МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 55 007
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик
Добро утро,чакам 10ч. и ще пиша.
Да ви питам,каква картинка виждате във вчерашния ми пост.Защото аз виждам някаква река newsm78

# 181
dream wish - добре си дошла!!и честита бременност!  bouquet

тедивас - дано бързо се оправите!!няма ли ваксина вече за повечето шарки? newsm78 докато бременеех и при нас в градината плъзна това чудо но нашият лекар ме успокои че моите са ваксинирани??или само ме е успокоявал?! Thinking

емко - виждам две много сладки дечица които са се гушнали по братски:))))и аз чакам с теб Praynig

# 182
Гледайте ББТ  - ПОмилвана е там!

# 183
Добро утро. Днес е БЛАГОВЕЩЕНИЕ.

ЧЕСТИ ПРАЗНИК, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ.
Да бъде благодат в домовете ви всеки ден, да сте здрави, да сте ведри и усмихнати.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.

Да ви почерпя по този повод за нашата Аделина.

торта:

плодове:

и кафенце рано сутрин:

Напоследък повече чета, че нещо ми се изгуби "писателската" муза.  Embarassed  Докато чета ми хрумват разни неща, а след това така и не успявам да ги напиша. Сега ще се опитам да наваксам малко.

Теди, варицелата е гадно нещо, много се мъчат милите, особено ако са с много обриви. Аз изпозлвах една пудра "Универтан" (препоръча ми я една възрастна лекарка, на която много вярвам) - имаше невероятен резултат. При нас само Гого и Ади са карали варицела. Сега очаквам "включване" от Коко. Миналата година имаха в градината, но той така и не се зарази и слава богу, защото тогава Поли нямаше месец.  Сега вече - когато дойде, тогава.

Пиги, аман от безотговорни родители. Жалко, че заради тях страдат невинните дечица. Дано бързо се оправя домочадието, а ти да имаш сили да издържиш и този път.  Hug

Sweetkids, не се колебай, пращай детето на чист въздух. Промяната винаги е от полза, а той така или иначе ще се отпусне през ваканцията - в края на краищата тя е за това, да се отпуснат децата, да си починат, да съберат нови сили. После ще се настрои пак, ще видиш.

Емко, чакам с теб, стискам палци и вярвам, че ще чуем добрата новина.

Dream wish, добре дошла. Много обичам бременни мами и бебета. (Ох, някак си ми е мъчно, че аз приключих с бременностите и ражданията).  Ще се радваме да бъдеш една от нас.   bouquet

Таничка, браво на малката артистична дама. Ми то от теб го е наследила - ти участваш в телевизионни предавания, тя се снима за списания.  Grinning  Все се сещам, че за първи път те видях именно по телевизията и си казах "Горда съм, че познавам тази жена (макар и виртуално, засега)".  Hug  А думите на Мади за неродените бебета ме трогнаха много. Това си е чистата и невинна детска душа. Тя не може да приеме, че има хора, които не искат деца, докато толкова други биха дали всичко, за да гушнат бебче.

Ох, исках да пиша и за други неща, ама... забравих.  Embarassed

Габи, Цоци, Пешеходката, Натали, Сузи, Лили, Виктрес и всички останали - пожелавам ви лек и успешен ден.
  Hug Hug Hug

П.П.

тедивас - дано бързо се оправите!!няма ли ваксина вече за повечето шарки? newsm78 докато бременеех и при нас в градината плъзна това чудо но нашият лекар ме успокои че моите са ваксинирани??или само ме е успокоявал?! Thinking

Доколкото знам, има ваксина за морбили и рубеола, но за варицелата май все още няма. Или съм пропуснала нещо?

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:57 от Пролетната Фея

# 184
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug

Dream-wish   bouquet Hug

При нас новините са средно добри.Валерия няма да я оперират,връзката се e разкъсала частично,така че ще бъде един месец със шина и периодически ще и слагат ставни инжекции.Много ме е яд защото имат шанс да са републикански шампиони в жени,при девойките е била два пъти,но тук е много по-различно,а с една необмислена игра и ето какво стана.
Цветето ми малко спря да повръща,от вчера пак я развозвам с мен като куфар,остана разстройството и кашлицата,но ще оправим и тях.

Сладка мама и нашия батко Гого заминава в петък с баба си на Бяла и няма да носи нито сборници,нито учебници,щял да почива активно,а как ще се справи с изпитите нямам идея,времето наближава Laughing

Феичке има ваксина против варицела Varilrix® - http://www.gsk.com.au/products_vaccines_detail.aspx?view=26 Честит празник на Ади,да ти е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet

Емко,казвай какво е положението!

Танче,отивам след малко да си купя списанието,а Мади е дете мечта Heart Eyes

Пикасо,Пикасо,ще ме убиеш с това вдъхновение Laughing

Теди,да нацелуваш дечковците,дано бързо да се оправите,нали уж като са по-малки,по-леко минавало.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:32 от Пиги®

# 185
  • София
Да ви питам,каква картинка виждате във вчерашния ми пост.Защото аз виждам някаква река newsm78

Вчера снимката беше на двете ти дечица, обаче днес и аз виждам някаква река....Много странна работа! newsm78

Честит празник на всички! Мир и радост, и благи вести за всички! (емко, дано днешният ден донесе хубава новина и на теб! Hug)

Пролетна, честит имен ден на Аделина!   bouquet

Благодаря ви за съветите относно ваканцията на сина ми. Лошото е, че както с повечето неща при свекърва ми, това гостуване се поставя от нея едва ли не като ултиматум, по който ние с мъжа ми просто не може да имаме друго мнение....да не говорим, че отделно се опитват да "обработят" сина ни, за да въздействат на решението ни....та ситуацията е малко сложна...

Dream wish, добре дошла в отбора! Hug

тедивас, дано бързо и леко да мине варицелата! Peace

# 186
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, мили мами. Аз като че ли взех да изплувам от гъстата мъгла. Не ми се пише много за нас, че още не знам на къде сме и как сме, но ще се оправим...
Виждам тук е все така оживено.
Джули, чудесна книжарничка, успех! А Мирелка стои много добре зад щанда.   bouquet
Теди, и ние така изкарахме варицелата, по двойки. И Йосиф беше втори, горкия, много по-тежко я изкара, пиехме и мажехме фенистил (капки и гел). Дано мине скоро. И другите болнички да се оправят.  Hug
Пиги, тъкмо се чудех какво стана с крака на дъщеря ти и видях, че си писала. Да се оправяте бързо. И това за Цветето, направо нямам думи какви хора има...
Сладка мама и аз подкрепям мнението да го пратиш момчето. Не може само да се учи, трябва и друго... Обаче виждам, че случая е по сложен, пожелавам ви мъдро решение.
Танче, разби ме твоята щерка, за пореден път се убеждавам, че малките чисти душички схващат някои неща много по-добре от много от възрастните. Кажи за Помилвана, че нямам TV, пък и време много нямам...
Раде, тоя тип романи ги препрочитах докато кърмех, ама отдавна не ми се е случвало.  Mr. Green   Блазе ти за почивката.
Емко, вчера виждах две сладки дечица, а сега виждам река.
Пролетна фея, честит празник на Ади!   bouquet

Момичета,  Hug

# 187
  • Пазарджик
Здравейте newsm44 сега говорих с доктора,каза,че ``образованието`` така се изрази,не е злакачествено.
Много съм щастлива.  remybussiмного целувки и прегръдки  Hugот мен на всички ви.Вие сте ми като мое семейство.  bouquet
Честито на именниците.Да са живи и здрави,и голями късметлии!!

# 188
  • София
Eееее, късно се включвам, изпуснала съм...я разкажете - какво - що!
Татянка, твоите дъщери са супер!  bouquet  HugМоята до сега нежно ми сресваше косата, а сега ме налага с една играчка, защото не става на нейната Naughty

Пролетна, да ти е здрава и добричка именничката! Уважих ти почерпката, не само виртуално - нали чувате как мляскам пред компа hahaha - такъв апетит имам, че страшно ми става....

Добре дошла на новата ни бременееща посестрима!  bouquet

Моята бременееща сестра отслабва, за разлика от мен - да се чудиш коя всъщност е бременна... В края на третия месец има плоско коремче - мечта и вече никой не й вярва, че дете носи...препоръчах й фанелките с надписи за всеобща информация...и добре, че има ехограф, че иначе и тя нямаше да си вярва Mr. Green. Иначе племенничето е добре - ще му видя ехографските снимки след седмица и ще си гушна сестрата да се утешаваме  Praynig

Нямам повече време днес за писане....с момчетата ни тресат едни стоматологични, ортодонтски вълнения, че съм се озъбила вече от зъболекари Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!!

МНОГОДЕТНИТЕ НЯМАТ ПРИВИЛЕГИИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА СИ РОДИЛИ ПО НЯКОЛКО ТАКИВА! Mr. Green Joy

# 189
Добро утро и от мен!
Пикасо как лекичко започна,първо с две захарчета,сега двойно капучино,какво друго двойно да очаквам? newsm78 Mr. Green
Цитат
Натали,какви са тия дяволски препарати,дето ги предлагаш?Капучиното беше много гот!Моля ако може по-често се сещай за моята изтерзана душица с по едно такова,може и двойно......Как мина празника по случай порастването на двете ти момчета?Сподели де... Crossing Arms
Това е препарата,но Пеши изчезна и не знае добрата новина.
За празненството писах,ето кой не чете  Crossing Arms
Сладка мама и аз съм за почивка,но щом е толкова сложно незнам,вие решавате.
Маминка Ваня,колежка значи  bowuuПризнавам те за много по-добра.  bouquet
Радеток,давам рецепти.
Торта Наполеон,само че аз не меся а изпичам бутер тесто.Първо го чакам да се размекне,после разточвам на много тънко .
Мечета.
Намерих и свински муцунки.Да ви видим сега,искате рецепти,искаме снимки.
Емко,радвам се за добрите резултати.Първо видях деца,после река и сега пак деца.  bouquetИмам дрешки,пиши ми на ЛС от какво имаш нужда.
Татянке,можеш ли да снимаш списанието и да покажеш снимката,само ти ли ще си го гледаш? Rolling Eyes
Dream-wishдобре дошла   bouquet.
Пролетна фея,благодаря за почерпката,гледам си ме изпреварила с кафето,но има една мама дето едно не й стига  Laughing,значи и аз сложих двойно.Честито на Ади!  bouquet
На всички мами с болни деца една  Hug от мен и бързо оздравяване.
На всички останали хубав ден!  bouquet
Брей,какъв пост спретнах. smile3501

# 190
Здравейте всички! Хубав ви ден!
Все още съм изплашена, защото ми се пише да се разпиша трети път...
Което е прекрасно , но в това време несигурно... и с всичките дини под мишница....
Надявам се че щом всички вие се справяте ,ще и аз.. Макар например мисли като - Трябва ли да имаме микробус, къде точно ще събера тези детски легла...

# 191
Благодаря за поздравите.

Емко, чудесна новина. Много се радвам за теб. Айде, дано вече нямаш такива притеснения.  Hug

gal4w, не се плаши. Рабира се, че ще се справиш. Та ти вече си майка-ветеран.  Wink Ще видиш, че всяко следващо дете се гледа все по-лесно. Опитът си казва думата. Веднага отговарям на част от въпросите ти:
1. Микробус няма да ти трябва, ако сте с три деца. Ние си взехме такава кола едва тази пролет, защото Поли порасна, но докато бяхме с 3 зверчета, а и докато Поли беше съвсем мъничка, петместа кола ни вършеше чудесна работа.
2. Леглата винаги могат да се сместят - просто започваш да обзавеждаш "втория етаж", т.е. вземах двуетажни легла. Нашите момчета имат такова легло и много му се радват. А и е много удобно.

Таничка,   Hug Hug Hug

# 192
Момичетаааааааа,помислих си,че съм объркала форума-търсех многодетните,а тук само писателки скивам.Брей,браво на вас  bouquet
После като ви изчета всичките,ще се включа и ще напиша на всяка по отделно по нещичко,защото сега бързам Embarassed
Днес е Благовещение,един от любимите ми християнски празници.Денят,в който Дева Мария е получила благата вест,че ще зачене от Светия Дух и ще роди Божия син.Това го знам от баба.Едно време,като бяхме деца,тя все ни учеше,че на този ден трябва да изгоним всички гущери и змии от душите си,да кажем благи думи на близките си хора,на направим нещо добро и после да усетим удовлетворението от това,но задължително да го хвърлим зад себе си-доброто де.
Та снощи разказвах на децата за тия бабини думи и те много се впечатлиха.Тази сутрин батковците се бяха уговорили и ми направиха страхотна изненада.Митко ми беше нарисувал с маркер чашата,от която си пия кафето-Обичам те,мамо. и написаното беше намазал с мед.Дани нарисувал огледалото в банята-Сладка мама и сърчице и ми беше колосал четката за зъби със захар. newsm03
Еми разтопиха ме тия деца,ей.Денката,когато му казах,че го обичам,ми отговори със същото и на въпроса:Колко ме обичаш? ми отговори-14  newsm78 newsm78 newsm78Сигурно е много за него.
И аз направих едни добрички нещица,казах 4 пъти ОБИЧАМ ТЕ и сега съм в еуфория,щастлива съм,доволна съм.Невероятно  bouquet
Това сега беше нещо като ЗАПИС.Хайде до после... 

# 193
  Честит празник и от мен!На мен също ми е любим,баща ми и племеницата ми също имат имен ден,а и някакси го свързвам с пролетта и с хубавото време.Макар че сутринта Баба Марта пак показа характера си,сега проблясва слънчице.
 Пролетна ,да ви е жива и здрава Ади,много да ви радва,не знаех че и Аделините имат имен ден.Честито прохождане на Поли,само хубави пътища пред нея!Кога се притеснявахме за акробатическите й кълба в корема ти,кога порасна и проходи?
 Теди,бързо оздравяване!Деян през нощта вдигна температура и днес не е на градина.Така сме ние,докато е вкъщи е здрав,тръгне ли на градина 2седмици ходи,1 е болен.
 Препоръчайте добри гинеколог и мамолог.Ще пиша още друг ден.
 Весел празник на всички!

# 194
Цитат
Момичетаааааааа,помислих си,че съм объркала форума-търсех многодетните,а тук само писателки скивам
ааа аз не съм от тях и въобще се чудя на талантите на хората,аз такъв у мен не откривам - пишат ,готвят ,шият.Аз ни едно не мога. Embarassed

Цитат
Препоръчайте добри гинеколог и мамолог.
И аз се интересувам от добър гинеколог,защото в София все още не мога да си намеря такъв.

И друго да пшопитам софийските мами - искам препоръки за детски парти център.Нали имам рожденичка другия месец и от сега съм го замислила.А то в София такив центрове с лопата да ги ринеш - разногледа станах -  #Crazy

Ето снимки на моите девойки,вкл. и снимки от списанието -   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342090&pid=11251774

Общи условия

Активация на акаунт