Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 700
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Момичета връщам се от преглед при мен беше в 18 седмице и 6 дни .Според доц.балев бебето е добре и е момиче.Живот и здраве ще си имаме две.Така че и за нас едни розови гащи. newsm62 smile3534

# 61
if честитооооо

# 62
Иф това е страхотноооооооооооооо! Честито!!! Видя ли, че всичко е наред и нямаше за какво да се притесняваш  Hug

# 63
  • София
Иф, честито и от мен и от тази нощ само хубави сънища ти пожелавам!!! Laughing
За окосмяването и аз си имам, обаче тази тъмната линия нещо не я забелязвам все още.

# 64
Здравейте, сладурки  Hug
Върнах се на работа и нямам време много да чета и пиша...
if-73 чстита мома   bouquet
Ice Queen и на мен ми харесва тази количка и аз търсих в нета, но нищо Sad Ще я търся сега по магазините - око да види, ръка да пипне Laughing
За окосмяването - лекарката ми каза, че е нормално и че само ще се махне, но е ужасноооо  ooooh!

Лека нощ от мен  newsm46, утре пак съм на тръстиката и дано успея да се наспя поне тази нощ  Praynig

# 65
if-73 честито за девойката и хубавите новини, на 3Д ли беше прегледа и каква е цената?
Колкото до космите аз ги махнах с машинката на мъжо пък след раждане ще правя лазерна епилация  Peace

# 66
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите ни мами!
Сега да ви се похваля - днес бях на ФМ при доц. Томова - в 20г.с. и 2 дни, и съм много доволна и щастлива! И таткото беше с нас.
Всичко е ОК, имаме си едно много хармонично, дългокрако и красиво МОМИЧЕНЦЕ!!!!!!   newsm44
Така, че ще ви помоля да ми смените щъркелчето на първа страница.
Според размерите - вървим една седмица напред, тежим вече 344 гр. Супер съм щастлива!!!!

# 67
Браво момичета честито! Hug
Боянче оправих те. Laughing Hug

# 68
  • София
Ей, благодаря,че сте ме вписали на първа страница Hug не зная на кого конкретно да благодаря
Лека нощ от мен Hug

# 69
Ей, благодаря,че сте ме вписали на първа страница Hug не зная на кого конкретно да благодаря
Лека нощ от мен Hug
bowuu bowuu bowuu  Joy
Добре дошла и лека нощ. Hug

# 70
Денди прегледа е 40лева  но това ми е 2 ФМ .Първия път ми взеха 60лева.Не мога да ти кажа дали беше 3д защото Балев няма практика да показва това което гледа но съм чувала че е най- добрия за региона на Варна затова и ходя при него тъй като съм в рискова възрастова граница.И все пак не е Господ но поне се успокоявам малко като ми каже че според него сме добре .А дано накрая и Бог ни дари с едно здраво красиво и засмяно бебе. Hug Hug Hug

# 71
Добро утро.
Боянче, в новия кабинет на Томова ли бяхте, "Надежда", как мина прегледа при нея? Нека ако някои друг е ходил в Надежда при Томова да сподели как е?

# 72
И мен ме интересува как е новия кабинет на доц. Томова - цени за преглед, апаратура и т.н., защото сега съм на преглед на 2 април.

# 73
Здравейте момичета  Hug
Boiana_P много се радвам за тебе и честита ви мома bouquet

Аз съм на работа вече, но сутринта повръщах и изобщо не се чувствам добре, дано да устискам цялата седмица.  Sick
Не издържам вече с това непрестанно гадене и прилошаване, а съм още на средата ooooh!

# 74
Добро утро и от мен!
На разбралите пола честито!
Мен от снощи така ме боли гърба - по-точно дясната плешка.Нещо съм се схванала.Дано скоро ми мине.Тук вали дъжд и е много неприятно времето.
Пожелавам ви лек ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт