94 лалета в САЩ

• 16 489
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
Тандури, а School zone или Scholastic нямат ли подобни тетрадки?

И да ти споделя, че никога не съм правила торта, но 15-мин. еклерова, остави домочадието в потрес, изядоха я за един ден  Laughing Днес ще правя нова  Laughing

# 136
И да ти споделя, че никога не съм правила торта, но 15-мин. еклерова, остави домочадието в потрес, изядоха я за един ден  Laughing Днес ще правя нова  Laughing

Хахаха, Кейси много се радвам! Simple Smile Хареса ви значи Simple Smile Можеш спокойно да разнообразяваш кремовете и плодовете! Моите колкото пъти и да направя умират за такава  Laughing

Аз намерих още няколко книжки на Кумон, проблема е, че не мога да ги намеря в книжарница, за да разгледам какви са точно отвътре. Затова и се чудех ако някой е ползвал, може дори и игра да е, не само книжка.
Направо съм се побъркала с Калин с извънкласните му занимания ( тези от special ed) , не ми остава време да се обърна и се ядосвам на себе си, че едно време не записах педагогика, че да мога да му помагам по-качествено, защото сега болшинството от времето го карам на усет. А ни зариват с работа, която трябва да свършим.

# 137
  • Boston, MA
Мерси за всички добри мисли и поздрави, разбира се, че много се радваме на момчешката новина, мъжът ми беше най-настроен за момиче, но сега е доволен, че ще му се увеличи спортния отбор.  Laughing На Дани ще му е най-добре, като попораснат. Сега му казахме, че бебето ще е момченце и го питахме за име - той каза "Моркок" (морков).  Mr. Green

Кейс, и ти сдаде фронта. Време ми е и на мен да започна ежегодните тренировки за торта за р.д. на Дани.
Пробвай и кърмаческата торта на Сладка Хапка, много се харчи.

Бенс, захилих се, щото и аз я имам тази униформа (джинси, рейбанс и конвърс) и по концерти съм така, и с кожено яке  Laughing, само без черна коса.

# 138
Бенс, гледах Twilight. Филма. Брат ми го домъкна и аз след като го подигравах 2 дни, че го гледа, си го пуснах.  Laughing Не беше лошо филмчето. Сигурно книгата е по-хубава...

Кейси и Тандури, моля кажете как се прави тази 15 минутна еклерова торта.

Концертната униформа и аз я имам (без коженото яке).  yes
Бубс, дайте на Дани втори шанс за името.  Wink

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 19:09 от Кюбит

# 139
  • Boston, MA
...Бубс, дайте на Дани втори шанс за името.  Wink

Не дискриминирай. Може Апъл, защо не и Морков?

# 140
Бенс, мерси Heart Eyes. Есента има още един страхотен фестивал в Остин, за него се точа. Сега брат ми ме навива да ходим заедно в Лондон на Faith No More (http://www.fnm.com/tourdates/, за който се интересува). Това лято за първи път се събират от 10 години! Или на този www.bestfest.ro в Букурещ. Има, не е като да няма, къде да се ходи. Simple Smile

# 141
Бубс, може бе...  Laughing Скоро четох в някаква местна жълта преса за семейство, което се развело след като жената забременяла и още преди да разберат пола, тя казала, че ако е момиче, ще се казва Ейприл, а мъжът казал, че ако е момче тогава, ще се казва Аугуст... И така нагризали ябълката на раздора.

# 142
хихихи, Кюбит, вас тепърва ще ви разтресе таз треска за имената! че вие сте и по-сложни!  Mr. Green

Бубс, нали лежиш и се глезиш?!?  Heart Eyes

Много човечен жест на Лиъм! Лека и пръст на Наташа...

Казах ли ви как на 8-ми март първият и единствен сладкиш през живота си (това във връзка с ваште торти), съпружието беше силно потресено, но аз съм в ступор откакто 2 мацки ми поискаха рецептата!!! На мен!!!  Shocked Shocked Shocked
(айде пуфалих се и аз, но торта няма да правя пък)

# 143
Тортата е от блога на Тандури  Simple Smile Днес я направих с ванилово-шоколадов пудинг.
Но ще си остана само с нея. Не ми се експериментира, поблазни ме това, че не изисква усилие и става за 15 мин.  Mr. Green Всичко, което е до към този интервал, може да възбуди кулинарния ми експериментаторски дух. Така си харесах и рецепта от форума за бърз кекс без яйца. Отгоре го мажа с различни сладка или шоколад, децата не роптаят, че е един и същ, поне не винаги  Laughing

# 144
хихихи, Кюбит, вас тепърва ще ви разтресе таз треска за имената! че вие сте и по-сложни!  Mr. Green

а, при тях е по-лесно, всеки си има по едно дете за  име Laughing

Нашето се беше родило и нямаше име, и най  ме е яд, когато онзи ден мъжа ми предложи едно от отхвърлените мои имена, ако някога имаме втори син Crossing Arms

Кюбит, мъжа ми гледа филма в4ера с мен, но книгите са по добри, въпреки, 4е не са шедьоври.

Биз, филмовия ли фестивал имаш впредвид през октомври? Ако дойдеш съм с теб, мъжа ми и без това не е голям фен на инди филми и ще гледа ЕйДж.
Ауу, Фейт но мор, върна ме  в студентските ми години.

# 145
Тандури, Биз, благодаря за отговорите. При моето дете с кисело мляко няма да работи. Тандури, първо ги вариш както пише на пакета, и тогава добавяш мляко? А може ли да се вари в мляко?

Книги на Кумон не съм търсела все още. Питай учителите за магазини с teachers' supplies. Около нас има няколко и продават почти всичко до 3-4 клас, на различни фирми.  Ако е само за рими, без тетрадки за писане, стиховете в One Fish, Two Fish на Др. Сус са идеални за това. Или питай логопеда направо да ти препоръча конкретно за тая възраст.

# 146
Кейси, мерси!   bouquet Намерих я рецептата в блога на Тандури. Ще я спретна като набавя продуктите.

Агент, така си е. И с наш'те изисквания няма да е лесно...  ooooh! За момиче/та имаме фаворити вече, но за момче/та...  Confused
Бенс, не знам дали ще е по-лесно, 'щото 1. искаме да си подхождат имената с фамилията (а не като Ричард Груев и Стивън Пеев), 2. искаме да са познати, използвани и най-вече лесно произносими както в .бг, така и тук, и в .де и навсякъде (общо взето май само еврейските имена отговарят на това), 3. да не са имената на нито на бабите, нито на дядовците.

К'во ли ви занимавам...

Бенс, ама те били 4 книги...  Whistling Аз точно си мислех да прочета втората, смятайки, че е последна.  Crazy

# 147
Тандури, Биз, благодаря за отговорите. При моето дете с кисело мляко няма да работи. Тандури, първо ги вариш както пише на пакета, и тогава добавяш мляко? А може ли да се вари в мляко?

Книги на Кумон не съм търсела все още. Питай учителите за магазини с teachers' supplies. Около нас има няколко и продават почти всичко до 3-4 клас, на различни фирми.  Ако е само за рими, без тетрадки за писане, стиховете в One Fish, Two Fish на Др. Сус са идеални за това. Или питай логопеда направо да ти препоръча конкретно за тая възраст.

Пикси, ако са филирани ( каквито предпочитам да вземам) не ги варя, а направо ги слагам в киселото мляко. АКо имам време слагам ги от предната вечер в киселото мляко в хладилника, ако не, те омекват достатъчно за 15-тина мин.
По принцип можеш и в прясно мляко да ги вариш, но аз не ги обичам така, защото ми го "разлигавят". АКо са цели и ги варя ги отцеждам, измивам със студена вода и добавям студено мляко. Не казвам, че така е правилно, просто аз така ги обичам.
Понякога ги правя и като ашуре, децата обичат така.
Друг път съм смесвала с ориз или булгур и правя в плънка за чушки или патладжани, може и в комбинация с кайма.  Peace

Dr Seuss сме ги изчели всичките до една и ги повтаряме, ама искаше ми се нещо по-разнообразно.
Иначе логопедката препоръча няколко, но ние тях всичките сме ги чели.
Мерси така или иначе, аз ще тичам сега да търся по книжарниците Simple Smile
 Peace

# 148
Тандури, много благодарности   bouquet

Някой готвил ли е fingerling картофи?  Намерих много рецепти на Интернет, и ще използвам една за печене на Rachel Ray, no е без сос. Ако имате изпитани идеи за леки сосове за такива картофи, без месо, казвайте Simple Smile   (Единствено намерих за тарагон сос.) Грасиас предварително!

# 149
кюбит, тъкмо докато про4етеш 4-те книги и ще стане време за беб4овците Simple Smile успех с имената.

пикси, аз даже не знам какви са тези картофи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт