МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 55 004
  • 314
  •   1
Отговори
# 165
Затрих си поста.....дълъг,с вдъхновение ... Twisted Evil

Каишке , да почерпиш ..ама не като Наталчето . Вчера обеща торта , днес само кафе
Да е здрава и послушна Йоана - Мария!!!
Помилвана   bouquet
Embarassedсъжалявам.
Торта,откраднах я от интернет  smile3534
Моята е същата,почти WhistlingНо мога да дам рецепта.Наполеон от бутер тесто.

# 166
  • През девет земи в десета
Тъще,тортата тортата днес е от мен,за това Mr. Green

Лили,мерси,но за нас не става,защото има прояви на алергична астма,а този имуностимулатор ,може да предизвика дихателни нарушения,като астма и кашлица.То дребното не боледува чак толкова много,в смисъл разминаваме се без антибиотици,но това сега дето се струпа накуп две поредни седмици ме уби направо Tired Иначе съм купила и една ваксинка Превенар,да видим до кога ще отлежава. Wink

# 167
пиги - ужасно е това което разказваш!!наистина е безобразие и безотговорно да не се съобразяваш с другите деца освен своето!дано всички се оправите бързо!

бърборанке, знам я аз шехерезада, колко нощи подред(включая и тази) когато малкият се събуди предсрочно я гледаме заедно:))даже бих казала че той и е по-голям фен от мен - като пусна ТВ-то се започва едно чикчирикане, едни радостни възгласи и едно ахкане,срам ме е да кажа даже "дюдюкане" Shocked определено малката знае как да ти направи комплимент  bouquet  bouquet

# 168
Днес подреждах дрешника.Имам доста дрешки 92см./това е за две годишни деца,ако не се лъжа newsm78.Ако някоя от вас иска мога да и ги пратя по куриер,естествено като преди това ги изпера и изуша.Повечето от тях са доста запазени,но има и такива,които са по-подходящи за  вкъщи EmbarassedМного добре знам,че понякога не идва ред за нас,все някое хлапе има нужда от нещо.От личен опит го казвам.Също така си мисля,че няма нищо срамно в това,аз много съм се радвала,когато някой ми е помогал,па макар и с мъничко.
Ще чакам да ми пишете на лични и още вдругиден мога да изпратя дрешките.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11220724# Искам да е лято!!!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 21:36 от лилиана

# 169
  • Варна
Наде,честито и от мен  bouquet.Радвам се ,че си изкарала празника чудесно.Нека не само тази ,но и всяка следваща седмица да е изпълнена със супер настроение. Heart Eyes

Пиги,много ви се насъбра.Пожелавам ти по-бързо да се намери решение на здравословните ви проблеми.Да е жива и здрава майка ти. Hug

Нас ни тресе градинската треска.Омръзна ми вече ,да се редя по опашки.Да минава и това записване,че малко да си отдъхна.

Лека вечер момичета. Heart Eyes

# 170
Еееееее,момичета сама ли ще си пиша и ще си отговарям  Thinking,...това го правя почти всеки ден поне по 12 часа  Laughing
Айде де ,какво е това настроение,а пък някой просто си четат...а да пишат "все не им остава време",ееееее....... Crossing Arms
Мислех да се включа подобаващо чак утре или в други ден,но виждам /просто като минах мимоходом/,че отново нещо се обсъжда темата за малцинствата TiredМацки не разбрахте ли,че това няма да премине,просто много болни мозъци има в тази държава,пък пари от хазната за здравеопазване никога недостигат,та....какво да се очаква...то държавата като дава парички за раждане на първо едни,при второ-повече/поощряват Wink/,а при трето-по-малко/порицават Mr. Green/,та е нормално /всъщност не е нормално newsm78/...исках да кажа,че така е с по-голямата част от населението,за тях ние сме просто едно "малцинство",но не ме разбирайте погрешно и не се оставяйте да ви наричат........няма да споменавам как.....Айде стига съм дуднала на тази тема,мислех си за теб Лиле..... Thinking....ние с брат ми сме горе-долу на същото дередже,е не сме достигнали до обиди,но...постепенно се отдалечихме...това пак казвам е нормално.Той е по-голям от мен с две години,но според мен майка ми много повече си го мисли и си го жали...не че мен не ме обича/напротив аз съм и слабост,колкото и да я изнервям понякога Laughing/Та брат ми и той има едно дете,със снаха ми също много не се "дишаме",но запазваме благоприличие/като се видим,което не е често Laughing/ Та ние с три ,те с едно...мама много го обгрижва,то детенцето расте самичко,ходи на градина от малко...така че я разбирам,пък снаха ми и тя е от тия дето много,много не и се занимава с "детски истории"....само едно не разбирам от твойта история Thinking -ти че ще простиш на брат си- ще му простиш,на снаха ти не-това е ясно,/но и тя не те вълнува предполагам,само че помни че брат ти е между чука и наковалнята! Wink/,но да обиждат така майка ти-ТОВА Е НЕПРОСТИМО!ТЯ Е МАЙКА!УВАЖЕНИЕ!/поне това и дължат/
След толкова думи ,дано да си ме разбрала!А сега да ти кажа ,за това дето искаш да ни правиш "дебели",сигурно искаш да кажеш да удебелиш,да "болтваш"/ама и аз как го казах,като да разбирам много!/Отгоре над поста докато пишеш има лента с шрифтове с цветове и там има едно "В"....маркираш думата която искаш да е "дебела" и го натискаш!...Воала! PeaceЩе чакам да ме удебелиш в следващия си пост,оня дето ще е по-весел и оптимистичен.... HugА и снимчица... Praynig Praynig Praynig
Мама Цоцолана,много готино изглеждат тия джобове,но като чуя за тесто и да меся и т.н. #CrazyТа ще те чакам да ми дойдеш на гости и да ми направиш,ако не е нахално де...пък мога и аз да дойда още по-нахално Embarassed Какво пък ,като и аз още незнам дали ще дойда в Търново...то поне да ти дойда на гости..... LaughingЗа това Търново,направо незнам,то пак мъжа.....кво да ви казвам....аз подхвърлям идеята,после намеквам,после заобиколно,после направо ...после натъртвам...но отговор още не съм получила...Ами така като гледам не му се пътува... Crossing Arms Нищо ,нищо ...всичко се връща на този свят Mr. Green
Гледам маминка Ваня,обърна гръб на дружките за да прави...кекс,ама аз като ще се запъна и не,пък да видим моя другия път и в чужбина на среща с вас ще ме заведе.... Twisted Evil Twisted Evil :twisted:МаминкаВаня,как не откачи като ти отказаха роклята.... #CrazyНищо детенце е било щастливо и като гледам и не само то ,но и всички около него.....Айде, простено да ти е отсъствието! Crazy Crazy
Наде,много се радвам,че си прекарала чудесно на рожденния си ден!Все така да си и не само на празници...... Hug
Танче,просълзи те госпожицата,много миличко детенце!Много да я нагушкаш/и от мен/!
А,за хапчетата за паметта,те са по стара семейна рецепта,ама....не помня на нашето  семейство ли...  newsm78...не си спомням и колко стара ... newsm78 ......да не говорим,че не си спомням вече за какво ти говорих преди малко,ти имаш ли спомен? ThinkingТака е ,това вече е от ЕГН-то,ох ей сега ще пийна едно-две/дали не бяха три.../ и ще си допиша........Опа ето ме вече,ходих да пия....вода.. Mr. GreenСега като се окриля/само да погледна кои крила са ми порасли,ако са  Twisted Evil,да ставам от компа,че става страшно....а не ангелски...това е всичко е наред....та за какво говорихме...ааааааа Танче.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вик,споко и аз не съм много по готвенето,тези тук "многодетните",само ме притесняват,комплекси ми правят...аз за това като се отприщя да пиша...та после да имам извинение за това ,че не съм сготвила нещо по-така  Laughing
Пиги,Пиги,душичке!Не,не те съжалявам...не се гневи вътрешно,това е съчувствие и то искрено.Вчера разказа за мъжа ти ,сега пък двете ти щерки... ooooh!Какво става нещо да не ти се е прехвърлило от Юлето.... WinkДано всичко с какта да мине ОК.утре,тоест днес и да се похвалиш с добри новини,дано и се размине операцията като каза и въобще  Praynig Praynig Praynig
А за малката ...какво да ти кажа...безотговорни родители...това е с две думи...затова не ме е срам вече,като си дръпна детето от някое дете на площадката с "магарешка кашлица" и не ми пука ,че ще ме погледнат лошо...аз си ги пазя....Дано се оправи душичката,че вие с тази астма...малко по-комплицирано,но както каза Мама Ц. ти си силна майка! Hug Hug Hug
Натали,какви са тия дяволски препарати,дето ги предлагаш?Капучиното беше много гот!Моля ако може по-често се сещай за моята изтерзана душица с по едно такова,може и двойно......Как мина празника по случай порастването на двете ти момчета?Сподели де... Crossing Arms
Тъщичке 3,така е ,ама лесно се отказваш Wink,аз преди две вечери,тъпо и упорито писах три пъти по ред/все дълги и вдъхновени...../,ама и мойте отидоха при твойте Joy ,но....не се отказах и накрая успях да го напиша и да зарадвам някой ...надявам се. Rolling Eyes newsm78...Така ,че пиши до умопобъркване,после се отчита по точкова система в графа "заслуги" за процъфтяването на темата и получаваш потупване по рамото ,пък може и някой джоб/аз за това се боря... Mr. Green/........
Сузи,айде да мине това с детските градини и училища и да се появяваш по-честичко,че нещо не мога да си те насложа като образ Thinking губиш ми се... Hug
Лени,Лениииииииии....къде си? newsm78
Да не говорим за мамите от чужбинско,....Вечернице,как са децата,всичко наред ли е ? newsm78
Габи,а там при теб всичко наред ли е с бизнеса? newsm78
Абе да не са ни отрязали пак от света.....нещо и Олимпия се губи...може още да празнува,три дни и три нощи ,като по приказките"яли ,пили и се веселели...." Laughing
Кабо Алма при теб е разбираемо ,ако е това...дето подразбрах.... Heart Eyes
Пешеходке,прости ли ми? newsm78 Отпуши ли канала и остана ли доволна ...най-вече....
За теб нали знаеш  bouquet
А сега ,честито на патерици на Касия на Помилвана!Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Честито и на Мария-Йоана на Каишка!
А ние как сме. Thinking..ами при нас е весело. Joy Joy....Сега съм на тема да си купувам книги от интернет , не мога много да обикалям с дечковците.....Ако можете да ми препоръчате хубава книга,чакам с нетърпение..... Embarassed,че нещо в последно време все детски поръчвам,както казва мъжа ми на въпроса "Каква музика слуша мама?"  отговор   "Детска" Laughing Laughing Laughing
Та като се замисля и с книгите май е така и все пак да ви кажа какво си поръчах последно да четем/да чета Whistling./.. с каките......"Тайнството на юни" от Туве Янсон....нови мумински истории..... Party Party PartyСупер са!Много ги харесваме!Е, с нетърпение чакаме да стане по-приятно за излизане...., утре например го дават по-топло....да видим....
Най-новите постижения на проходилата ми наскоро госпожица са...ходи и ми донося гърнето си като и се пика или ака... #Crazy Не мога да повярвам Shocked,според мен е малка ,но....де да знам децата са различни,може пък и защото сметнах,че е малка и не я насилвах под "режим" да сяда, а мислих по-спокойно,нали е трето... Mr. Green,ама то ...може и на игра да го прави,но го прави и ....направо да не ви описвам какво става ,тя пика често,та се събуваме ,сядаме и т.н. ,...но на всички са ви познати тези ритуали,то не се знае,може да е всяко чудо за три дни.... Laughing Laughing Laughing
веселба! Joy
Сега обаче мисля да ходя да спя, Tiredне ,че нямам какво още да кажа,просто стана утре....време е ...направо не ми се става....ама ччччааааооооо!
Мама Ц.,ако много дълги постове пиша,кажи....няма да се обидя,аз просто съм много приказлива... Embarassed Embarassed Embarassed
Лека седмица на всички...
Емко,не съм те забравила,чакам с теб!Ще чета да науча добрата новина!

# 171
До това, което си мислите за мен, остават две седмици.  Mr. Green

Проблемът беше с компютъра, мишката работеше, а клавиатурата - не. Но не можах да се въздържа да не се изкажа, пък макар и с пиктограми.

Честито на днешните рожденици!  bouquet Торта няма да ям, че да съм стройна за гуруто, като си дойде, но едно кафе за ваше здраве ще пия.

Пиги, да се оправяте бързо, че няма по-съсипващо от това, да са ти болни дечицата.

Тези седмици се скъсах от пътуване по работа, не мога да си видя децата, а и много ме е яд, че само профучавам покрай места, където има скъпи на сърцето ми хора, а няма време да се отбия да ги видя. Няма да ги изброявам, че още повече ме хваща яд.

Децата се оправят, както могат - къде успешно, къде не чак толкова. Снощи бях на родителска среща на абитуриента, пак ми казаха същите работи - забележителен потенциал+забележителен мързел. А той е много доволен от себе си. Ще го питам колко ще е доволен след изпитите. Камен пък с тези безкрайни състезания непрекъснато си изпуска занятията в курса по български и накрая ще се издъни, та трябва да се занимавам допълнително с него, а той ме гледа като натровен.  Знам, че му идва в повече, ама какво да правя, ще трябва да го натискам, че не остана време до изпитите. Мика беше в сериозен стрес покрай работата си, та имаше нужда от емоционална подкрепа, не че й бях много полезна, но поне не се чувстваше самотна в проблемите. Сашко я кара по тъч линията, а има работа, която се е нагърбил да свърши, сроковете изтичат, а той не е готов и много ме ядосва. На всичкото отгоре се притеснявам, че се ориентира погрешно професионално - занимава се много с компютри, вярно, че става все по-добър и това му носи пари, но от друга страна, преди седмица прочетох недовършения му роман - ами много е добър! И съм в голяма чуденка в кое да го насърчавам: дали натам, където ще изкарва добри пари, дали натам, където има определно талант, но рисковете да остане непризнат са много големи... И много ми тежи, че баща им го няма, да обсъждаме всичко това. На всичкото отгоре с това променливо време им се активизираха алергиите и ми се къса сърцето, като ги гледам. Но не са чак толкова зле, де, какво се оплаквам.

Всъщност исках да напиша, че ми беше много приятно да чета последните няколко страници. Много вдъхновяващо ми действате, ей! И аз напоследък съм като наталия, не ми се говори, повече ми се слуша и ми се мисли.
 лилиана, това за арматурата в основата на къщата вече ми е любимо! Кажи на мъжа ти, че съм му фен!

# 172
  • София

Ей, каква прекрасна снимка! Simple Smile
Жалко, че бебка е още доста под 92 см, иначе с удоволствие щях да се възползвам от твоето мило предложение за дрешките Heart Eyes.

От вчера съм в чуденка. Свекърва ми настоява да пратим Косьо за ваканцията. Положителните страни са ясни- две седмици на чист въздух във Влас, игри с братовчед му. Отрицателните страни- притеснявам се, че ще му трябва повече време да се адаптира към училището след ваканцията. Отгоре на всичко имат четири дни зелено у-ще след ваканцията, което означава, че 2/3 от месец април ще минат без учене....а матурите наближават.... newsm78

Пиги, как са децата?

Танче, много мил жест, наистина! Много е добричка твоята Мади! Hug

maminkavania, гениална мисъл  Grinning! Страшно ми хареса! Joy

# 173
  • София
picaso, picasoooo, да ти завиди човек на вдъхновението...и на паметта (и аз искам от въпросните хапченца Mr. Green), а ти за нашия...кекс не се кахъри - "бързо, лесно, вкусно"...и ей ме на - пак съм тука Mr. Green. За нежеланието на щерката да си облече роклята ни най-малко не се засегнах - даже я снимах как реве и си дърпа ръкавите - така за архивата семейна - свикнала съм на всякакви изпълнения. Peace Освен това Криси каза, че "по-хубава торта не е ял през живота си!" и аз се пръскам по шевовете от кулинарна гордост. Mr. Green
Което ме подсеща - Мамо Ц. - каква сделка, какви пет лева - първо в натура да видя и хапна тия вкусотии, дето само ми предизвикват обилно слюноотделяне пред компа, пък после ще видим...на кой рокля, на кой не Mr. Green....Иначе покрай "Кламерчето" се замислих за едно подобно (я "Безопасната игличка", я "Дантелката", я някой друг аксесоарец) и да обличам принцески на воля...за радост на момичешките майки, дето чакат на опашката Laughing...идеята не е нова, ама още "втасва" Thinking
Кабо Алма, успех на децата ти във всичко - талантливи сте и вдъхновяващи - моите почитания...някакси не мога да намеря достатъчно хубави думи...развълнувах се нещо... Heart Eyes
...и забравих какво още щях да пиша...
Аха, щях да се възмутя от това, за което сподели Пиги - случвало ми се е да отлагам важни празнувания и да отказвам гостувания само като ги чуя мойте да се разкашлят или да са леко хремави...и ми е много възмутително, това че доста родители хич не се съобразяват с децата на другите...такава съм си аз...съобразителна...Бързо оздравяване на децата и мъжа и сили за мама да се грижи!
Лили, удивлявала съм се на хората (познавам и жени , и мъже такива), които не желаят по никакъв начин да променят живота си като станат родители...те гледат на децата си като на пречка...пречка да се забавляват, да се наспиват, да си правят каквото искат и както преди да живеят безгрижно и необвързано...такава носталгия изпитват към изгубената си "свобода", че са готови на всичко...и обикновено го отнасят добрите баби, които не искат да си развалят отношенията със синовете, снахите, дъщерите.....Това е грозна картинка...Иначе, ако бях на твое място бих продължила да търся брат си, дори непряко - картички за рожденните дни (дори и за жена му Wink), поздравления за празниците, съобщения...ненатрапчиво, но редовно...да знае, че го мислиш, че го обичаш...няма нужда да сме вкопчени в близките си, но си дължим уважение и прошка...дори няма значение дали ще откликне...просто е като посяване на семенце - хвърляш го на земята и всичко зависи от почвата, на която е паднало - ако е добра ще доживееш и плодовете! Имам личен опит по темата, но е дълго да разказвам...
Сладка мама, пишем заедно Wink . Твоята малка госпожица е голяма сладурана - винаги се възхищавам на прическата й! Laughing Пращай го ученика на морски въздух - той така или иначе ще се отпусне през ваканцията (всички деца са така) - по-добре да разнообрази! И мойта майка ни придърпа към Бургас, плати ни пътя дори само и само да "сменим въздуха", така че 10 дена ще се "разадаптираваме", пък после ще му мислим. Peace
Ех, много неща исках да кажа и всички ви да спомена, но...работа ме чака!
На рожденниците и пълните им къщи едно голяма гуш и да се радват на всеки един момент, защото това е ценното - сегашното, днешното, краткото! Някой мъдро беше казал да обичаш и да се грижиш за близките си сякаш това е последния ти ден  и да плануваш и мечтаеш сякаш ще живееш 100 години... Hug Hug Hug

# 174
  • Пловдив
Здравейте момичета,

след поста на Кабо и Пикасо - не мога да не пиша... макар че и аз напоследък предпочитам да чета и да мисля ( Laughing това не е много характерно за мен и не знам на какво се дължи)

Толкова рождениици имаше напоследък - пожелавам на тях и семействата им само хубави неща!

Пикасо - сбъркала си си ника - трябваше да се кръстиш - Александър Дюма или Виктор Юго - и двамата никак не ги мързи да пишат   bouquet точно като теб   bouquet
Преди няколко дни - ако искате вярвайте - си зарязах работата( всъщност болеше ме малко корема), за да прочета отново граф Монте Кристо "на вентилатор" - няма време за друг вид четене  Joy - много отдавна не бях чела подобен род литература - а съм романтична натура, но....вие си знаете за въртележките, на които сме се качили - и няма слизане... Поне е весело!!!!
Кабо - ако питаш мен - остави го да прави това, което иска - когато узрее за таланта си - и с това ще се заеме с удоволствие - изборът трябва да е негов - инак няма да бъде щастлив... Моите родители ме оставяха сама да избирам всичко, което се отнасяше за учене, професионални реализации и т.н - и съм им много благодарна. Само веднъж майка ми ме отряза за едно нещо, което много исках - ей - много пъти ми е било мъчно за това...  "забележителен потенциал+забележителен мързел" - това е много хубава комбинация - щом има потенциал - не го мисли - ще му уври главата и ще развие потенциала си! Но най-важното е че ИЗБОРЪТ е негов!
sweetkids_mama - пращай детето и не го мисли толкова - матурите не са нищо страшно! И няма да избягат! Ще се стегнете след това - знам, че има период на адаптация - но вярвам, че ще се справите!
Пиша ви всичко това, защото аз за себе си бях голям перфекционист - но от дистанцията на годините си мисля - че децата се нуждаят повече от положителни емоции и игра и най-важното е да им харесва, това което правят!
Пиги - не знам какво да кажа  Hug  Hug  Hug Дано всички у вас да се оправят И да намериш сили да не "рухнеш"ти накрая...
suzi_a - един ден с умиление ще си спомняш за дните, когато детето не е било на градина...
victress - ще пораснете и вие - кураж!
Бърборанче - твоето Мади е изумително създание - както и другите ти деца - точно като майка си!
natali_2008 , Тъще - я дайте рецептата!!!!
тедивас - жалко, че няма да се видим - и при нас е едно - нали и у нас има седмокласник - дано да не им слойат уроци на 2-ри май - ще трябва да избирам - да я взема с нас или всички да останем...което никак не ми се иска...
Лилянче - четох, четох и ... предпочитам да замълча - ситуацията е ... "гадна" - но сърцето ти ще ти подскаже верния път...
valia_b - голям герой си!
ДИП - мотото ти е супер!!!!
maminkavania  - липсват ми дългите ти постове
Наслуки , Ивка27, Емко, ани, ларива, наде и всички други, които не ви споменах - бъдете слънчеви и усмихнати - снега ще се стопи навсякъде - дори и в сърцата ни...
Мамо Цоц - заповядай на гости и да си носиш няколко хубави рецепти!!!!

# 175
  • Пазарджик
Здравейте милички и от мен.Навън слънце грее   Nature Sunnyсамо за разходка 1stroller
Сега си идваме от докторката,на бебо му продължава антибиотика,на баткото му изписа антибиотик.И фалит Bangheadпарите свършиха...
карай,весело да е.Я на вън какво слънце грее,супер временце.
ето и една снимчица от нас

лек и успешен ден Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 11:05 от емко08

# 176
Цитат
Вик,споко и аз не съм много по готвенето,тези тук "многодетните",само ме притесняват,комплекси ми правят...аз за това като се отприщя да пиша...та после да имам извинение за това ,че не съм сготвила нещо по-така
Споко,и аз не съм кулинарен виртуоз,дори не съм перфектна домакиня.
Цитат
Сладка мама, пишем заедно Wink . Твоята малка госпожица е голяма сладурана - винаги се възхищавам на прическата й!
И с тези сини очички ,само да я мачка човек.Нали знаете ,че обичам бебетата.

И да продължа с моята Мади - днес какво сподели с мен.Детето знае какво е инвитро и какво е аборт и днес ми заявява "-МАмо,аз като порасна ще измисля начин - жените ,които искат да правят аборт да им взема децата и да ги присадя на друга жена ,която не може да има дете ,а иска!"Милата ,тя се е загрижила за неродените душици.

А пък и друго за моите гарджета - принцеса Анна днес излезе в сп"Моето дете".Фотосесията з акоято ви бях писала.Фук-фук!Само си я гледкам!    Laughing

Канима,Феичка ,Лени .....всички останали - хайде,момичета !Завръщайте се! Hug

# 177
лили, много благодаря за офертата за дрешките, малкият сега само износва, даже ме боли сърцето че нищо новичко не сме му взели, ама сме малки още за размера:)))по-добре някоя мама която е с по-напреднало в годините поколение да се обади;все пак ако никой не се обади до догодина, да знаеш че сме заинтересовани Heart Eyes

сузи - дано да успеете да се вредите за градина;ако не успеете, ви каня при нас - дано септември да е готова нашата Rolling Eyes newsm78

пикасо - браво за нововъведенията;  bouquet Laughing Grinning а ако успеете и да не разлеете гърнето докато го носите сте за Оскар:)))))))))))) моята госпожица когато започна да го ползва си умираше да го разнася пълно навсякъде.. ooooh! Thinking от този период датират и тъмните петна по килима в детската и хола... Whistling Crossing Arms май не си направих реклама на жилището newsm78ама тъй де - нали сме си свои хора, Sunglassesне мож стигнем скоро до ремонт с това множащо се поколение.. Rolling Eyesи намаляващи финанси Embarassed то поколението и финансите маи са пропорционални newsm78

кабо алма - хората хубаво са си казали - големи деца, големи проблеми, но като описваш цялата лудница при вас на мен ми звучи толкова мило мило и семейно.. Party Party иска ми се и ние скоро да порастнем като вас Blush

сладка мамо - не се колебай а пакетирай багажа;звучи толкова хубаво!!

маминкаваня - тортата сигурно е била много специална, при такъв мил комплимент  bouquet

раденце, нали щяхте да идвате към софия... Heart Eyes Heart Eyes

емко - чакаме утре хубави новини!!! Praynig Praynig

пикасо, бърборанке - успокояващо е да има и други от моята черга Laughing бърборанке, още сега като се разхождаме с бебо ще потърсим списанието;ще си го запазим за автограф Blush и дано успеете да запазите у мади тази детска невинност и доброта;толкова е мило!!

# 178
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Hug Изказвам сърдечни благодарности на ПИГИ за поканата и да се присъединя към този форум   bouquetЩе се радвам да стана част от вас .Скоро ще имам отново бебче  и с него май влизам в отбора на многодетните майчета  Wink Ще се опитам да почета малко назад за да влезна в час с темичките който обсъждате . Пожелавам лека и спокойна вечер на всички и до нови срещи  Heart Eyes

# 179
  • София
dream-wish , добре дошла! Спокойно да си доизносиш бебето и да се радваш на здраво и прекрасно дете !

Ние сме с варицела.Радвам се,че ще минат и малките (големите я караха отдавна ),но така както Анди имаше 20 пъпки по цялото тяло,то Йоан е целия в пъпки и му е кривоооо.Само се гушка и мрънка.Мажем се с ментолов спирт и се надявам да не се чеше.

Емко,много са сладки децата!Утре да пишеш за резултата.

Кабо Алма,добри са ти децата,остави ги сами да решават.Знам,че сега ми е лесно и един ден сигурно и мен ще ме пече този огън,но...сега така си мисля.

Момичета,включете се тук,вярвам,че има какво да разкажем  Wink  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382625.0

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 00:10 от тедивас

Общи условия

Активация на акаунт