Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 846
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Успех на всички и ние сме така!

# 151
  • В полите на Пирин планина
Бояна честито - стискам палци всичко с теб и бебо да е наред  Hug
Времето как лети само  Flutter Моето дребното, на което още си му викам бебе, нищо, че е на годинка, сякаш преди миг ми беше под сърцето  Heart Eyes
Успех на всички бебеправещи  Peace

Клое за къдрици, освен от ш-н Нивеа съм доволна и от крема на Сънсилк.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 17:22 от Lady Incandescent

# 152
Никъде го няма този Сънсилк !  Crossing Arms
Не пуснаха ли вече нов?! Tired

# 153
Никъде го няма този Сънсилк !  Crossing Arms
Не пуснаха ли вече нов?! Tired

Ами аз съм го виждала на поне две места  newsm78 / но аз живея в гр. Гоце Делчев /. Имам два Сънсилк-а - единият за къдрици, другият за обем. Но и двата ми правят косата еднаква  Whistling

Иначе съм доволна и от един регенериращ крем на VO5, който е даже по-лек и не е страшно, ако прекаля с количеството, както обикновено правя.

# 154
  • sofia

А къдрокоските може ли да ми препоръчате хубав активатор за къдрици?

Hug Hug  Peace Peace

Пяната Taft за къдрици  Peace. После ще се снимам да видиш аз как изглеждам с нея.

# 155
Аз намерих една темичка за активатор за къдрици !
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372985.0

облачето хей стискам палци ! Peace
 Lady Incandescent ,тогава мога да си купя другият Сънсилк !

# 156
А къдрокоските може ли да ми препоръчате хубав активатор за къдрици?
 Hug Hug  Peace Peace
Пяната Taft за къдрици  Peace. После ще се снимам да видиш аз как изглеждам с нея.
Аз, пък, не съм доволна от нея. Макар да я ползвам и с дифузер, а после няма решене Stop
Имам 1 крем на Кристиан ъф Рома, става, но не бих си купила пак.

# 157
И на мен от пяните косата ми става невъзможна за разресване. Иначе външния ефект е хубав, но после се оскубвам ужасно  Stop Ползвала съм и разни течни фиксатори - с тях е още по-гадно, да не говорим, че доста утежняват косата ...

# 158
Момичета, видях, че се прави списък с шампоани без СЛЕЗ и затова реших да споделя това, което открих току що - не съм проверявала всички шампоани, но би трябвало на Aveda да не съдържат слез, също така не тестват върху животни (аз това търсех). В момента проучвам и за Tigi, които също не тестват  Peace

# 159
Мис Арк, вчера ми подариха балсам за червена коса. Не оцветява, бял е на цвят, но е за поддържане на червена коса. Ще пробвам и с него и ще видим дали с него ще има някакъв ефект, защото май ще трябва да тонирам косата в най-скоро време...   Weary
Бояна, лека и безпроблемна бременност! Да си жива и здрава, много щастлива и положително настроена, за да предадеш на бебето само хубави емоции!!!  newsm51 Това е невероятно хубава новина!!!

# 160
  • Бургас
Момичета,благодаря ви много за отговорите.  bouquet  bouquet
Аз пяна избягвам да ползвам,че имам усещането за мръсна коса после.Затова търсех нещо леко,което не утежнява косъма за да не създава усещане за мръсна коса.Поне при мен. Embarassed
За сега си взех шампоана за къдрава коса на Нивея.Май е добре с него ,само веднъж го пробвах и е рано за отзиви.Но се надявам да остана доволна.

На бременната мама пожелавам лека бременност и още по леко раждане и едно красиво бебче на финал. Hug Hug

Аз още се колебая за червен цвят на косата ама така ми омръзна всички да сме кафяви. Wink

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 13:34 от kloie

# 161
Аз още се колебая за червен цвят на косата ама така ми омръзна всички да сме кафяви. Wink

Нали има такива програмки за промяна на косата, на грима и т.н. Пробвай там...Аз не съжалявам, че се направих червена, но просто не мога все още да намеря своята марка и цвят боя...   bouquet

# 162
Защото не ме слушаш. Crossing Arms Joy

# 163
Бояна честито и от мен! Пожелавам ти безпроблемна бременност и много радостни мигове с бебчето!  bouquet

Себорал форте ИЗСУШАВА КОРЕНИТЕ И ПРИДАВА ОБЕМ?! #Crazy Защо не сте казали досега Hug Hug Hug
Междудругото, преди време бях търсила инфо за него в интернет и попаднах на един сайт, в който пишеше, че се използва са силен косопад или ако имаш гнезда опадала коса и се предписва от лекар. За едно и също нещо ли говорим? newsm78

И знаете ли с какво мога да удължа годността на стимуланта на Икаров? Купих си го мисля януари и вече минаха почти 3 месеца, а съм го ползвала 4-5 пъти най-много, дже не е минало половината.

# 164
Аз също съм червена!И аз дълго време сменях какви ли не бои,е не става желаният цвят,докато не се боядисах с Лонда,вулкано серията за червени цветове,цвят magic vulkano,номерът беше 6/56,но сега май са сменени.Оксиданта се купува отделно,6% за по-светли и 9% за по-тъмни коси.Препоръчвам ви я горещо!Такъв черешов цвят не става с друга боя!

Общи условия

Активация на акаунт