Две чертички :)

• 4 880
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Мамо, ми аз какво смятах смятах и изкарах за края на февруари, ама явно не съм си направила сметките правилно... Както и да е... Много се радвам за тебе. Повлякох крак, явно  Grinning  та хайде да съединиме сили с тебе, да развлечеме още тези крака и скоро пак да има хубави новини във форума.

Не мога да ти опиша как се чувствах като четях за двете чертички... ама да ме видиш как подскачам от кеф тука... хихихи

# 16
Chakai, chakai Mamo Fin, ne barzaj da otivash v drugata tema, dokato ne sam 100%, niama da pisha nishto tam. Edin test nishto ne znachi. Pritesniava me, che imam leko kafenikovo techenie, znaesh kakto v kraq na menzisa, i mai pak shte e tozi progesteron.

# 17
Ох видях, че те няма там, та побързах да махна каквото бях написала, но ти явно ме изпревари и го прочете преди да го махна... Ти да не смяташ да правиш като мене? 5 теста? Вчера ги демонстрирах гордо на бъдещата баба на квадрат... откачила съм вече де.

# 18
Ne smiatam, ama da sam sigurna i posle na doktor.

# 19
Ако имаш възможност за снимки от ехографа, моля те да ги сканираш и покажеш и на нас... мене живо ме интересуват всякаквите там маточни снимки на ембриони и бебета.

# 20
ЧЕСТИТОООООООООО  Sign Exclamation  Simple Smile  Grinning

Мамо Веси, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и още по - леко раждане  Simple Smile  Grinning  Simple Smile
Страхотна новинааааа  Simple Smile Пониделниците вече започнаха да ми стават любими  Wink

# 21
  • anywhere
Мамо Веси, ЧЕСТИТО!!!  Grinning Не можеш да си представиш колко се радвам за теб!  Grinning Леко бременеене, скоро да потвърдиш новината!  Laughing

# 22
Ураааааааааааааааааааа! Честито!!!! Безпроблемна бремнност и едно здраво бебенце началото на март ти пожелавам! Добре дошла в клуба и дано наистина повлечеш крак! Grinning  Grinning  Grinning
Мамо Фин и аз така си правих 4-5 теста няколко дни поред  Embarassed Не си само ти откачената, но мисля, че ни е позволено Laughing

# 23
ЧЕСТИТО НА МАМА ВЕСИ И ОТ МЕН!!!!
Лека и безпроблемна бременност ти желая!
За следващия понеделник да се готви..............Зъхи!! thumbsup

# 24
алооооооооооооооо, ама какво работите вие, бе, жени!! Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing я хвърлете малко от вашите щастливи хормони и към наше село! Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  много се радвам за теб, мамо Веси! не се притеснявай излишно - каквото е, дано да отмине бързо!

# 25
Chestito Mama Vesi !!!!! Leka i bezproblemna bremennost!!!! Hands ClapHands ClapHands Clap

# 26
  • Варна
Честито и от мен! Sign Exclamation
Толкова се радвам и се надявам другия понеделник и аз да се похваля с добра новина:)) Имам още три дена до М и се надявам да не доиде!
Лека бременност ти желая! Stuck Out Tongue  Wink

# 27
Ей, че хубавооооооо!!!!! Честито!!!!! Дано да повлечеш крак!!!!

# 28
Честито и от мен!  Laughing

# 29
Ох, страхотни сте, направо ме разчуствахте толкова много.
Най-после успях да си свържа лаптопа с тукашните мрежи, та вече съм на кирилица. Да продължа по темата. Таткото днес ми праща смс-и да ме пита дали съм пишала тази сутрин, горкия и той нетърпелив. Писах му за резултата, но му казах докато не сме 100% сигурни да не коментираме. Той също иска да пазим тайна. Не знам каква му е била реакцията.

Нещо ме наболява корема и ми тежи, не знам да се шашкам ли...

Общи условия

Активация на акаунт