Отговори
# 90
Честита месечинка на месечинките и месечинковците които пропуснах - да са живи и здравички и много да слушкат мамчетата си.

autumnsphere - току що ви разгледах снимките от погачата - страхотни са, а Йоан както винаги е неповторим - какви муцунки прави само, легнах от смях с него Simple Smile

`Reni`- аз мисля спирала да слагам, само дето забравих да питам доки кога да отивам да я слагаме, знам че трябва да се изчака известно време ама забравих колко.

Може и да сте споменавали, но съм пропуснала понеже понякога чета по диагонал - признавам си - та въпроса ми е - от кога може да ползваме кенгур Simple Smile Трябва да си държим малко по-стабилно главичката ли или може и сега???

Ние от 1-2 дни сме малко по-кислеки и неспокойни от тези колики. Не може да се успи както преди и малко пообъркваме графика за хранене и спане. Здраве да е - храним се на поискване и спим на поискване Simple Smile

Едва успях да изчета всичко което съм пропуснала... Сега мисля да се паркирам че след малко може и да се ококорчим да папаме Simple Smile Чакам само пералята, намятам дрешките и лягам... Пожелавам ви една по-сънлива вечер, кротки и здрави бебоци.

# 91
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Не съм се включвала няколко дни, защото първо нямахме интернет, а след това нямах време и така...

Първо да честитя де що има - месечинки, рождени дни, всичко! Да са живи и здрави всички празнуващи!!!  bouquet Hug Heart Eyes

При нас нищо ново, освен едно и искам да ви питам за него. От няколко дни през нощта се започва едно много гадно хриптене - като да е пълно нослето (ама не е, защото изсмуквам с помпичката почти нищо) и малчо много се дави, връща даже през нослето мляко и нещо като водичка... Sad Много е жален и не знам как да му помогна! През деня няма нищо такова  newsm78 Много ми е чудно защо само от към 3-4 часа след поредното хранене става така... Иначе коликите си продължават, един ден по-слабо,един ден по-силно...Пак се гърчи и грухти и скимти и ...пълна програма по цяла нощ и ново двайсе - по цяла сутрин!?...  Tired

Едва изчетох предишната и тази тема и имах коментари, ама ги забравих.... Embarassed то безсънието все някога трябваше да си каже думата...вече официално съм руса и с празна глупава глава  Mr. Green

Ходих днес до ателието за Dee dee слинг. Добре, че отидох, никак ама никак не ми е удобен, а Венци така ревна в него и такава обидена физиономия направи, че веднага се отказах. Оставам на вариант шал, ама мисля да си го ушия, че 60 лв за парче плат ми се виждат малко солено... Rolling Eyes Видях материята каква трябва да е, имам и готини шивачи наблизо да го поръбят и готово! После се започва драмата с връзването, ама толкова майки има в градинката, ще помагат! Wink

Искам да ви питам този Дактарин докога да го давам? Вече само по 1 път на ден мажа, ама не мога да кажа доколко е минала млечницата  newsm78 Все ми се вижда, че венците белеят, ама като не знам как им е нормалното състояние... По езика и небцето така и не сме имали бяло, та не знам...

Ами това е от нас. Отивам да се гмурна в банята, че не се знае докога ще спинка моя герой...

Лека нощ на всички и целувки на бебоците  Hug

П.С. Качих малко нови снимчици в албума и поразгледах малко бебоци Simple Smile Ама много са ни сладки, беее! Пу пу пу! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 23:58 от cutesmallcat

# 92
# 93
Здарвейте и от мен,мамчета
Вчера ме зашиха отново и ме пуснаха вечерта да се прибирам,но тъй като доста ме болеше операцията и в 04 часа пих течен аналгин,а сега в 07 се изцедих.Дали трябва да махна кърмата,не знам дали ще има остатък от него в нея?Ако някой знае,нека каже.
Днес мъжа ми ще пита дали може да ме вземат утре при Валко  Heart Eyes

# 94
  • Стара Загора
Раде,не се притеснявай за аналгина.Аз пих в болницата и ми казаха ,че няма проблем да кърмя.Освен това съм с главоболие много често и ми се налага да пия хапове,защото не се издържа,но гледам да е непосредствено след кърмене,че поне да минат 3-4 часа до следващото ядене  Peace

# 95
Добро утро и от нас   bouquet
 Дорабела наистина неприятен момент така да те объркат лекарите. Мога само да си представя какво ти  е. Тук по форумите бях чела за един капацитет по отношение на детската ортопедия проф. Д-р Борислав Владимиров от Горна Баня. Ето и саита на клиниката   http://www.health.bg/lang_bg/hospitals.php?id=7 надявам се да помогне.
 Хамелеонче за кенгурото ние си взехме на Чико и пише на него че е от 3,5 до 9 кг, т.е. става за новородено. И в книжката с упътването найстина са показани няколко пози как да се носи малко бебче ( има си специално парче което подържа главата и вратлето на бебето и се носи с лице към нас) и за голямо бебче , което си крепи вече само главичката ( може и с лице навън). Така че същественото на тази възраст на бебето е да има какво да му крепи вратлето. Иначе крачетата си застават в жабешка поза. То моя си е доста едричък та при него поне е така. В интерес на истината не съм питала ортопед дали може ( ние още не сме ходили, педито каза 3 -тия месец), но си мисля че няма проблем. А и аз гледам да не прекалявам с носенето в кенгуро, но понеже сме вързани вкъщи когато го няма таткото и не можем да свалим количката и за да не изкукам съвсем аз и да не държа и детето затворено понякога излизаме на разходка с кенгурото. Малчо обикновено заспива в него значи не му е нудобно. Все пак признавам на мен кенгурото ми е неудобно много тежи на врата ми все пак бебчо е 6 килца ( мали  ooooh!  педито ще ме линчува нито режим имаме нито храненията сме намалили)  
  Предполагам слинга ще е по-удобен, но ние така и така се набутахме 60 лв. за кенгурото , а и си мисля че няма да мога да се справя със слинга та за сега сме така.
 Раде ха дано да си те пуснат при Валето утре да си го гушнеш, все пак друго е мама да с е до теб и бързо да си се приберете вкъщи.
 И на края честито на днешните месечинки   Hug

# 96
Закусихте ли?
Ето една традиционна закуска!

# 97
Добро утро и от мен!
Като начало ето една весела закуска

Раде, мила, много се измъчихте ти и бебчо, но малко остана и скоро ще се гушкате всички в къщи. Стискам палци да стане по-бързо! Praynig

Честито на празнуващите днес малчовци! Да са здрави и усмихнати, за да радват мама и тати!

Ние днес сме много добрички, още от снощи. Като заспа в 22ч. ме събуди отново в 4ч. и след това в 7ч. Напапка се и сега пак спинка, та остави мама да си направи сутрешния тоалет и да закуси, брех, че кеф  Mr. Green
Ама да не казвам голяма дума, че може да ми го върне и цял ден да се разнасяме ....

Хайде, разписах се за днес, сега се връщам да чета какво сте сътворили вчера!
 Hug Hug Hug

# 98
Здравейте и от нас,за повръщането и ние си връщаме,почти след всяко хранене,даже понякога и преди ядене,но забелязвам,че когато в редките случай от умора изяжда по малко количество не връща,явно е от преяждане.Да питам аз за възглавницата,кога мога да слагам вече бебка да спи на нея,за сега съм вдигнала матрака на 30 градуса,но незнам дали е време за възглавница

# 99
Добро утро и от нас,

момичета благодаря за закуската. Страхотна е!
Ние тази сутрин от 6 часа киселеем, дано да е до следващото хранене, че незнам как ще устискам.

Раде пожелавам ти по-бързи възстановяване и още малко да постискаш зъби.Много скоро ще се гушкате с Валето.

Гери имам проблем с поръчката в MyToys. След като въведем данните за кредитната карта и дадем да продължи, ни връща към поръчката и изписва in this payment settlement uncnown error occured. Имаш ли идея от какво може да е?

# 100
 newsm44 отивам при Валко и до 2,3 дни ще ни изпишат.Ще ви държа в течение как сме

# 101
Добро утро сладури  Hug
честити месечинки на всички бебета днес!!! newsm38 Tadaаз вчера си поръчах инфакол че нашия свършва и съм безкрайно възмутена #Cussing out не стига че е толкова скъп ами те одрусват и 7лева за доставка,не можеш да си го вземеш ти а те трябва да ти го донесат tantrumгръм да ги удари скапани мошеници,съжалявам за грубият език ама според мен прекаляват с това че общо взето нямаме избор.та както и да е айде няма да си развалям деня с някви си мишки дето спекулират с майчинското сърце.
аз пак да питам че никой не ми отговори вчера,има ли някоя мама около западен парк,красна поляна,арената та да си разхождаме бебоците заедно?
лек ,слънчев и усмихнат ден на всички ви желая   Nature Sunny  bouquet
Раде  fingerscrossed и скоро да сте ей така в къщи  baby

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 10:25 от alximika

# 102
Деси, на коя банка е картата - с Булбанк не става! Ако е на друга банка пробвайте пак и не би трябвало да има проблем  Peace

# 103
аз пак да питам че никой не ми отговори вчера,има ли някоя мама около западен парк,красна поляна,арената та да си разхождаме бебоците заедно?
лек ,слънчев и усмихнат ден на всички ви желая   Nature Sunny  bouquet
Раде  fingerscrossed и скоро да сте ей така в къщи  baby
Алхимика, аз съм в Люлин 10, ако те устройва нямам нищо против

# 104
  • София
Здравейте сладурани с малки сладурки и сладурковци!!!  Hug

Аз се позагубих тези дни,ту имах много работа вкъщи,ту малчо плачеше,ту се бях отдала на блажено четене на книжки и релакс  Embarassed

Първо да честитя на всички празнували месечинки и други празници!!!

Сега да дам бърз отчет и после ще ви чета и ще коментирам Simple Smile

Да се похваля,че в петък водихме Никола на консултация,вече сме 4530гр., и 56см. тоест пораснал е с 6см. и е качил 1200гр.  Grinning
А аз така се притеснявах,че не му стига храната...

Явно кризата на растежа ни мина,защото сега си яде нормално,но не прави по-голяма пауза от 4 часа Sad Ама нищо ще спим след няколко месеца Simple Smile

Освен това в неделя правихме погача.Беше много весело,първо,че се видях с толкова хора и се разнообразих,после получихме страхотни подаръци,бебо има вече повече дрехи от мен и татко му,дори се чудя ще успее ли да облече всичко.

За коликите и ние си ги имаме.Вече не пие еспумизан а Саб симплекс,засега уж помага,пък ще видим по-натам.Една приятелка ми препоръча някакво лекарство Колиф,ако не сте коментирали за него го имайте предвид,защото нейния син я побърква от доста време и милия какво ли не му даваха и само това лекарство му е помогнало.Малко е скъпичко 28лв. за 7мл. но ако има ефект си заслужава.

И да ви препоръчам един филм като за финал,няма само за бебета да говорим я Simple Smile Ако имате време и не сте гледали ви препоръчвам филма "Здрач",малко е лигав и тийн,но на мен си ми харесва.

Айде отивам да чета и ще пиша пак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт