Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 844
  • 310
  •   1
Отговори
# 165
Чудесни новини в темичката ни!  Hug

Имала съм още една съгражданка и да не знам, а?  Crossing Arms Hug Лейди, дали се познаваме с теб?

# 166
 Hug  Благодаря ви на всички и успех на бебе-правещите   bouquet Hug
Препоръчайте ми някакъв шампоан, напоследък много започна да ми се омазнява косата в корените ,а по дължината и в краищата е суха...винаги  по това време на годината ми се получава така...и не мога да намеря решение Thinking

# 167
Момичета, някоя от вас да е ползвала или чувала отзиви за тези продукти /без похвали от продавачки/ Crazy: Hug
www.eks-bg.com

# 168
Мис Арк, да не те излъжа, но това Vitality май е широко разпространено в САЩ, в доста клипчета в интернет съм го чувала. Но не знам нищо повече. Simple Smile

# 169
  • В полите на Пирин планина
Чудесни новини в темичката ни!  Hug

Имала съм още една съгражданка и да не знам, а?  Crossing Arms Hug Лейди, дали се познаваме с теб?

Аха, съгражданки сме  Hug В една от старите теми го бях споменала, но ти тогава явно не си забелязала  Grinning
Не знам дали се познаваме  newsm78 Сигурно - не.

# 170
Hug  Благодаря ви на всички и успех на бебе-правещите   bouquet Hug
Препоръчайте ми някакъв шампоан, напоследък много започна да ми се омазнява косата в корените ,а по дължината и в краищата е суха...винаги  по това време на годината ми се получава така...и не мога да намеря решение Thinking

Решението е да изчакаш още месец и ще видиш каква ще ти стане косата от хормоните! Heart Eyes

# 171
Мис Арк, това е специално за теб!!!

Обещавам следващият път да те послушам  Peace
Сега съм си направила маска от зехтин и малко синапено масло. След малко влизам в банята... А ето това успях да сътворя вчера на дневна светлина http://media.snimka.bg/2453/011160995.jpg не се вижда почти нищо, но горе-долу е цвета, който е реалния...

За себорала да си кажа, че на мен ми омазнява косата на втория ден.  Tired

# 172
Че какво му е на цвета ти бре? На мен ми харесва. Но наистина леко кафенее.Thinking

Благодаря за розичката!  Heart Eyes

# 173
Аха, съгражданки сме  Hug В една от старите теми го бях споменала, но ти тогава явно не си забелязала  Grinning
Не знам дали се познаваме  newsm78 Сигурно - не.
Blush
Явно съм чела отгоре. Сигурно сме се засичали някъде.  Rolling Eyes

Такъв мързел ме е налегнал мен. Няма маски, няма ампулки. ШЪ ривЪ скоро май. Ще си патя от тоя мързел.  Sick

# 174
краси, ще качиш ли тази снимка в албума  Hug
http://img16.imageshack.us/img16/9919/11coppyn.jpg

А тази е от преди два дни, след маска с интензив на лореал, след спане и излизане навън  Grinning Laughing
http://img27.imageshack.us/img27/7474/p1260820.jpg

# 175
Искам си кончето. Пък. Crossing Arms Hug

# 176
Ние пък не бебеправим, а се бебепазим!  newsm62

# 177
Ще чакам  и ще видя   bouquet
black_ice   Hug Успех и на вас  Grinning

# 178
Момичета, никой не ми отговори , та пак ще постна каквото писах:

"Себорал форте ИЗСУШАВА КОРЕНИТЕ И ПРИДАВА ОБЕМ?! #Crazy Защо не сте казали досега Hug Hug Hug
Междудругото, преди време бях търсила инфо за него в интернет и попаднах на един сайт, в който пишеше, че се използва са силен косопад или ако имаш гнезда опадала коса и се предписва от лекар. За едно и също нещо ли говорим?  Thinking"

# 179

Общи условия

Активация на акаунт