Отговори
# 105
 Hugпате как да не ме урежда блока в който живея е на изхода на спирка вардар на метрото ти си ни на 4мин разстояние Partyсамо да се оправи времето че ние сме на 2 седмици и още ме е страх да я изведа за по дълго от 15 мин.един парк ни дели та може да си правим срещи някаде посредата  Simple Smile

# 106
*sofi_val* как даваш дактарина кога и по колко?
Днес като говорих с нашия педиатър каза че гъбичките се получавали и от повърнатото мляко
Дактарина го давам след хранене стискам и го директно в устата и тя си го разнася сама.Давам го два пъти на ден ,дано се оправите бързо Peace
П.П. Извини ме за късния отговор но чак сега сядам от вчера на компютъра.

# 107
alximika вчера тръгнах да ти отговарям , но опита ми да приспя малкия в количката се срина тотално и бяхме много кисели и двамата та се отказах да пиша.
 Аз съм малко далече - до Кауфланда на Банишора и Пигис Хауса- но една от алтернативите ми за разходка е Западен парк. Не квартала а парка Simple Smile но тои ти е близо. Ние в неделя с таткото ходихме до там и после едва се върнахме от болки в краката. Е то беше от обездвижването де като почна редовните разходки няма да е така. Западния парк е удобен и за мамите живеещи около Орион така че можем да се съберем и повечко, когато имаме време и слъчицето е пекнало. Парка е доста по-цивилизован от преди няколко години. Има много хора е лошото е че никъде не видях заведение  като в Южния парк където да седнем човешки да пинем кафенце но пък поне е чисто и алеите са добри. Ние с Миа66 сме съседки и ако и тя е навита от време на време като пекне може да правим тия по-дълги турове. Аз чакам сега да ми оправят стълбището пред входа та да мога да свалям количката , надявам се до седмица да стане и хуквам , че то така между 4 стени си изкуквам.

# 108
Dorabella,това,което ти се случва е абсурдно..Дано получиш трето,а и четвърто компетентно мнение!Като отидеш в клиниката в Горна Баня наблегни на това,че двама утвърдени доктора поставят диаметрално различни диагнози.Това ще изостри вниманието на ортопеда,който ще ви преглежда и може и да извика и други свои колеги за да се консултират!Желая ви успех!Действайте още днес!

Пис,доста се колебаех за кенгуро,но ти ме разубеди съвсем.А на мен пък слингът на премакс ми е неудобен,а Ралица реве в него и ,както Ина се изрази, гледа все едно я обиждам,като я сложа вътре! Laughing Но то е донякъде разбираемо-главата й стои изкривена,коремчето е свито и предполагам памперсът се впива в кожата..Баткото си беше само в количка,сега какво ме прихвана.. newsm78

# 109
alximika вчера тръгнах да ти отговарям , но опита ми да приспя малкия в количката се срина тотално и бяхме много кисели и двамата та се отказах да пиша.
 много яко ще се съберем значи яка тайфа парка е наистина хубав пък и е удобно на всички дето сме около него  Hugнямам търпение айде слънце изгрей та да се хвърляме в походи Simple Smile

Cutesmallcat имам едно въпросче към теб,твоя мъж(разглеждах снимките в албумчето)случайно да се казва Антон,поразително прилича на един познат от мойто детство така да се каже.надявам се да не се расърдиш за въпроса,ама пусто любопитство.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 11:03 от alximika

# 110
Здравейте маминки  Hug
Аз успях да се наспя тази нощ, но за сега не съм свършила никаква домакинска работа.... ама моите спящи красавици (татко и бебе) още нанкат и аз не мога да се развихря ... пък и малко не ми се почва честно казано  Rolling Eyes

Коте и ние сме така през ноща, голямо хриптене, голямо нещо ... а наистина нищо не излиза с помпичката! Аз вчера я водих на лекар по този повод и ни изписа едни правени капки с физ. разтвор и адреналин да видим дали ще имат ефект  newsm78

Гледам сте си си говорили за контрацепцията ... и мен мн ме вълнува въпроса и нз от кой метод да се възползвам ... доста се страхувам да не забременея твърде скоро  Embarassed Мн. се чудя дали да не се възползвам от метода на Яна, ама яко ме е шубе... то кто се замисля само пълното въздържание е 100% сигурно  Joy

# 111
Ето ме пак.
Искам да се похваля днес водих малката на ваксина и на месечна консултация(нищо че е утре  нейната месечинка Grinning) за месец сме наддали 1050 грама това е супер нали като се има напредвид че е само на кърма ,а аз си мислех че не  и стига  Mr. Green,пораснала е с 2см и вече е 53 ,сложихме я по корем и тя си задържа вече главичката доста дълго време.
Вече ми се усмихва ,на каката и на таткото също,заслушва се когато кака и пее и я гледа втренчено,абе направо сме супер семейна идилия.Млечицата ни се оправи но аз продължавам още няколко дни да и давам дактарин.Ами май е това засега не се сещам за друго толкова съм развълнувана от консултацията ,ако има и друго после пак ще пиша.
Честита месечинка  newsm38  bigdance2на всички бебоци,и специални поздрави на Свилен на Linkataнека да растат живи и здрави и много да ви радват!
Раде много се радвам че най после ще си гушнеш бебчо ,бързо възстановяване и скоро да сте си вкъщи. Peace

# 112
Честити месечинки и днес!  bouquet

Dorabella, задължително се консултирай и с други специалисти! Знам какво ти е - така ме побъркаха с Мими едно време, докато вместо да й махнем набързо третата сливица, се оказа, че е това са пристъпи на алергия... Сигурно със 7-8 лекари съм се консултирала, докато стигнем до истината. И добре, че не я оперирахме. Сигурна съм, че и вие ще стигнете до правилното решение! Само спокойно! Hug

hetera, браво на малкия юнак! И на теб, че не се отказа да кърмиш. Аз вече също не мисля толкова, не меря, не се чудя. Само зареждам и толкоз. Laughing

За слинга - аз нещо не мога да го възприема. Купих кенгуру с идеята бебчо да е в него, докато аз дърпам количката по стълбите. Иначе не виждам как ще излизаме само двамата. Не смятам много да го ползвам.

Хубав ден от мен и спокойни бебчета! Hug

# 113
Дорабела, действай, стискам палци  Praynig

Раде, хайде мила, не остана  Hug

Толо, аз слинга по-скоро за у дома го искам иначе навън с количка си действам. Аз съм си намерила начин да я смъквам и качвам по стълбите без да  я вдигам. Иначе моята кума пък си я държеше в колата, за да не я мъкне по стълбите  Wink

За коликите продължавам да не давам нищо, разнасям  го и го потупвам по дупето, това го успокоява  Crazy

моят малък чавек не повръща, но киха и подкашля по няколко пъти на ден. Водих го при педито, уж няма нищо, може да се дави нещо  newsm78 ама мен ме гложди това подкаашляне. При вас случвало ли се е?

Кенгуруто  , знам че може от първия ден, стига да е за новородени, но не бива да се прекалява с носенето, защото натоварва кръстчето.

Софи, браво за постегнатите резултати  Hug

# 114
  • София
Момичета, искам да ви се оплача, защото няма на кой друг... Sad Цяла сутрин плача, сигурно вече много ми идва. Вчера Йоан рева много и аз го разнасям, дундуркам, нищо не успях да свърша. И се оплаквам на мъжа ми вечерта и стана скандал. Каза ми ДА СЕ СТЕГНА! И днес сутринта пак рев, рев и аз в един момент включвам: "Абе, да не му е студено?". Защото му излезе обрив по вратлето от претопляне и аз вече го обличам само с боди. Сложих му блузка и дебело одеало и млъкна човечето... Аз така се зарадвах, че съм разбрала какво му е и мъжа ми: "Еми, така е то..." и аз си мисля, че ще ме похвали, а той: "Толкова си неадекватна, чак на 36-тия час разбра какво му е".

Направо ще умра от рев... cry cry cry

# 115
Благодаря за закусчицата!Облизах си пръстите!
Честити месечинки на всички които празнуват днес   bouquet
Ние снощи изкарахме една ококорена вечер и днес продължава да не ни се спи и направо станах стерео  #Crazy Ама като гледам как се кокорчи и усмихва и ми се оправя настроението.
Момичета,вашите бебчета понякога дишат ли учестено?
autumnsphere  Hug Hug Hug

# 116
PIS74f благодаря за съвета за кенгурчето - аз за каката съм ползвала, но знам изчаках да направи един месец. Лично на мен ми беше много удобно в началото докато се кърмихме - понеже не сме правили много дълги разходки, а и докато беше по-лека разбира се Simple Smile

Мислех да пиша, но Ники заплака - бягам, приятен ден ви пожелавам маминки.

# 117
Атмосферче, пореви си и после си го сложи на  оная работа  Wink Такива тъпи реплики ще чуваш още много, само не си позволявай това да те настрои зле срещу половинката  Confused

# 118
Здравейте на всички отново! Аз намерих най-накрая малко време да драсна няколко реда, акога ще Ви изчета изобщо идея си нямам!
Искам да БЛАГОДАРЯ НА ЛАМТУРНИЧЕТО, че ми стана вестител! Искам и да поздравя всички мами с нови бебета, на които не съм честитила и да поздравя всички пораснали бебоци!
Наистина най-страхотното нещо е да станеш мама! Моят малък голям човек се появи лесно с нормално раждане за 3 часа. За съжаление останахме малко повечко в болницата, защото развихме силна жълтеница, а и аз съм с отрицателен резус фактор, а малкия Стефан с положителен и освен всичко друго моята анемия се оказа проблем за него и изобщо доста поизстрадах. Но вече всичко е наред, контролираме хемоглобина все още с изследвания и дано се задържи в нормални граници. От две седмици сме си вкъщи и е доста по-спокойно. Малчо спинка, папка и ака, имаме и малко колики отвреме на време, но малко ми е притеснено дали успявам да го нахраня като хората с моята кърма. Искаше ми се да попитам Яна или другите мами с опит дали е нормално аз да го будя все още за храненията през 3 часа, защото когато го оставях да се събуди сам сме извън всякакви режими. Само нощно време го оставям да спи след като го накърмя в 12 и той се събужда към 4:30 -5:00сутрин. И другото нещо е, че едната ми гърда нещо адски много почва да ме боли. Как мога да разбера дали нещата се усложняват? Благодаря предврително!
Скоро ще гледам да кача и снимки в албумчето, че още се адаптирам и аз самата, тъй като и  моята анемия се позасили след раждането и има доста да наваксвам с четене!
Много цунки на всички мами и на малките, сладки бебоци и много ми липсвахте!
До скоро

# 119
  • в сърцето на един мъж...
Привет и от нас Grinning Мама днес е щастлива, въпреки че вчера беба рева и мрънка целия следобед и се носихме почти до 12 на ръце, след това като се нахрани и заспа, стана чак в 6 за ядене Mr. GreenТа сега светът ми изглежда по-хубав Laughing
Миленка, дишат учестено, скимтят, спират понякога да дишат, ей така за малко, колкото да те стреснат, но ако няма загуба на цвят и не продължава дълго, то не се притеснявай, всичко е наред. А и бебетата дишат с корема си, така че понякога може да не ги забележим.
Аutumnsphere, недей плака за такива глупости. Мъж ти като е толкова отворен - що не се е сетил, ами е оставил детето да се мъчи. Много са несъобразителни и изобщо не схващат, че при нас нещата продължават да са по-тежки и след 9-те месеца носене. Аз оня ден се развиках, защото ми избиха балансите, че децата не са само мои, ами и негови и е крайно време да се стегне и да си влезе в задълженията. Та да видиш ти сега как като е време за хранене, той става, сменя памперса и ми я носи, а после я взема да я оригне. Аааа, не съм само аз човека дето ще ги гледа тея две деца Crossing Arms
Така че момичета, искайте си, ако не си поискаме - няма как да знаят, че имаме нужда от помощ. А и е желателно да си казваме, ако нещо не ни е на кеф. Peace

Общи условия

Активация на акаунт