Отговори
# 195
Карбо,благодаря за отговора,защото,май някой беше споменал,че вече слага възглавница и аз да попитам,че незнам кога се слага и кога имат нужда от нея

# 196
Между другото има дори специални  възглавници за малки деца-съвсем ниски и на дупки-било превантивно с/у задушаване.Въпреки,че като се сложи калъфка отгоре.. newsm78 Купихме такава за баткото чак като стана може би на годинка,че и повече.Имаше ги в Премаман,но сигурно и на други места вече.

Дорабела,много се радвам,че Драганов е бил оспорен и не е прав!

МамаЗ,аз на 40-ия ден не успях да отида на църква,защото от 2-3 дни съм малко болна.Но тази нощ сънувах мъжа ти..дали пък това не означава,че все пак трябва да отида,независимо,че съм закъсняла!

# 197
Айде и на кафенцето
Благодаря за закуската - точно мой тип е  Wink
Карбо много им се радвам аз на адашките  Heart Eyes На някой снимчици дори си приличат  Wink Кенгурото е много удобно,така че смело вземайте същото.С ортопедичен гръб е и за майката.
Относно възглавничкити,освен тези против задушаване,които уж стават за новородено има и такива под 30 градуса,против повръщане.Между другото аз в количката слагам възглавничка.

# 198
Толо, не съм спец по църковните въпроси, но според мен не е лошо да отидеш, въпреки че не е на 40-я ден.

# 199
  • София
Ние отидохме само двамата на 41-вия ден. Беше много хубаво.

# 200
Добро утро  Hug
ние днес се наспахме доволно че някои даже продължават Wink.Момичета на ваште бебета подуваха ли се гърдичките?докито ми каза да и правя компреси с реванол аз от вчера правя ама не виждам ефект,а тя направо си има цици,че чак баща и вика абе не му ли е малко рано Joy.та сега сериозно някакъв друг метод да знаете че ми се струва много болезнено така да са и подути Tired
По темата за опашката и мен ме боли ама е от травма преди бремеността,танцувах рок с бащата на един приятел и тоя ми ти старец ме изпусна при едно завъртане та се наденах на ръба на една маса и от тогава е много зле.ако ви боли много купете си фастум гел или нещо от тоя род минава поне за малко. Heart Eyes
Имам и 1 друга питанка мойта девойка повече от 13-14мин никога не суче,спи си добре между храненията та предполагам си се наяжда,ама аз се притеснявам като ви чета по колко време ги кърмите вашите бебета да не би да я оставям гладна. newsm78
По темата за слинга ние сме с премакса и добре ни се отразаява,само дето е малко згъната в него ама Яна каза че нямало проблем.
честити месечинки на всички празнуващи днес!!! newsm51 Two Hearts
лек и хубав ден ,целувки по бебешките гъзета Heart Eyes

# 201
 А добро утро от нас за днес    bouquet
 Аз сутринтта се посмях доста с моето гардже  Joy
 От 2 дни не беше акал и дори вчера като ходихме при педито да види пъпа, че нали е залепен и тя ни изписа някакво хомеопатично за запека но нарочно не ми каза как да го давам че 2 дни не било все още притеснително  newsm78
 Та аз бях си навила на пръста ако не се изака до сутринтта да действам, въпреки че тои не изглеждаше измъчен и коремчето не беше подуто.НО не ми се струва нормално да задържа тая гад в себе си. Та на въпроса че се отплеснах в лирични отклонения  Wink
 Хванах го аз да проверя памперса и както и другите от 2 дни насам само обилно напишкан но дори няма и следа от пръцкане , а той много пръцка. И си викам няма начин маме ще бъркаме в дупето с термометър  Confused . И го оставих на плота за повиване със свален памперс да рита, а аз се обърнах да чистя термометъра със спирт и да видя с какво да го смажа. И тои си гукаше през това време, като от време на време надаваше викове от рода на "Аууууу" . А на мен ми едно такова гадно че ще си тормозя детето така  Crossing Arms. И като станах готова и се обарнах да започвам гледам нашия така свършил работата че се хванах за главата. Добре че бях оставила стария памперс макар и разлепен. Но беше успял да поеме едва 1/3 от "златото" . Та явно горкото малко човече под заплахата да му бъде наранено мъжкото достойнство бързо бързо се отчете и спаси самочувствието от нараняване.  hahaha
  Е знам че са прекалено малки че да осъзнават, но си е гадно.
 А ние утре ще имаме повод да черпиме с наборчето Пламена Simple Smile
 Честито на днешните месечинки Simple Smile 
alximika това с подуването на гърдите е хормонално и май нищо не трябва да предприемаш отшумява си само, поне така съм чела и май не е болезнено за бебчо.

# 202
Пис оправих грешката - явно пропускам, че в месеца има 18-то число и направо скочих на 19!  newsm62 oops

# 203
Привет момичета.  Аз както винаги се включвам късно.

Толо - върви си на църква най добре, няма да навреди.

На моят син кръщенето е тази събота, не е на 40тият ден както е прието.

# 204
kuco_pate   мен ако ме питаш и аз бързам малкия да порасне и нямам нищо против по-скоро да стигне тоя заветен трети месец след който всички ме уверяват колко по-лесно било да се гледа бебто и как всичко си влизало в релси, че вече доста се поуморих от капризите му и от това да се чудя има ли колики няма ли, дали успявам да му създам режим или той успява да го разбие и прочие конфортни нещица....  Tired
 Та в тоя ред на мисли нямам нищо против да почнете да ни честитите навършването на 3 месеца и 2 седмици по-рано стига да има ефект   bouquet  Heart Eyes

# 205
Добро утро от една мноого недоспала / и съответно изнервена / мама.От 2 ч. през нощта съм така  Shocked
Аз нещо не се класирам често с писането , но поне горе-долу успявам да попрочета.
Първо да благодаря на Яна за съветите за кърменето   Hug
А иначе Мони вече е 4 кг., в понеделник май ще ни правят ваксина.Плачем си, само дето не различавам кога е глад, кога колики.....абе не случи с майка това дете.Да ви разкажа, че от недоспиване вече съвсем изкукуригах и ги върша едни. Сешоара например вече стои в хладилника, на детето вместо капките за колики щях да я гостя със спирт 90 %, а пък вчера направих опит да си подпаля къщата  ooooh! И сега имам задача да се забавлявам да чистя нещо черно , полепнало навсякъде по кухнята.....дали има такъв трагичен случай като мен  Sad

Момичета да ви питам един тъп въпрос.В събота ще правим погачата.И знам , че на масата се слагат повече сладки неща.И нали ще е на обяд трябва ли да се сервира и обяд за гостенките  newsm78

Говорите зи и за секс.Аз още не смея, въпреки, че не си спомням как беше след първото раждане.

Като за рядко пишеща написах цял ферман..

kuco_pate нищо...и утре ще приема поздравления... Hug   Laughing

айде...търсят ме......

# 206

alximika това с подуването на гърдите е хормонално и май нищо не трябва да предприемаш отшумява си само, поне така съм чела и май не е болезнено за бебчо.
Peace Това е което щях да кажа и аз.
Добър ден на всички, малко студен и дъждовен дано е от последните такива макар, че като гледам прогнозата следващите два са още по зле! Писна ми у дома искам на вън  #Cussing out
За контрацепцията и аз ще разчитам на добия стар презерватив.
За възглавницата ние ползваме, но нашата е много ама много ниска май само името и е възглавница а и слагам малчо по-високо така че раменете също са на възглавничката.
Имаме закуска и кафе ето нещо и от мен  Hug Лек и спорен ден!

# 207
alximika , моята мома доста време беше с подути цицки , някъде около месец . Правиш компреси с реванол и внимаваш да не натискаш гърдите . Може да се появи и влагалищен секрет , едно такова слузесто и леко жълтеникаво (да не се панираш ), защото аз като видях това чудо отдолу щях да припадна  Embarassed Просто се чистят от хормоните !
А за кърменето и ние цокаме около 10-15 мин. , но щом издържа по 3-4 часа значи и стига и не се притеснявам , а и първият месец качи  кило .

Elisana  , за погачата аз бях направила разнообразни сандвичи от франзела и баница . Обяд не съм сервирала   Peace

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 11:12 от krasikoko

# 208
здравейте и от мен,от одеве немога да се включа да попиша.Днес нашата малка принцеса става на един месец,приемете нашата почерпка.
честити месечинки и на другите бебоци родени на 18 ,да са здрави и растат усмихнати  и много да радват родителите си!!!

# 209
  • в сърцето на един мъж...
Във връзка с хормоналните проблеми - да знаете, че можеда се появи и псевдомензис при момиченцата, да не се шашкате Peace

За питата - слагат се само сладки неща, а също и пита. Не е нужно да се приготвя обяд.
За възглавницата - не се ползва поне до годинка.

Мойта щерка от два дни ни прави луди вечер - реве, през час е на гърда, мрънка, сумти. За сметка на това обаче като се наяде в 12-1 през нощта и след това спи до 6 сутринта. От този режим мама е доста доволна, успява да се наспи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт