Отговори
# 135
Ох, мерси на всички! Наистина излиза, че аз цял ден си свиркам, а той работи и се мъчи и като се върне, трябва да завари една усмихната и отпочинала жена... Shocked

Като става въпрос за мъчението на мъжете се сещам за един виц Laughing

Мъж присъства на раждането на детето си. Но когато бебето излиза му става лошо от кръвта, от виковете на жена му и припада. След половин час се свестява, лекарят му подава бебето и казва:
-Поздравления! Момиче!
Мъжът отговаря:
-Слава Богу! Няма да се мъчи като мен!

Mr. Green

# 136
  • Стара Загора
k.penkova ,едно и също е  Peace
Рени,с този виц ме разби  Joy

# 137
  • София
Атмосферче една сектантска Hug Хич не му се връзвай на приказките и недей да си мълчиш и да търпиш. Напълно подкрепям Геа и Рени. И като ти е криво си мисли за майка си и нейните реплики  Joy  Joy  Joy

Joy

Абе, да ме оплаче човек мене! hahaha

Инфакол и Инфаколик са едно и също. Peace

# 138
Благодаря ви за скорострелните отговори.
Да ви разправям какво се шегува мъжа ми то беше преди седмици ама аз все забравям да ви позабавлявам
Вечерта къпим бебо мажа го обличам го и започваме да се кърмим и докато суче малкия издава едни много странни скърцащи звуци. Моя му се смее и ми вика:
-Ето видя ли сега казвам ти аз да си го мажем с масчица, ама ти не та не! Зехтин модерна му работа сега нека да скърца бебето.  Mr. Green

Между впрочем цената на Инфакола в Гърция няма и 5 евро. А тук  #Crazy така че ако имате познати там възползвайте се  Peace

# 139
Здравейте мами, за съжаление нямам време да ви чета само ще питам набързо някой знае ли как най бързо мога да намеря Инфаколик или Инфакол, защото нашите свършиха, а тези които съм поръчала нещо се бавят Sad а без тях smile3514 Благодаря ви предварително Hug

# 140
Мами,интересувала ли се е някоя от вас кога вече може контролно да се вземе цитонамазка и микробиология,а и да се посети мамолог?

# 141
  • София
Честити месечинки на всички бебоци днес!

Незнам как правят тоя номер че се будят толкова малко през ноща, но моят Алекс-първо докато заспи става 00:00ч.После се събужда към 1:30-2ч. суче от мен и заспиваме  и двамата,но се събужда към 4ч. естествено не му е стигнала кърмата давам му АМ и после ококорва очи и не иска да заспи в креватчето.Трябва да му държа бибата и да го полюшвам, но не се знае докога и затова го взимам при мен и заспива.Събужда се към 7:30 като часовник да буди и таткото за работа.Днес заспа чак сега преди 1час., то не беше рев, то не беше чудо.Тия гадни колики да вземат да минават, че направо ми омръзнаха. #Cussing out
Вчера взех друго мляко(Lactana Bio) да видим дали ще има ефект върху акането и повръщането.

Аз пък не мога да се оплача от моето мъжле.Даже един път ми каза, че ме обича повече от Алекс.Прибира се от работа различно понякога по-рано към 19 или по-късно към 20:30-21:00 ако е буден малчо го къпем давам му да яде и го връчвам на таткото, а аз отивам да спя, че с режима  Mr. Green  на Алекс нямам думи.Събота и неделя се занимава повечко с него и го държи той.Но малчо явно да не натоварва таткото спи през повечето време тогава, както и снощи заспа в 18 и чак до 22 откара.Е после какво да му се спи.

Е разказах си историйки дано не съм ви досадила, но няма с кой да споделя  Hug
[/color]

# 142
  • Пловдив
pebles07

От тук може да поръчаш infacol-bg..com ,но цената е 24 лв.

ПП-не излиза сайта,а спам  Shocked

Ще ти го пратя на лични

Не мога да ти пратя лични-пълна ти е кутията

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 13:09 от Elfita

# 143
толо, моят лекар вчера ми каза, че вече трябва да правим цитонамазка, каза и че трябва да е до 3 месеца след раждането Peace

яна, благодаря ти за инфото, знам за този метод, но няма да стане за мен, защото малката понякога прави паузи от 4-5 часа. Рядко, но се случва и не искам да рискувам.

# 144
  • София
А защо трябва да се прави цитонамазка?

# 145
  • Пловдив
За цитонамазката моят каза на 6 я месец след раждането да се направи.Особенна важна е за нормално раждалите,защото може да се получат ранички при раждането

# 146
А защо трябва да се прави цитонамазка?

Е,как защо...профилактично..

# 147
Деска, пробвайте пак - може сайта да се е прецакал, напиши ми на немски какъв точно надпис ти излиза  Peace
Мен на контролният преглед докторът ме прегледа за ранички и каза че всичко е ок, но и аз ще пусна цитонамазка, но да мине малко време!
А относно мъжете - явно всички са едни и същи - такива дечковци са, че нямам думи. Моят се връща към 18 ч, но сега уж имаме уговорка да се прибира към 17 ч (още не се е случвало де  Joy) че да ме отмени малко, за да се изкъпя, пооправя, да почина, но общо взето не се получава. Например вчера си купи нов телефон - ех, голяма радост, голяма занимавка, до 20 ч, че чак му стана гузно на момента, че ме е оставил с бебока, но както казва той: "Голяма работа, не си единствената, която гледа дете, всички са минали от там"  #2gunfire

# 148
Десикас  цената е 20лева+7лева за доставката.вчера го порачах днес ми го докараха.ще ти пратя н а лични телефона

# 149
Десикас  цената е 20лева+7лева за доставката.вчера го порачах днес ми го докараха.ще ти пратя н а лични телефона

#Crazy #Crazy #Crazy

Аз поръчах 3 опаковки за 30 лв, но се надявам да дойдат много скоро, че ако свърши това шише, а не са дошли другите ще трябва и аз да купувам от тук  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт