LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 345
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 180
Поръчвали ли сте тези нощници? Искам ги за болницата, но се притеснявам да не са много прозрачни....
http://www.laredoute.fr/vente-big-t-shirt-long-pur-coton-la-redo … &numberpage=1
Никак не са прозрачни  Peace Чудни са Simple Smile

# 181
Някой да е получавал отговор на запитването си през уикенда? В петък ги попитах учтиво и още отговор нямам! Но ако продължават да не ми отговарят (това ми е вече второ запитване) няма да съм толкова учтива!
аз също направих запитване през уикенда,получих само автоматично потвърждение с номера на запитването-за отговор мисля, че е раничко все пак са почивни дни Thinking

Ми дано да е така, но вече губя търпение-както ние сме коректни да ги чакаме 7 седмици и чак тогава да им пишем (или поне повечето от нас), така е редно и те да отговарят на зададените от нас въпроси. Коректен клиент съм, никога не съм им писала напразно-очквам същото от тях. Още повече, че преди да им пиша ходих и на митница да проверчвам-няма го колета, поръчан преди 8 седмици!!!

# 182
 Teffita, а ти получи ли входящ номер на запитването си?

# 183
По-скоро не ти е обработен колета, отколкото да не е получен. Ама пишете си, и без тва не дават вярна информация, за един и същи колет, 2 различни отговора ми дадоха.

# 184
  И после да не забравите да пишете на БГ пощи, ако се окаже , че не Редута е виновен.

# 185
Открих това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9529691& … ue&ksource=-1

Някой дали го е поръчвал? Цената е доста добра.

# 186
# 187
# 188
Ихуууууууу имам колетииии.. Не нам колко, ама змейката е взела 6 бр.  Twisted Evil
Ама като ясновидки сме  Laughing Дали да не се пробвам по бТВ  Mr. Green

# 189
Вие изхвърлихте кристалната топка, а сега по БиТиВито над какво ще баете Joy

# 190
  • Балчи-Варна
Ихуууууууу имам колетииии.. Не нам колко, ама змейката е взела 6 бр.  Twisted Evil
Ама като ясновидки сме  Laughing Дали да не се пробвам по бТВ  Mr. Green
и аз имам в1ч. ще го взема

# 191
  • Временно
получавате ли сака Лафума още като подарък - дали го набавиха ?  / преди 2-3 дена прочетох , че една мама го беше получила /
чакам от 14.02 стара поръчка с него като подарък Crazy
Май аз бях мамата със сака Лафума.Поръчката ми беше от 18.01.Получих я едва миналата седмица.
Изобщо не смогвам да ви изчета. За 1 ден и половина,сте изписали над 40 страници Sad
Ще питам пак-някой има ли впечатления от това -БЛУЗА НАЙК цикламена -от намаленията

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-danse-nike.aspx?productid= … 1&prodcolor=1

Аз я имам,но в черно(исках цикламената,но нямаше моя номер).Много ми харесва,супер лека и нежна материя.Само малко се постреснах като я получих,защото единия шев под копченцата доста се различава от другия,но любезни съфорукми ме успокоиха(за което много им благодаря   bouquet  )че това не е дефект,а просто самия модел е такъв.

И аз на свой ред на попитам някакви отзиви за това рокле:http://www.laredoute.fr/vente-robe-liquette-en-crepe.aspx?produc … &numberpage=2

# 192
  • sofia
Е, не, щом и духи, и змейката си взеха колетите, ще се оплаквам, та да хване дикиш...Значи от 19-ти и 28-ми януари чакам...Петък получих от н`ам кой си февруари-чЕршаВчета и евтините лилава пола и пулоФерче (като полата ми е странно къса-5 пръста над коляното, а на снимката на мацката и е до средата на прасеца...)

# 193
  • Варна
Може ли линк към тези балеринки и мнения ако има :

цък

# 194
.............. евтините лилава пола и пулоФерче (като полата ми е странно къса-5 пръста над коляното, а на снимката на мацката и е до средата на прасеца...)
Ми да  Crossing Arms И на мен така ми стои - много е къса, а очаквах нещо под коляното  Crossing Arms

Духи Пухи, дали може и мен да ме оразмериш  Mr. Green
ГО - 100
Т - 88
Х - 100
Височина - 168

Общи условия

Активация на акаунт