Купихме такава за баткото чак като стана може би на годинка,че и повече.Имаше ги в Премаман,но сигурно и на други места вече.
На някой снимчици дори си приличат
Кенгурото е много удобно,така че смело вземайте същото.С ортопедичен гръб е и за майката.
.Момичета на ваште бебета подуваха ли се гърдичките?докито ми каза да и правя компреси с реванол аз от вчера правя ама не виждам ефект,а тя направо си има цици,че чак баща и вика абе не му ли е малко рано
.та сега сериозно някакъв друг метод да знаете че ми се струва много болезнено така да са и подути 

. И като станах готова и се обарнах да започвам гледам нашия така свършил работата че се хванах за главата. Добре че бях оставила стария памперс макар и разлепен. Но беше успял да поеме едва 1/3 от "златото" . Та явно горкото малко човече под заплахата да му бъде наранено мъжкото достойнство бързо бързо се отчете и спаси самочувствието от нараняване.

И сега имам задача да се забавлявам да чистя нещо черно , полепнало навсякъде по кухнята.....дали има такъв трагичен случай като мен 

Това е което щях да кажа и аз.
Лек и спорен ден!

Препоръчани теми