Чува се на слушлака, пък като е остър и без слушалка.
Верно е отврат историята с миската, аз в първия момент не й бях обърнала внимание, че на мен винаги грозни ми се виждат, та и сега не е изключение, но наистина явно е купена работа
Та да питам вашите мъже как биха постъпили? Биха ли продължили напред към Якоруда, биха ли пренощували във Велинград или биха се върнали в София ?!?

. За сега се въздържам, тя уж обеща да проучи въпроса и при следващата консултация да поговорим отново. Рокси, ако нямаш нищо против би ли поразпитала вашата за нейните доводи, защо е хубаво преди май да се бие, че всъщност моя скрит замисъл бе да му я бием лятото след навършване на 2 г. и след което мисля да го пратя малко на ваканция с баба си на село.
, ще се разпиша. И как точно когато нямам време за форума, тук е станало толкова интересно. 
С огромно желание ходех, прекъснах поради преместване. Естествено, пробвала съм и други неща, но за по-кратко.
Рокси, усмихвам се тук, не знаех, че майор Костов още се появява по ТВ, много ми беше симпатичен.

. Това е моето мнение и все пак не мисля, че и обратния вариант не е възможен - първо да си отгледаш децата и след това да учиш. Зависи от това какво учиш и къде. Сестра ми примерно учи психология в Нов българки, ами тя повече от два, три дена на изпит не отделя, конспектите и по 20 въпроса, да неговорим, че имат някаква система правиш колоквиуми и пропускаш изпита