Топло слънце ще изгрее, ЮЛЧЕ вънка ще щурее!

• 17 143
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро !
То уж пролет,а какъв сняяяг ...поне да бе6е натрупал за 6ейна,а сега само 6те се каляме .
Цитат
Та да питам вашите мъже как биха постъпили? Биха ли продължили напред към Якоруда, биха ли пренощували във Велинград или биха се върнали в София ?!

Моя мъж е малко луда глава,ама сигурно 6тяхме да се върнем .Веднъж висяхме на магистралата 2 4аса,ама има6е катастрофа и ни напред ,ни назад.Умряхме от глад и ядохме на Марти зрън4ото и солетите та се спасихме  Mr. Green
Аз продължавам да се вла4а с някакъв по4ти бронхит и ве4е имам 4увство,4е 6те си изка6лям белия дроб,ама и тия пусти цигари  Rolling Eyes

# 256
Марти, от личен опит ти казвам, че последващото учене няма нищо общо с онова в студентските години. Не че не е пак гърч, но по различен гърч. Особено ако учиш нещо, свързано с първата ти специалност, по лесно е. Някакси веднага свързваш нещата с практиката, освен това си по дисциплиниран ( макар че аз и преди си бях Flutter), и не на последно място вече имаш някаква идея за нещата и се фокусираш върху важните моменти по лесно.
Виж, ако ми се наложи да започна нещо коренно различно сигурно ще е по трудно, но зависи от мотивацията.

# 257
  • На края на вселената!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЙМЛЕЗ!!!
Желая ти здраве - то е най-важното, любов - защото е смисълът на живота и пари - за да ти е по-леко!

Мими, моят мъж не би сменил гумите, а ако ще ходим в планината и се очаква сняг, няма да тръгне изобщо. Добре, че сте се върнали е моето мнение.

# 258
  • sf
ауууууууууууу ква зима дйде.

За случката- моя никога не би сменил гумите толкова рано. А в дадената ситуация бих предпочел да спим във Велинград. А ако колата ни не беше толкова ниска , може би щеше и да се мъчи догоре.

# 259
  • София
Добро утро Simple Smile То стана обяд, кокато си публикувам поста Confused
Много вкусна е станала темата! Аз не правя много разнообразни закуски, защото Тони отказва почти всичко. Ограничавам се със сандвич с кашкавал + шунка, попара с масло, сирене и малко мед, бисквити. Обикновено нареждам парченца морков, краставица и др. на дъска, на масата и Тони като реши, си взима.
Повече ме притеснява факта, че не яде плодове и не пие соковете, които аз му правя.
Измислих обаче начин да му пробутвам всяка сутрин банан. Стоплям 200 гр мляко, слагам го в шейкъра, заедно с 1 банан и така го пие. Сам си го прави. Но да си гризне парченце, забрави.

Честит празник на Рожденичката  bouquet
Мая, във вашия клуб ще има ли спално отделение? (предполагам, че не, но да попитам все пак)

Ето новите достижения на сина ми.

# 260
  • София
ДД
Имахме тежка нощ Ради му е запушен носа и секретите се стичаха и кашляше от тях през 30 мин и реве,Ники не е така обаче.Ходихме до хомеопатката и ни даде хапченца сега ще видим.МОЛЯ СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ.
Сутринта направих сандвичи с яйчения хайвер хапнаха но не много.
Велина ако тези филийки ги сложа в тост пресата дали ще станат?
Ние вече сме с летни гуми но колата е над 2 тона и не сме ходили никъде в планината.По принцип мъжа ми е професионален шофьор и сега кара багери камиони трактори и комбайни.Имам му голямо доверие.Даже сутринта преди да излезем каза че ще пробва как е колата с тези гуми в сняг и тогава ще тръгнем,хем сме в София където чистят.
Мими ЧРД   bouquet
Хриси питай педито защо до май само се слага?

# 261
 wavey от сутринта ви чета  Laughing
Много инфо мина през главата ми.Бързо оздравяване на всички    bouquetЕва също се опитва да се разболява, тече й нослето ,ама само от едната ноздра  ThinkingДнес дадох хомеопатични.
Свеки я изписаха, чакат още един тест -туберколозен - въпреки че има почти готова диагноза- латентна туберкулоза.Няма болест още ,но микроби в организма и в моменат , в който инунната защита падне малко ще атакуват  Praynig
Дани, учиш счетоводство или практикуваш??Когато започнах рабоат по специалността ,много ми хареса, боготворях я, сега не мога да понасям счетоводството .Замислям се за нещо друго ,но още съвсем в начален стадий
И аз много се чудех за лютеницата, но давах вечер няколко пъти и сега мисля и на филия вече да давам сутрин.Ева закусва главно сандвичи, харесва хляба и това си е  Crazy.Но сандвичи- не печени- обикновенно с кашкавал, сирене, филаделфия  обожава, масло и мед.Палачинки яде но така без нищо давам й една и я изяжда после идва за втора, която след това намирам в нейният кухненски шкаф  LaughingИначе филии яде по същият начин като Никола, на парченца и право в устата.Яде ябълки и то много , независимо по кое време на деня.Може и сутрин да си поиска, давам.
Гърнето - не настоявам сега, не го и махам ,защото е студено ,вкъщи пускам само в хола парно , в другите стаи не,защото много суши въздуха и й се запушва нослето.Но стане ли по топло го махам и ще пера  LaughingДнес я оставих само по чорапогащник и тя започна да изпишква една кукла, но взе че се наака  Laughing и я къпах преди обяд.
Опитва се да говори много ,ама някак не й идват думите  Joy и като почне да пелтечи и да ми жестикулира умирам от смях .Последните дни бях на работа да късно и тя ме чакаше, после си игарем до 23.30 24.00 и едва заспива милата, явно се превъзбужда.Но пък сутрин няма грешка, като часовник е 8.30 отваря очи и започва да вика куклите  Laughing
Хайде оставям ви , ще ходим на РД на гаджето й и после с мацките от квартала на диско Mr. Green

# 262
Иве,стискам палци!Дано го пресечете!  Praynig
Мимозка,дано не ми се случва такава случка,че като  се има предвид колко рядко ходим някъде...ще се поболея,ако мъжо се навие и се върнем в последния момент.Аз много харесвам Якоруда,такова спокойствие лъха там.А за Велинград да не говорим,ходихме често преди да имаме деца.Исками се и с децата да идем по тези места.Инъче ми се е случвало подобно нещо.Надина беше на 6 месеца,2005 год. наводненията,точно първата буря ние отиваме на Рилски манастир с кумовете и кумата бременна.И като зачатка тояти ми дъжд,тая буря.Караме ама нищо не се вижда,батална сцена навън.Но стигнахме и там времето се оправи.На Боровец така отидохме есеннта,а там като захвана студ,но накупихме топли дрехи и така.В обратната ситуация сме купували и летни дрехи.Като бяхме само с Надина много пътувахме и голяма компания имахме още.Но и тя беше златно дете за път,само да на път и нямаше по-добра от нея.А Никола откак се е родил е кошмар пътуването с него.Много се изнервя и нас ни изнервя,дано се промени това.
Аз правих пържени филиики сутринта,каката хапна две хапки и тва беше.
Ками,евала!Весело изкарване!  Hug

# 263
  • Бургас
 Crazy Ама че вкусно станало тука  Crazy
Уф тъкмо се прибрахме от разходка, тука е един ветрилник лошо да ти стане, чувствам се като издухана до костите. Спи ми се, а Ивчо заспа навън и сега бойкотира следобедния ни сън. Да взема да си дочета книгата и да залягам над лекциите.... ooooh!

И болните да оздравяват, стига вече болести, ама-ха  Naughty Hug

# 264
  • София,
Уф, изчетох Ви, добре че дребоса спи! Hug
Албенка завиждам ВИ за късите ръкави и топлото временце, кога ли ще дойде и при нас! КАлина голяма сладурана, и Вероника е същата само дето пропускаме борбеността, но всичко друго е едно и също Wink
Всичко разбира ама нищо не говори и само ме гледа и се хили. Онзи ден се опитвам да я науча как се казва, и я питам как се казваш и тя ми вика "КАМЕ" Mr. Green #Crazy
Елче и мен ми е любопитно, защо само до май  newsm78 предполагам, че защото после става много горещо, спомням си че нашата педиатърка избягваше изобщо да бие всякакви ваксини през лятото.
МИмозка, новият ти аватар е много сладък.
А моят мъж е явно като Десо на Марти, коя зодия е твоя мъж  newsm78, щото така като го описваш все едно моя описваш, а и да отбележа, че моя си кара със зимните гуми до края на май и даже дотогава си носи и зимните дрехи, а аз също си мислех миналата седмица да прибера ботушите и зимните дрехи, добре че не го направих, а иначе не би се отказал и не би се върнал, ако трябва ще рине снега пред колата, но ще стигне там където е тръгнал. Hug
Иве за малкия болник, бързо да му минава  Hug
И другите ни болни дечица да се оправят бързо.
БИли исках да те питам вчера, поне сложиха ли му абокат или ще го бодат всеки ден Тедо?
ДА и други неща щях да пиша ама вече изключих. След малко ще водя Ицко на РД  Blush

КАми и от мен весело изкарване!  bouquet
А това е за свеки  Hug Hug

# 265
  • София
Привет-мривет
като гледам какъв готварски труд е литнал, чак ме е срам че днес само няколко неща свърших- направих закуска за всички, изпих си кафето и пазарувах. а от 11 до 15 ч ме оставиах да се излежавам мързелувам и дремуцкам Blush кеффф, отдавна не ми се беше случвало, а коки като е с ицо е направо думи нямам, гласа не му се чува Laughing
благодаря ви за милите думи за малкия болник но , да ви призная на мен (пу пу) хич не ми изглежда болен и почвам да се чудя има ли шанс педи да сбърка, ама чак пък толкоз, не ми се вярва newsm78
каза че ангината му е гнойна и чак до небцето стигнало отгоре и затова и гласа му бил паднал. а той предния път доста Т вдигаше, а досега (пак пупу) не  вдигнал грам Thinking не че искам да вдигне ама някак ми се струва странно. а коки си е ок, търчи напред назад, общо взето си е в настроение, по по-малко хапва, но си хапва де Heart Eyes
ангината ли беше със сходни симптоми като при скарлатината или се бъркам- в смисъл че съм запомнила че имат нещо общо?

за превенара-а - е не знам да ви кажа. аз на листовката четох че между 2-5 г. се слага 1 път. ама като е преди 2 дали ен са 2 пъти- не знам. нямам против и да са 2 пъти разбриа се, но това не го решавам аз. то и без друго пентаксима го задържаме още, вчера купих, но ще го сложим поне в началото на април, ако не  и след това, та превенар-а при всички случаи отива за май месец, ако спазим 1 месец между ваксините Rolling Eyes

въпрос- вашите дечица обичат ли плодови млекца и ако да, какви купувате? в
ъпросът ми е продиктуван от факча че от известно време коки примира за такива и аз му купувах на нестле його-то в началото. сега минахме на едни малки на Мегле- Фрут, както и давах за проба на Бор- чвор и едни немски, Баер май бяха. Данониното не му хареса особено, яде го ама не с кеф, ама то и не е с мляко а с извара, според етикета. Та вие какво правите по този въпрос? Peace

били как е тедо днес? Hug
иве, а твоите? сополите оттървахте ли ги, дано да! Praynig Hug

П.П. че се разписах- коки днеска ме уби направо, качва се в кухнята на едно столче и вика "Бозе, Бозееее,гутоо" (в превод "Боже Божеее, готово", т.е. качих се) Laughing Laughing Laughing
страшно много думички приказва, но определено има и такива които са си му на бебешки, ама Боже не очаквах да чуя от него, кой знае отде го е чул Mr. Green

# 266
Здравейте
Ох хайде бързо да се оправят болните дечица .
И аз се заразих от вашата готварска треска макар че с моята многолюдна челед не ме е пускала де.Сашко си хапва всичко пастет ,принцеса с кайма или сирене и яйце.филия с масло и мед или със масло и салам и с кашкавал и всички видове тестени изделия мекици, палачинки ,кус кус ,баница кексчета солени за сутрин сладки за  слетобяд.Аз слетобяд му давам по сладчики неща нишесте с бисквида плодово мляко с бисквида давам от млеката на Бор чивор или едни други Варненски не давам данон че нещо не ги одобрявам.Днес им напарвих риване  и такова яде за закуска.
Сашко и той много бърбори вече почах не само аз да му разбирам.Вчера баща му носи един буркан с люти чушки той като се засили "дамо комот ,комот"в превод дай ми компот.

# 267
  • София,
ЕлиMr. Greenами не се чуди, те лелките в яслата така говорят, откъде другаде може да се научи детето, ама много е сладък.
 За ангината и скарлатината правилно си мислиш, те имат сходни симптоми, т.е по принцип висока Т, силно зачервено гърло, болки в гърлото. Но когато е само ангина наистина не е задължително да е с Т, моя Ицо вдига Т, чак след като сливиците му станат чак нацепени  и зачервени и разцъфват като рози от налепите Sick, гадно е наистина, но ако се хване още в началото може и да не се стигне до Т.
ТИя плодови млекца дето питате, при нас странна работа, Вероника преди хич не ги искаше, много рядко да яде и то имаше едни на Елби само тях ядеше. Обаче наскоро почна да иска Активия от тези с парченцата плодове, като ме види че ям и се залепва при мене и си иска, изяждаше по две трети от кофичката и аз започнах да купувам повече и да и давам и на нея. От една седмица обаче гледа батко си, че яде Данонино и като каже ам и ще го изяде и него Mr. Green, а тя преди съм и давала, но хич не ги харесваше тях даже ги повръщаше. Сега обаче учудващо много ги хареса и всеки ден изяжда по две от Гигантиното или по четири от малките, задължително иска на обяд за десерт данонино и ако забравя да и дам обикаля около хладилника или ми носи от празните кофички да ми покаже какво иска, направо ме учудва,  Sickно тя така или иначе не яде много мляко. newsm78

# 268
  • София
соленто кексче ако не се направи в тези формички какво ще стане?
после ще дочитам

# 269
  • На края на вселената!
соленто кексче ако не се направи в тези формички какво ще стане?
после ще дочитам
При мен този солен кекс (мъфини) не стана нищо в тавичката. Стана глетаво, хем с шупли. Но се изяде, мъж ми каза, че дори му е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт