И з р а е л 28

• 19 613
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там...
Хард не ми философствай тук а отивай да четеш в учебната тема   Peace и да превеждаш   Peace
Обичам Венета Харизанова многоооооооооо Peace

# 211
  • T"A
ТанчеHug в началото записа замръзна в една поза с Миши във въздуха, бях притаила дъх какво ще се случи  Laughing Голяма сладурана е  Heart Eyes

Бубе, хваща те ваканция  Peace трябва да видиш как е по календар, но от 8- 9 до към 18 април най-вероятно няма да учите  Wink

Това успях да го видя! Обаче аз също съм на мнение, че Милен Цветков се държи вулгарно и не му прави чест да "проверява" интелигентността на момичетата и още заявява, че го прави, за да се били докажели  ooooh! И макар че не харесах миската външно, ми хареса, че отказа да се прави на маймуна в предаването му  Grinning

# 212
Борян че ти майтапиш ли ме ?

Тя Цветето добре е дала ама може ли първоначално за тези които са на ниво- -начинаещ да е иврит/български .

# 213
  • Някъде там...
Ментичка,само 10 дни  Crossing Arms
Хард изобщо не се майтапя  Naughty как аз четях в началото:Отварям азбуката и почвам да търся буква по буква записвам си на листче и почвам да редя гласните,ще ти дам пример с Бг дума-таван става твн и започвам тевен,тивин,теван пробвам ги наред  Peace Думите които е дала Перах са думи които са международни с две думи ти ги знаеш не са на иврит а са изписани само с такива букви  Peace Опитай пък каквото стане  Hug

# 214
Борииии месеците ги опатках  Party

И аз съм по твойта система  с лист и химикал и азбуката пред мене  Wink

Не ми бше лесно ,но не  и много трудно , не съм и свикнала на азбуката .... и докато напиша мимикис ме изпревари  Rolling Eyes

Оххх   Tired

# 215
 oops smihesorry Анди, другия път за тебе цялото упражнение. Борянче нека оставиме и начинаещите да напреднат Hug Peace

# 216
  • Някъде там...
Ами тя Перах вече ми дръпна ушите,че се натрисам където не трябва а аз се опитах да се оправдая,че имам проблем със софит-ите  Joy мисля,че ми прости този път  Praynig  Hug

Хард,виждаш ли с повече търпение става а март не го намери защото няма интервал с предния месец Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 20:48 от Boryana

# 217
Вие какво бе ? Има си учебна тема, какво пълните тука тая ? Бой , бой и пак бой - неподредени жени!  #Cussing out  Joy

Ние  прекаляваме с  търченето по пътищата ... Като се  заговори Боряна за ваканция ....Незнам как ще е ваканцията -и двете деца  по цял ден вкъщи  Crazy ...То за Песах - кратка  ваканцията , ами лятната  Crazy .... Днес се улових, че вървим с една приятелка и аз броя децата около нас ...По едно време не си търся само моите , ами броя наред - 5 броя да станат  , 2 колички и ние двете  - на куп сме  Joy Един напред тича , другите  настрани , улици пресичаме за ръка на хорце  ...кой къде се хваща , за коя количка  Crazy И един дядка кат" застанал , спрял се и ни гледа ...викам радва се човека ....А аз съм задръстила тротоара с количката - двойната ... Ония по едно време като вика "Дали ще е възможно да мина ?" ама с нервен тон и  отворил едни дупки на носа леко окосмени  #Crazy ... Въх мамо ...избрал си на кой да говори с тоя тон  Joy ... Не  случи горкия , ло ая ло мазал (нямаше късмет) с мене  hahaha БММ - можел ли да мине  Whistling ...пък и не чака бе ... да не е лесно с 4  тичащи деца около тая  двойна количка ... Що са такива нервни дъртаците някой път  - незнам ...забравили са  много неща .... Аз уж не съм  груба , ама съм се поизраелчила бая кат'  гледам  ooooh!  Whistling ....

Мента , далекет мифраким си е лоша работа , а при възрастните още повече ..подръжка иска . То си е  артрит , зависи къде обхваща. При децата се лекува с инжекции - стероиди , но там е лечимо - просто  може да се повтори процедурата при някои деца , но с времето минава. При възрастните е лоша работа ....Пожелавам му на твоя мъж да се възстановява  добре и да не се сили така ... Моя  също си прави едни специални стелки  с отливка (при  Абарбух - дъ бест ), които могат да се слагат във всяка обувка (без  сандали - проблем за дългото ходене ) ...При нас не е въпрос на далекет мифраким , а е от  падането с мотора.

Сега покрай Песах в градинката на саги учат Излизането от Египет ...още от историята на Моисей като бебе , пуснат по реката ..ехе ... Рисували бяха  една лодка  с едно бебе ....Саги казва - мамо, не е лодка , Моисей е  това  в кошчето  Simple Smile ... Разказва ми сега като приказка ....Кой е фараона , дъщеря му , бебето как пораснало, как излязли от Египет ...само вика  - мамо, защо  египтяните получили "макот" (удари , бокс тип  Mr. Green ) ...Същата дума се използва и за язвите , изсипани върху Египет - скакалците , водата , жабите и т.н.   Мамо, макот получили всички наред ....как обаче немога да разбера .... един по един ли , кой  ги е бил макот  hahaha Оф ,тия  деца ....обясняваме се ние , а на  една  друга приятелка детето пък вика - "добре , че  бил Моше (Моисей) да  доведе всичките евреи в Ришон Лецион "  hahaha Joy Питаме ние защо в Ришон Лецион ...Детето с недоумение - "Ами , в къщи , да си имат дом"  Mr. Green Ще ме уморят !

Ей таккива неща се заимаваме ние  Crazy .... Свекъра ще  води скоро Саги да  го подстриже - взе  да ми харесва късо ....  Шахар за сега е  заобиколена само от момчета ...Тича наред с тях и това е ...Едно момиченце ми се ще да има около нея ...Много буйни наЩе бе ....Луди глави , търчат , умора нямат .... Приятелка ми е тя ...взе да си казва , че има  пипи ...май ще сваляме  памперса скоро  Flutter Party ...да се затопли ...

Утре Саги е  аба шабат в  градината - пека кекс сега ....ще  го нарежа като изстине  да  носи утре ...Има шабат ще носи пък  хала метука...редуват се . Забравих да купя  сладки готови от  обикаляне днеска , сега кекс пека по нощите  Crazy ...

Бай , лайла тов !

# 218
Хехе, Пете и моят Вик утре е аба шабат, но ние ще купуваме утре халот метукот (сладък хляб, като козунак). Сега идва и ми вика :"мамо за утре трябва да съм с най- хубавите дрехи  bowuu!" Мамини, сладки  Heart Eyes  Heart Eyes Вълнуват се, център на внимание стават.

# 219
Да бе  ...ще  се облича с по-интересни дрехи ...никакъв  екип ....Напоследък само с екипи иска да ходи, а после от  джобовете и обувките по 1 кило пясък изсипваме във ваната  Crazy ..... Ние  два пъти се нацелваме заедно аба шабат с Вик.   Кекса стана малък ....утре ще пращам моя  да минат с колата да купят нещо допълнително преди градинка ...то така и така ще купуват утре ...защо ли правих кекс ....Карай ....

Принцът на Египет :

http://www.youtube.com/watch?v=_GbI2Tlt55w&feature=related

# 220

Ей,полудявам,като видя мъж,с косми в носа!Моя ,ако ми позволи,и веждичките,ще му пооправя Mr. Green,да се порадва жената на внуци!

Пете,ами събери багажчето на децата,на куп,и на бабин дом! Mr. Green

Талинда,като пишеш за козунаци,с нетърпение очаквам Великден!Обичам козунак,с кисело мляко!А как обичам,яйца да боядисвам.До нас има баничарница,така хубаво ухае ,на козунаци,като ги правят за Великден.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 23:11 от Наина

# 221
Наина и аз обичам да боядисвам яйца .Даже в  Велинград има едни специални писалчици , който тази година открих  Blush и мисля да ги пробваме-рисува се по яйчицето  .

Момичета , може да разкажете повече за Небесният  Огън ,който палят в Йерусалим на Великден и който не гори .  Wink Това наистина е феномен , удивително нещо  Grinning

# 222
Охо,ти си от Велинград,и си траеш.Стягам багажа,и идвам на почивка! LaughingКато малка,всяка година ходихме във Велинград.Няма да забравяя,как майка ми,ми купи един страшно красив гащеризон-синьо и бяло.Толкова много го харесвах,че го носих постоянно,докато не паднах от едно колело,и целия беше съдран.

Аз гледах,в един магазин,страшни нещица,за боядисване на яйца easter,ама сякаш още е рано.

Нека наистина,някой да разкаже,че сигурно е много интересно за Небесния огън!

# 223
Наина за съжаление съм от София   Wink  Но ако  Някога се установя във Велинград винаги си добре дошла  Hug 

А за тези писалчици и  по странни и любопитни неща за боядисването на яйчица , който иска и боядисва яйца   и празнува Великден ги има от мен като подарък Hug 

Както сега бих искала да отида и да купя за мен с най -голямо удоволствие бих взела за всяка една от вас  ,стига да празнувате или отбелязвате празника  .  Hug

Ето от тук научих за тях - http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=227&video_id=11664   Wink

# 224
Стягаме багажа за планината  Simple Smile.

Купихме и билетите , Май месец летим!!!Задължително трябва да се видим.

Моля някой да даде линк към учебната тема много ще ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт