94 лалета в САЩ

• 16 486
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, американски лалета Laughing

Извинете, че не почуках, а нахълтвам в темата ви.
Имам нужда от помощ:

търся инфо има ли и какви са митата за внос на  книги в Щатите от България.
Интересува ме също как се прави според тамошната практика освобождаване от митница и прочие формалности. Ако знаете линкове към подобна информация, моля да ги посочите.
Бих била много благодарна, ако ме насочите към митнически агенции или агенти.
Става въпрос за град Кентъки.

Благодаря предварително!
Желая ви най-уханната пролет!

# 151
Бенс, ето така изглеждат:

Детето ги харесва защото са по-малки, имат различна форма, и могат да са тъмно лилави. Както и да е, снощи ги изядохме Simple Smile

# 152
  • Boston, MA
Излезе предварителния резултат от амниото (ФИШ тест) - негативен. Чакаме и пълния кариотип, но засега отдъхнахме. Мерси за положителните мисли!

Моли Уизли, досега не ми се е случвало да плащам мито за книги. Не са ми и пращали големи количества, в общи линии ако нещо пристига с колет и освен ако не е с много висока обявена стойност, не ходи на митница.
Ако ще пращаш цял контейнер, това е друга история. Обикновено агенти се занимават с митническите освобождавания.

# 153
  • usa
Излезе предварителния резултат от амниото (ФИШ тест) - негативен. Чакаме и пълния кариотип, но засега отдъхнахме. Мерси за положителните мисли!

чудесни новини!

# 154
Поздравления Бубка Simple Smile

# 155
  • Чикаго / София
Браво Бубка!  Simple Smile

Ох, я кажете как приготвяте шримпа? Купих днес за пръв път да ги пробваме. Уж са готови за ядене, ама на мен не ми харесват така. Прекалено живи са ми в устата!  Rolling Eyes И сега не знам какво да ги направя, че все пак да ги изям. Някакви идеи?

Моли Уизли, не мога да помогна с инфо!

Pixie, и аз за пръв път виждам това нещо.

# 156
Здравейте! Simple Smile

Аз все още си бременея, напоследък неспокойно заради непрестанните бракстон хикс контракции  Rolling Eyes

За овесените ядки: уважавам вида steel cut оats, варят се 30 мин в съотношение 1 към 3 с вода. Стават трепач.

Ирка, за замразени сварени скариди ли говориш? Ако да - и на мен са ми твърде сурови и рибешки само размразени. Загрявам ги до завиране във вода - месото става сладко. 

# 157
Еее, Бубка, това са хубави новини  Grinning.

Скариди купувам само сурови и на барбекюто. Готовите нещо не ми харесват  Tired

# 158

Прекрасно! Това да се чува.  Simple Smile

# 159
Бубка, супер новина.  Hug

Инканто, на теб леко посрещане на бонбончето, ако не се мернеш преди това.  Heart Eyes

# 160
  • USA
Бубка, браво! Много се радвам за вас.  Hug

# 161
Бубка,чудесно!Винаги се изумявам как толкоз малко нещо като едно току що заченато човече (че и години напред)може толкоз грижа и радост да носи
*
шримповете в паста,децата ги топят в червен сос,аз обръщам малко на тиган и слагам в салата за мен;
фингърлингс са ни любими, в костко ги има в торби, задушавам с масло,супер гарнитура са,инак картоф като картоф-нищо специално не му правя,малко по-бързо увират сякаш; децата много ги харесват,но все съм в тръбъл че няма 2 еднакви и са едни битки невъзможни кой е с по-хубавия картоф Laughing
*
нали сме на вълна пъзели,ето както открих,не сме пробвали, но ми изглежда много родител-съхраняващо (няма да кажа само къде няма парченца от общо 10 пъзела к ния подреди в последните 2 седмици)
http://www.creativekidstuff.com/pieceless-animals-puzzle.html
*
миз,занесе ли чека?

# 162
Еее, Бубка, браво, това да се чува!

Анет, кажи как успя да намериш любимия ми местен магазин за играчки?  Laughing

# 163
Бубка, чудесна новина!!!! Hug

Пикси, никога не съм виждала в магазина такива картофи, толкова обръщам внимание на непознати неща Crazy

Моли Уизли, инфото ми е старо, но мъжа ми е изпращал от бг голям кашон с книги и не е плащано никакво мито (това 2001 година). Не знам как е сега, но ако не са някакви рекламни материали или от един вид(за продаване тук) не виждам защо да са променили условията от тогава.

Инканто, леки последни дни в бременност!

# 164
Честито, Бубка!   bouquet

Aз нямам нищо за казване, но ви чета.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт