Нани - и нас КРиси много ни обича и казва - мамо много си хубава. Ако нещо не съм с подходяща (според него прическа) - ми казва мамо макирай(лакирай се) се и си направи прическа да си още по хубаво. НА ден по 100 пъти чувам мамо много те обичам или мамо много си хубава. Понякога докато сме в някой магазин или някъде другаде независимо има или няма хора. Понякога е малко притеснително, но за да не му подтискам чувствата му отговарям винаги - и ти си много хубав мамо или и аз те обичам мамо.  Hug Което е последвано от небивало щастие. Изобщо много любов прехвърча около нас.  Blush Heart Eyes

# 246
  • Варна
Дани много лоша история тази с Криси Cry. Аз съм  ви разказвала за подобен проблем с големия си син в яслата. Всеки божи ден се наакваше напук в яслата. При условие, че беше вече без памперс, а акото от 6я месец го правеше само на гърне. На лелята явно и беше писнало да го мие и по неговите думи го удряше по дупето........... Накрая започна да се напишва и тогава се уплашихме с баща му, че преживява голям стрес и го спряхме. Ако имаш възможност спри го от ясла и след няколко месеца го пусни в градината.
Иска тази ни е любимата песничка. В яслата където ходеше Тошко сайта, като се зарежда свири тази песничка и понеже на сайта има снимки на Тошко по едно време ме побъркваше да се гледа и да слуша песента! ooooh! Аз пък го храня до като го къпя, или докато гледа Мързел град, или до като играят с батко и на компютъра.
Иска какво ще правите ваканцията  newsm78! Дано да се затопля времето, че 10 дни ще се чудя какво да ги правя зверчетата в къщи.
Пиги щеше да пуска рецепта за козунак. Praynig

# 247
Анет и аз се опасявам, че решението ще е в отписване от яслата, но за  сега тая надежда че може и да се оправят нещата.  Rolling Eyes

Деси чакаме рецептата май всички  Crazy

# 248
http://www.kaliakrarockfest.com/
Е хайде сега кажете ми, как може Мимозката да се роди баш на 2 юли Cry
Ще ги пропусна Blind Guardian, то се е видяло Confused

На сега е момента Пиги да я пусне рецептата за козунака. В яда си, какъв козунак съм способна да замеся ако знаете Crazy

Мама Дани, направи това което чувстваш че трябва да направиш. Е, разбира се и ако имаш възможност да го направиш, де. Защото понякога сме притиснати от обстоятелствата за съжаление.

# 249
  • София
Асе-голям фен си!Какъв е проблема да отидете?През деня празнувайте РД,вечерта на концерт!
Дани-лоша работа,ясно е,че наакването е от стрес-лелката да не се прави на луда!Ако имате възможност-спрете го.Мъжа ми е бил така като малък и са го спрели-изцяло баба му го е гледала,някои деца просто не са за детски заведения.А наистина е много гальовен Криси!Влади отскоро ми казва бичам мама и ми е голям кеф!
Ронка-а мъжа ти защо не идва с теб на преглед?Хем да види,хем да превежда?Провери за Превенар-а,защото при сестра ми в Гърция е задължителна и се предлага от държавата.Може и при вас да е така. Peace
ПИГИ- newsm18РЕ-ЦЕ-ПТА!КО-ЗУ-НАК! newsm18 Grinning

# 250
didito, вечерта на рожденният й ден някак си не ми се оставя детето по баби. Дебната не е свикнала да се разделяме и ще страда баш на ден дена си. Ще ме гризе съвестта и пак няма да си изкрам добре
Имахме идея да я вземем и нея на концерта, но дали децибелите няма да й дойдат в повече Thinking
Лятото я водихме на трите вечери от Блус Феста в Бургас и на дребуса много му хареса, но там принципно е с няколко идеи по-тихо.
Някоя от вас водила ли е хлапето си на голям концерт?

# 251
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=284881.180 Пиги намерих рецептата от миналата година,после ако имаме въпроси ще питаме  Whistling

Асе на концерт  ще я стъпчат бре,освен ако има седящи места,но на теб с детето няма да ти е същото изживяването,намерете кой да я гледа за вечерта какво Rolling Eyes

Аз си спомням как на един концерт имахме билети и беше фул явно продажби на фалшиви билети имаше доста,та ние с билети влизахме през оградата,бих едни и ги бутах,изобщо беше луда работа  ooooh!

Зачетох се много интересни неща сме си писали  Mr. Green и по повече теми за по- кратко време,докато търсех темата гледам че сме на Юбилейна 80-та вече Whistling Grinning

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 15:55 от Eli83

# 252
  • Варна
Asya другия вариант е да вземите и бабите с вас за гледачи  Wink

# 253
Ехоо, върнах се от преглед.

Бебето ми е много сладко, как се движи и му се вижда всичко... С Емата нямах възможност да гледам когато док. ме преглежда, защото имаше само 1 монитор, който аз не виждах, а гледах само снимките. Тогава всеки месец ме гледаше на ФМ,такъв му беше ехографа. Та всичко му е наред на бебока, първо спеше, после се събуди и не спря да мърда и да се гъне като гъсеничка. Ех, че хубаво, всеки ден бих ходила. Laughing

Диди, Калин не идва с мен, защото първо това ми е първата официална ехография, второ той не може да ми превежда, трето днес замина сутринта рано. Много станаха факторите, надявам се следващият път, в 5м. да може да дойде с нас и да разберем пола.

Дани, много неприятно. Аз бих отписала детето щом се травмира. Peace Милото нещо го притеснява и не иска да си каже, но дори и да каже едва ли ще се промени нещо. Не мога да си представя да ми върнат Емата наакана. Въпреки, че от септември като тръгне на училище сама трябва да се справя с всичко! Ако се наака никой няма да й обърне внимание, така е в някои училища, дано ние имаме късмет и попаднем на свестни педагози. Но недай Боже, ако не се адаптира ще я отпиша и ще тръгне направо предучилищна на 4-5г.

Асе, не се стягайте толкова на Мимата. Защо не опитвате лека полека да я свиквате с бабите. Вече не е супер малка, ще навърши 3, разбира всичко и когато нещата стават плавно е много хубаво и спокойно. А и нали знаеш, че хубавите неща стават бавно. Hug Ако започнете отсега до лятото може да е свикнала с майка ти и да отидете на концерт. А това, че ще я оставите на РД вечерта не е фатално, ще компенсирате. Wink

Диди, питах за противоенингитна ваксина и ми казаха, че не се поема от ЗК. Май трябва да попитам точно за Превенар, може пък тя да се поема и да минем между капките, въпреки, че не е супер скъпа.

Като заговорихме за пари...днес си взех изследванията, познайте колко пари са??? Не можете...198 Е! Стандартните кръввни изследвания-спин, васернам, токсоплазмоза, кръвна група и още няколко. Направо полудях, добре, че застраховката ми поема 70%, та платих 64Е, което пак ми се видя много, но на фона на 200, малко. Joy

Хайде изчезвам, че Ема се събуди, така и не можах да си почина този следобед.

# 254
Ронка:много хубави новини HugАЗ след месец също пак ще ходя на ФМ,тогава може и пол вече да знам.Иначе днес се обадих за резултатите от БХС,риска ми е минимален и си отдъхнах.
Вашите деца много рисуват ,бре!Мойто само драсканици,като я питам какво е това обикновенно ми отговаря,че рисувала замък. Rolling EyesТакова произведение,като на Дая,чак догодина сигурно ще можем да направим Confused
Дю:много сте сладки.Всички дечица са направо прелест Laughing Hug
Асе:аз не съм фенка на тези групи,които ще свирят в Каварна.Няма да ходим тази година/миналата намазахме покани/,защото ще сме пак в Лондон на концерт от 29.06 до 03.07 .Нашия люююююююбим Лондонннн.Ми не можем без него.Аз ще съм към 30-та седмица,надявам се да не ме върнат.Четох,че до 34 пускали в самолети бременни.Вече взехме билетите,страх ме е да пътувам да си призная,ама желанието ми да стъпя за пореден път в любимия си град е по-силно.А пък и после поне 1-2 год.няма мърдане. Rolling Eyes
Иначе миналата година имаше много родители с децата си и то 3-4 годишни.Можете да я вземете,какво пък.Стадиона е голям,ще застанете малко по-встрани от тълпата и готово.
Дани и аз бих спряла детето от ясла.Все пак ще е за няколко месеца и после ще ходи на градина.Ама ти си знаеш. Peace Hug
Ама Рони то и тука ти излизат толкова пари изследванията с прегледите обаче,ако ходиш на частно на ЖК.Токсоплазмозата си я изпросих и 2-та пъти да ми я направят,иначе никой не се натиска доброволно.Пък свеки има котарак и за всеки случай.
Отивам да хапна нещо,че ще припадам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт