Тайната на дългата и здрава коса - 61

• 29 854
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Честито Бояна  Hug Hug Hug много хубава новина  Grinning

# 136
Аз си го обяснявам само с едно- незатворени плочици и багрилото се измива по-лесно. Не знам дали съм права, само си разсъждавам. Rolling Eyes
Сигурно е така,чела съм,че здравата коса(която е със затворени плочици,откъдето и гладка) задържа повече боята.Предполагам,затова на Деси в корените цвета и се задържа по-дълго,там косата е новоизрастнала и по-здрава...
nin4eeee,   bouquet Всъщност всичките ми приятелки с удължени коси са с фиби,но въпреки това казват,че понякога им опъват корените,но щом с тях няма проблем-радвам се!Между другото преди време четох за методите за удължаване,за този с пришиване се споменаваше,че не е подходящ за тънък косъм,сигурно твоят е такъв?В крайна сметка,важното е,че вече всичко е наред   bouquet

# 137
♀Boyanna♂, неможах да се сдържа просто! Наистина страхотна новина. Лека бременност ти пожелавам.  smile3525
Момиче или момче искаш повече да е?

# 138
 Hug Каквото е, да е живо и здраво Simple Smile момиче   Mr. Green
Това беше перфектния подарък за рожденния ми ден, нищо , че го получих малко по-късно Simple Smile

# 139
Мис Арк, аз всеки път си поливам косата или с оцетена вода или с билкова отвара накрая. С какво да ги затворя тези плочици??? #2gunfire

Аз не съм сигурна, че това е причината/в плочиците/. И на мен по дължината леко ми изсветлява/тоест някак прозира обезцветителя, който слагах преди година/. От корена до тези последни няколко сантиметра,тоест израсналата оттогава коса, нямам проблем. Rolling Eyes
Между другото на снимките ми винаги си личи този пуст обезцветител отдолу. smile3502

Виждам прекрасният нов аватар на Бояна. Просълзих се от умиление, от удоволствие!  В такива моменти ми става тъжно, че вече никога няма да усетя ритничета отвътре...
Лека бременност ти желая! И най-прекрасното бебче момиченце,  на финала! preggo  ylinfant 1stroller
Маслата не са вредни. Някои от етеричните не се препоръчват. Виж там, прочети в нета, има доста инфо. Hug Hug

# 140
♀Boyanna♂ , честито! Лека и безпроблемна, с успешен и щастлив финал!

# 141
 Hug Hug Hug Благодаря ви, много сте мили  Hug
iguanka, black_ice ,♥ мис арк ♥ ,VENIAND Мерсиии  Grinning
Обаче аз ще следя темичката и ще пиша.....няма да се отървете от мен  Mr. Green
Когато нещо не ми е ясно пак ще ви питам..... Mr. Green

# 142
  • София
Boyanna,случило ти се е най-прекрасното нещо на света.Поздрави!

# 143
Бояна, честито, невероятно вълнуваща новина   bouquet
Сигурно се чувстваш на седмото небе - лека и приятна бременност ти пожелавам. Когато мама е била бременна с мен не е имала никакви проблеми, типични за една бременна. А когато ме е раждала, е било буквално за 15-ина минути, леко и безпроблемно. Пожелавам ти същото!

# 144
Бояна, честито миличка!!! Много се радвам, това са най-прекрасните новини в живота на една жена    preggo  Hug  bouquet Леко бременеене и всичко по-по-най- ти пожелавам.

# 145
Бояна и от мен честито ! Страхотна новина, голяма радост...как се зарадвах ,и ние сме на тази вълна !

black_ice ,не се крия или дегизирам, напротив разкривам се ! Winkистината е ,че много си-си,сис,сиси1....и подобни се навъдиха и станах малко безлична Joy

При мен с  боядисването, независимо какъв цвят, е точно обратното ,пада ми по-лесно в корените ! SickДали не е от маските ?!

kloie ,аз си взех серията на Нивея за къдрава коса,която е много успешна. Иначе съм чувала добри отзиви за нещата на Лореал,това
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=71&products_id=542
и имаше още един сега не мога да го намеря ...

# 146
Бояна, честито, лека и щастлива бременност и здраво прекрасно бебче накрая ти пожелавам!     ylinfant smile3501
Милената, какво означава, че и вие сте на тази вълна? Flutter

# 147
Притеснявам се ,че ще оспамя темата !
Правим опити,искаме и мечтаем за  още едно бебче....!

# 148
Бояна честито  Hug Надявам се силно всичко да мине безпроблемно, бързо и много успешно. Наистина се развълнувах, това е страхотна новина    bouquet

# 149
Милената, успех!  Hug И ние сме така  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт