LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 742
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 410
Взех си триколката от Софийската митница.  Има страшно много имена с невзети колети / голяма част от листата които се прелистваха бяха абсолютно празни, т.е. без подписи/, вкараха една количка с огромни кашони около 10 кг. в склада. За съжаление, не мога а дам конкретни имена.  
Praynig Praynig Praynig Много те моля,сподели впечатленията си за триколката,ако може и снимки да пуснеш.А ти кога я пусна тази поръчка,че моята триколка я чакам вече месец и не идва Sad  

# 1 411
  • София
И мен ме изнедаха от митницата - пристигна поръчката ми от 03.03, а тези от 22.01 и 14.02 все още ги няма. Но ще си чакам търпеливо и няма да пиша на Ла Радут поне още една седмица. Нещата, които не са обсъждани - този пуловер за мен http://www.laredoute.fr/vente-pull-a-capuche.aspx?productid=3241 … amp;numberpage=10 широк е и с паднал ръкав, но е много хубав, този мъжки пуловер също е супер http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-best.aspx?productid=324 … &numberpage=1 100% вълна. Белият панталон наистина е умален точно с един номер. Един глас от мен за якето на Active http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-best.aspx?productid=324 … &numberpage=1 Само се чудя с какъв акъл съм си поръчала онзи кашарелски потник, който беше 4 евро, въобще не ми харесва.
Някой питаше за тези гуменки аз поръчах +1, едно момиче ме посъветва, а и в коментара пише, че са умалени, сега ги чакам

# 1 412
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
момичета, имам известие от митницата ! newsm44
това,че няма означени килограми, значи ли , че може да е повече от 1 колет- чакам 1 от януари, 5 от февруари и 2 от март. най- смешно ще ми бъде, ако е някой от мартенските! Laughing Laughing

сядам да ви чета, че докато съм била на работа много сте изписали....

# 1 413

Честно казано на мен хич не ми харесва как изглежда на външен вид, взех я за лятото 86ти номер и сега ще й е голяма, ако искаш ще ти я измеря. Широка е и късичка. Много намачкана и твърда материя, не мисля че ще стои добре.

# 1 414
Голди,благодаря ти за отговора.Може ли снимка  Praynig?

# 1 415
  • сусурлево
Относно размери за ленения панталон давам,даже и със снимков ма'рял

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331895&pid=11142596

Мерки за 38-ми размер
Талия-41см
ширина на крачола при чатала 31 см
дължина на панталона 109 см
В Редута пише че е 85 см което  е супер нереална дължина

А относно това дали  е ленен или не,ще кажа само че за мен този панталон не е чист лен.Определено  за лен  платът е мн. рехаф и тънък,но е приятен.Определено има и лен в материята но според мен не е чист лен панталона Peace
Инъчче е хубав Peace

долу на дупето колко е широк ? моля

и от шева отдолу до горе до горния ръб на колана(дълбочината)

Ето мерки и на 36 размер Талия 39см. Ханш - 49см Бедро - 26см Дължина на крачола- 80 см
Цялата дължина на панталона е : 103см

# 1 416
  • Временно
Днес взех малка поръчка за поща от 9.03.
Снимки оттук нататък

# 1 417
  • Sofia
Момичета, получавате ли поръчки от 31.01? аз чакам от 31.01 и 08.02, но нямам известия.

# 1 418
  • Ботевград
Момичета, получавате ли поръчки от 31.01? аз чакам от 31.01 и 08.02, но нямам известия.
Да, аз също чакам и то от 10 и 20 януари - ще дойдат   Hug

# 1 419
  • плевен
Снимки оттук нататък

Може ли линк към тази лилава чанта и ако може да ми я опишеш вътре как е има ли джобове и тн и от каква материя е???  Praynig

# 1 420
На обяд бях на митницата, взех си поръчка от 25/02. От 01/02 още я няма.
Росица Ганчева от Слатина, Антонина Николова Кристин Костова имат колети. Тези имена видях докато чакам за моя колет. Имах само три неща, мъжките дънки,dirty brosse №50, довечера ще видим на мъжо дали ще му станат, имам чуството , че ще са му големи.За мен един черен панталон с цеп отзад, струваше 5.98евро и едно потниче от 3 евро.Подарък-дюшека.
От тези дънки този цвят ли леко зеленееше?

Ала Бала, зеленее леко, но е хубаво.Мъжа ми много си ги хареса, а пък са му и точни. Най-накрая му уцелих номера.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 20:32 от mgizdova

# 1 421
Снимки оттук нататък

eva_merry
може ли линк на тениската levis

# 1 422
Момичета някой да е поръчвал тези сандали, дали си отговарят на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-jonak.aspx?productid=3241 … &numberpage=4

# 1 423
  • София
И сега нов въпрос .Това яке дали е умалено или си отговаря ,искам за сина ми ,той е на 1,8 и е 85 см та се 4удя дали 86 ще му стане  newsm78

Според мен даже е уголемено. Косьо е 66 см и 67 р-р му е доста голямо. Иначе е добре като качество, качулката се сваля, ръкава е с ластик да не му подухва. Доволна съм като се има предвид, че беше и по-евтино.

# 1 424
  • Пловдив
Може ли мерки на това панталонче

Случайно да има шанс да става и на по-гомяно детенце?!? Сега сме 86 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт