Януарчета чудесни вече учат пролетните песни!

• 11 727
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Сту, мила, много прегръдки от мен! Радвам се, че съпругът ти е добре! Явно наистина този ден е било тройно критичен за нас!

Джиндж
, не се ядосвай, ами гледай да извлечеш най-доброто от създалата се ситуация. Почивка, книги, филми..... Знам, че на практика едва ли е така, ама какво да ти кажа..... Наскоро чух една много хубава мисъл - че песимистът виждал проблем във всяка възможност, а оптимистът - възможност във всеки проблем. Така че - бъди опитмист!

Виктория
от вчера почти постоянно е с 39 градуса температура....... Вчера отивам да я взема от градината и леличката ме предупреди, че 2 деца през деня са вдигнали 39 градуса. И като се прибрахме  - резултатът беше очакван. Сега ще чакаме да мине без евентуални усложнения. Стискайте ни палци!

Къде се загуби Ив?

# 16
  • София
Сту, Мимоза, много неприятни случки, но добре, че е бил малкият дявол и всички сте живи и здрави  Confused

Ним, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
Прости невежеството ми, но какво точно се празнува? Сега ще отида да разгледам снимките.

Мама Джинджър, бързо заздравяване ти пожелавам.

Преди време имаше една тема в Майки "Мила моя мамо понякога за мен си зло голямо". Аз днес направих едно изпълнение в този стил. Мая се опитваше да ми събуе чорапа, а аз не и позволявах и си въртях и дърпах крака и в тая игра без да искам я ударих с коляно по главата и тя горката падна на пода. Аз се засилих да я вдигна и утеша, при което, пък, я настъпих по ръчичката  Crazy ooooh! Милото се почуди вече дали да не ревне, но удържа фронта с малко мрънкане.

# 17
Бръмби, щом си почнала бъди настоятелна, вземи си много гащи и се запаси с много търпение. Ники все още пиква понякога /много по-рядко вече/по- малко в слиповете преди да се изпишкване, макар че вече ще стане една година откакто почнахме да се учим.  А като е при баба си не се напикава и като спи, май ще го пратя при нея да го отучи от нощния памперс newsm78
Надявам се при по-големи деца, които разбират повече и могат да говорят този процес да е по бърз и лесен. Hug

# 18
  • София
Ним, страхотни са ви снимките  Laughing

Оказа се и че говори доста бебешки  за възрастта си, та след 6 месеца ще ходим на контрола и ако няма промяна -занимания с логопед.  Thinking .

Мопси, това как го установихте, в смисъл логопед ли ви го каза и какво ви накара да се консултирате? Питам, защото и Мая говори много бебешки, но до сега не ми беше хрумнало, че това може да е проблем на тази възраст.

# 19
Прибрахме се от цирк. Веско не беше особено впечатлен, след като цяло представление чака мецата, пък нея я нямаше  Mr. Green Обаче се снима върху гърба на камилата - ще ви го покажа като свалиме снимките  Mr. Green
Нашият реши да покаже на баба си как тя може да го слага колкото си ще на гърнето пък той да пикае на персийския й килим   Twisted Evil Та памперси ще махам лятото, като оставя в къщи само голо душаме  Crossing Arms

# 20
Малко със закъснение, но можете да включите в отбора на януарските бебета Анастасия Корсачка- 18.01.2007г родена в 00.00мин. С рекорд за точност. Имах избор и можех да я запиша или на 17.01 или на 18.01.

# 21
nansy12 Добре дошла!   bouquet
Разкажи нещо повече за Анастасия.  Simple Smile

manana и ние водихме есента, Ванеса на цирк - едвам издържахме ooooh! ...а, и цирка не беше, нещо особенно.   Mr. Green

# 22
  Ним,страхотни снимки! Heart Eyes

# 23
Доста е палава и вируглава, но общо взето всички малки малчугани са такива. Бие кака си и се налага доста успешно. Мъничка е на ръст и доста пухкава. В яслата и викат дудана, и не могат да я изхранят. Роди се 2.740кг-47см, термина ми беше на 30.01.2007г. След като се роди се оказа че са сгрешили термина и е трябвало да я износя и февруари, но всичко мина добре и е ок сега.
ето и снимка, късно ни избиха зъбки сега и избиват кучешките.
http://images26.snimka.bg/006105564.jpg

А това е каката 01.02.2002г, родена в 23:50
http://images26.snimka.bg/006105582.jpg

# 24
  • София
Доста е палава и вируглава, но общо взето всички малки малчугани са такива. Бие кака си и се налага доста успешно. Мъничка е на ръст и доста пухкава. В яслата и викат дудана, и не могат да я изхранят. Роди се 2.740кг-47см, термина ми беше на 30.01.2007г. След като се роди се оказа че са сгрешили термина и е трябвало да я износя и февруари, но всичко мина добре и е ок сега.
ето и снимка, късно ни избиха зъбки сега и избиват кучешките.
http://images26.snimka.bg/006105564.jpg

А това е каката 01.02.2002г, родена в 23:50
http://images26.snimka.bg/006105582.jpg

Добре дошла!

Ама как така? С цял месец ли ти сгрешиха термина  Shocked

Много са ти сладки дечицата. Вие май по един калъп сте ги правили  Mr. Green

# 25
Ние днес бяхме на куклен театър. Ники много му хареса и изгледа цялата приказка, а си мислих че и 5 мин. няма да изтрае.

# 26
Не само калъпа ама и датата . Толкова си приличат, че сега като гледаме снимките само по дрехите и интериора ги разпознаваме коя е. Общо взето, така казват, че с цял месец. Разбра се веднага след раждането, имала недоузряла костна система и дишането беше затруднено. Сега е добре, лекарите казаха още след 2-рия месец, че ще навакса връстниците си, да не се притесняваме. На 40 ден беше 4.600кг, което учуди всички доктори. Да са ни живи и здрави дечицата.

# 27
  • София
Момичета, благодаря ви много за милите думи! Blush  bouquet

Цвета, дано утре Миша е по-добре! Praynig

# 28
  • София; Дружбето
Миша не спа цяла нощ от кашлица. Сега седя и се чудя какво да правя Confused Вики вика да я водим на ясла пък ако се заядат лелите, утре да оставам в къщи. От последния болничен няма 7 дена, чеи такова не мога да взема преди сряда ooooh! Някой навит да е гледа Mr. Green
Ним, снимките са много готини, а Симонка е супер и как си носи очилата Grinning

# 29
  • София
Привет, дружина!  Hug

Сту, Мимоза, радвам се, че не сте станали вдовици по драматичен начин!  Hug Hug Hug (не е истина понякога колко сме близо да "следживота"...  ooooh! ) Айде, бързо да им минава шока на мъжете ви (Сту, Мит ако има нужда от нещо - да се обажда, знаеш...  Flutter  Mr. Green)!

Бяхме си в Слатина тези дни, щото мама на Шош беше с тежка програма за кръчми, приятелки и шопинг...  Flutter За това ни нямаше.  Wink

Не мога да не се похваля, че Шош води Капучиното на клуб (детски, де) в събота сутринта и двамата много добре си прекараха, докато ние с майка и бъбрим и се наслаждаваме на липсата им.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт