94 лалета в САЩ

• 16 484
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за отговорите   bouquet

# 166
Бубе, честито   bouquet
Нас ни е лепнал един вирус и тримата, не можем да се съвземем 3 дена. Такова чудо не е било
това е от мен, до скоро

# 167
  • Чикаго / София
Сварих ги скаридите, ама нещо пак не са ми по вкуса. май няма да са ми от любимите храни.

Мерси за отговорите.

Incanto, леко добременяване! Simple Smile

MVK, бързо оздравяване на тримата!

Лек ден!

# 168
ирка,скаридите са като авокадо,макарони,кинуа,оутмил-доста безвкусни,зависят как ги приготвяш,но поради това си качество са една от храните предлагана за мрънкави деца над 3 без алергии-може да се "маскира"в различни манджи, има много добри хран.характеристики и е с ниско меркюри к е основния проблем с някои риби..аз наскоро бърках царевица,моркови и скариди от малките,като салата го ядоха децата с намек от тартар..

# 169
Бубс! Най-здравият немирник да ни родиш  Hug

Инканто - хубав сезон за бебчета, влезе в Овен, душа ти яка Wink Момченце или момиченце чакаме?

... скаридите, авокадо,макарони,кинуа,оутмил-доста безвкусни,зависят как ги приготвяш,но поради това си качество са една от храните предлагана за мрънкави деца над 3 без алергии-може да се "маскира"в различни манджи..

т.е. повишаваш хранителната ( и калорична стойност) на някоя любима манджа чрез "обогатяване" с кинуа или авокадо (супер, много ги обичам) Grinning !?! Бре, за това не се бях замисляла, а напоследък родителствам и по интуиция, та детето се видя на баща му "хърбаво" и ми е възложена бойната задача да ми броя калориите  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes което няма да доведе до тормоз за ядене от моя страна и той го знае  Naughty

Да ви похваля, че сте умни и златни и определено следвайки съветите ви имам напредък с режима на бебина! Най-трудно се оказа да я държиш будна, когато на нея и се спи  Mr. Green

# 170
Ау, каква хубава бебина, Агенте! Heart Eyes Не и личи да е недоспала или заслабнала, арна ти е стоката, намачк и нацелув от майка му на А.К.

Бубка, браво за/на морковчето! (сладък Дани Simple Smile)

# 171
  • usa

тц, пратихме го по пощата, че нали сега е спринг брейк и училищата са затворени, пък нещем да си пропуснем шанса да се включим в кръстоносния поход.

в събота бяхме на парти с танци. баба ви миз като се разтанцува, още има мускулна треска ooooh!... а в неделя следобяд имало пожар на работа. пожарникарите дошли и явно са напълнили с пяна и вода сградата, та втори ден вече сме затворени и чистят. ще ни е чистичко когато приключат... но за мен остава да пълня бг-маммата с мъдрости докато ни повикат пак на работа. поне се случи в подходящ момент, та си пазя децата да не съчинят някое безумие в къщи докато ваканционват пролетно в къщи.

# 172
 Ако, можете помогнете им:http://www.save-darina.org/ и те са български деца.
 Благодаря!  bouquet

# 173
miz,дън; отдъхнате ли? много се гордеем ние тук с Албена виртуално..еха че подходящ пожар..
*
имам лист с какво е К рединес според Охайо стандарти,ако някой иска да ми пише да му пратя по мейл,ния днес мина на Охайо тест???,е ще ходи на К е извода
*
агенте,аз съм против лъжи тип дж.сайнделд сладки картофи в мак и чийз,но определено слагам разни невидимост по супи и пр,не толкова за калории к за други хубавини като витамини,фибри,микроелементи и пр..

# 174
  • usa
miz,дън; отдъхнате ли? много се гордеем ние тук с Албена виртуално..еха че подходящ пожар..
...
агенте,аз съм против лъжи тип дж.сайнделд сладки картофи в мак и чийз,но определено слагам разни невидимост по супи и пр,не толкова за калории к за други хубавини като витамини,фибри,микроелементи и пр..

не съм си отдъхнала, все още изпитвам голямо неудоволствие от религиозния елемент, но мисля редовно по въпроса и започвам да намирам в себе си начини да го преглътна. а и не е сигурно, че на нея ще и хареса и няма да се откаже след първата година. но пък ме грабнаха с това, че вече я подхванаха - понеже не се е представила на плейсмънт изпита според нивото си, ако иска да не повтаря това, което вече е учила по математика, са спретнали две изпитчета, на които да се яви до края на април, един по алгебра и един по геометрия. същото е и с френския. него го нямаше в плейсмънт теста и хич не я знаят какво знае и ако не иска да започва от а и б - тест. тъй, тъй - гърч и после пак гърч!

и аз обогатявам със сума витамини и фибри супите. даниел нали зеленчук не преглъща освен ако не е в супа, във всяка наблъсквам поне 8 вида. но си признавам, като ме пита какво е това червеното/жълтото/странното, си казвам честно.

# 175
Няколко пъти пиша и трия..
Обаче...
Миз, исках да кажа нещо за вашия случай. Когато за пръв път спомена дилемата с Албена, ми мина целия период 7-8 клас през главата. Тогава майка ми изрази мнение или по- скоро се опита да ме убеди да си променя нагласата за гимназията, която бях избрала. И аз го направих.
На 30 години започнах сериозно да се замислям за смяна на професията и то точно в областта, в която първоначално се бях насочила.
Та искам да кажа, че децата разбират вълненията и неодобрението, а понякога техния инстинкт може да се окаже правилния.
И аз пожелавам на Албена да е избрала верния път Simple Smile

# 176
  • usa
Миз, исках да кажа нещо за вашия случай. Когато за пръв път спомена дилемата с Албена, ми мина целия период 7-8 клас през главата. Тогава майка ми изрази мнение или по- скоро се опита да ме убеди да си променя нагласата за гимназията, която бях избрала. И аз го направих.
На 30 години започнах сериозно да се замислям за смяна на професията и то точно в областта, в която първоначално се бях насочила.
Та искам да кажа, че децата разбират вълненията и неодобрението, а понякога техния инстинкт може да се окаже правилния.
И аз пожелавам на Албена да е избрала верния път Simple Smile

и аз на това разчитам, ники, за това се боря със себе си - че когато се отнася за нея, нейният инстинкт е по-правилен от моя Simple Smile.

# 177
Сериозно ли мислите, че в 7-8 клас са готови за това решение...? А аз съжалявам, че послушах инстинкта си на тази възраст, а не майка си. За малко неща съжалявам в живота си и това е едно от тях. Ако я бях послушала тогава, сигурно щях да си спестя 4-5 години усилия в живота в последствие. Така ме навиваше да кандидатствам в езикова, толкова много, а аз не, та не, нямало да ме приемат  Rolling Eyes. И така и не пробвах, ако бях опитала щях сигурно поне в руска да вляза. Не е заради езика, аз така или иначе научих, че и няколко, ами заради средата - там просто отиваха по-умни деца и нивото на преподаване беше по-високо от много други училища. То е като въпроса, който някой беше пуснал наскоро - дали да настояваме за висше образование за децата. Ми май трябва да се настоява, иначе не всички са достатъчно амбициозни да го осъзнаят млади... Браво на Албена, че го осъзнава. (тя знае ли, колко я обсъждаме тук  Simple Smile)

# 178
Ники, при мен се получи точно така. Само че не чаках до 30-тата годишна. След като "изпълних желанието" на родителите си да завърша гимназия, каквато те искаха и образование, което на тях им харесваше, завърших това, което аз исках да правя.

И аз си мислех да го споделям с Миз, но не исках да внасям объркване. Те и без това са пред не лек избор. Важното е Албена да е доволна с решението си и да има подкрепата на родителите си. Всичко друго е вятър и мъгла.

Не искам да прозвуча като обвиняваща родители си, в никакъв случай... Знам, че техните намерения бяха най-чисти и искрени... но не мога да се отърся от спомена за фатално проваления живот на моя съученичка именно от родителска намеса уж за добро.

ред: Биз, примери има и в едната и в другата посока. Лично аз си мисля, че определено има деца, които са готови за такова решение. Има и други, които не са, и по-голямата група са тези, които по една или друга причина променят първоначалния си избор.
Ще се повторя с по-горе, но родителско разбиране и подкрепа са важните в този момент, обсъждане, а не налагане на мнения.

И да използвам случая да се оплача, в 12-тата седмица съм и уж гаденето и срещите в тоалетната чиния се предполага да намалеят, а всъщност се увеличиха. А миризмите ме убиват просто. Хайде, оплаках се.  Blush

# 179
Сериозно ли мислите, че в 7-8 клас са готови за това решение...?
Ами мисля, че по- добре от майка си знае какво я влече. А не винаги това, което изглежда рационално/практично в момента ще се окаже такова и в бъдещето.

Уффф, абе знам, че не е лесно да си родител. Ако те накарат нещо, което не искаш "Защо го направи", а ако не те "Абе аз съм на 15 - толкова ми е акъла, защо не ме накара да го направя"....

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:31 от Niki1

Общи условия

Активация на акаунт