.
.И ние ходихме преди седмица на хиподрума,Влади беше много впечатлен от конете,но за съжаление беше адски студено и не ангажирахме конче.Иначе пак ще отидем като се пооправи времето.В близост има много интересно заведение Saloon-като във филмите от Дивия Запад,менюто е направено като вестник от този период с интересни статии за коне и индиянци,а храната е предимно месо.От прозореца можеш да гледаш плаца с коне-но както разбрахме трябва да е хубаво времето и някой да си е поръчал езда,за да ги изведат.
Колко много е пораснала, малка госпожица. Много да я нацелуваш от нас с Емата.
Браво на Янето, тя отрано започна да говори и като цяло се развива по-бързо от другите, поне от Ема със сигурност.

Ако со го настроила на Power saver,така трябва да бъде,по-тъмен дисплей.
Да,предполагам че е от настройките,но мъжа ми уж е хакер голям,рови се рови 1 час и не можа да го направи
Точно там пипаше където си обястнила,сега и аз отивам да се ровя.Режимът ми в момента е Балансиране.Пък аз искам да ми е светъл,както преди

Фотото ни се счупи, а с телефона ме е яд да снимам. Калин счупи неговия, дано в Бг могат да го поправят, защото въпреки, че е на 2 години е супер.

.
То освен да маркираш Balanced(балансирано),трябва да кликнеш отдолу под него на change plan settings//adjust display brightness и после му даваш Save changes ,след което маркираш balanced и рестартваш компа 

Препоръчани теми