autumnsphere - току що ви разгледах снимките от погачата - страхотни са, а Йоан както винаги е неповторим - какви муцунки прави само, легнах от смях с него

`Reni`- аз мисля спирала да слагам, само дето забравих да питам доки кога да отивам да я слагаме, знам че трябва да се изчака известно време ама забравих колко.
Може и да сте споменавали, но съм пропуснала понеже понякога чета по диагонал - признавам си - та въпроса ми е - от кога може да ползваме кенгур
Трябва да си държим малко по-стабилно главичката ли или може и сега???Ние от 1-2 дни сме малко по-кислеки и неспокойни от тези колики. Не може да се успи както преди и малко пообъркваме графика за хранене и спане. Здраве да е - храним се на поискване и спим на поискване
Едва успях да изчета всичко което съм пропуснала... Сега мисля да се паркирам че след малко може и да се ококорчим да папаме
Чакам само пералята, намятам дрешките и лягам... Пожелавам ви една по-сънлива вечер, кротки и здрави бебоци.

Много е жален и не знам как да му помогна! През деня няма нищо такова
Много ми е чудно защо само от към 3-4 часа след поредното хранене става така... Иначе коликите си продължават, един ден по-слабо,един ден по-силно...Пак се гърчи и грухти и скимти и ...пълна програма по цяла нощ и ново двайсе - по цяла сутрин!?... 

педито ще ме линчува нито режим имаме нито храненията сме намалили)

отивам при Валко и до 2,3 дни ще ни изпишат.Ще ви държа в течение как сме

не стига че е толкова скъп ами те одрусват и 7лева за доставка,не можеш да си го вземеш ти а те трябва да ти го донесат
гръм да ги удари скапани мошеници,съжалявам за грубият език ама според мен прекаляват с това че общо взето нямаме избор.та както и да е айде няма да си развалям деня с някви си мишки дето спекулират с майчинското сърце.
и скоро да сте ей така в къщи