Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 559
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Чоко ние с теб сме зедно мила аз съм определена за 26 септември. А за козметиката аз пък си взех на матерна но не съм доволна мажа се и след 30мин кожата ми пак се лющи. А по някога се мажа с бебешко олио на пенатен и съм по-доволна от него 4естно казано.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   РЕЯ и аз съжалявам мили4ка, приеми и моята  Hug

# 601
Аз да кажа на мамите дето не са усети ли още или се 4удят дали са бебоците, как е при мен. Описвам го като пулсиране, потупване, понякога придружено с приятен гъдел  Wink и от време на време едно пърхане като вятър, задвижване някакво  Hug В началото са единични, на рядко после тсават по няколко по-начесто. Аз два дена почти не я долавях мойта кротушка, ама днес май ще си навакса душичката  Heart Eyes
Относно стриите на много места пише, че са до ген и еластичност на кожата, но е нужно да се хидратира. Лично аз си взеха най-евтиният продукт на Дева, дерматолог ми го препоръча  Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 13:56 от Dendy

# 602
Днес бях на преглед .Бебчо е пораснал и за 23г.с е 630гр. Да ама  ново 20. Лекаря каза ,че имам киста на плацентата и от там бебето не се кръвоснабдява . Някои чувал ли е за такова нещо .? Сега пак се притесних. Лекарът каза ,че нищо не се прави . Моля, за мнение

# 603
Кали , нямам информация за такъв вид киста , дано други момичета се включат за да те успокоят  Praynig Док какво казва , опасно ли е или не засяга плода  newsm78

Денди и аз доста често имах цистит преди да забременея и сега по време на бременността от време на време имам точно такъв дискомфорт който ти описваш , но в урината имам само левкоцити мисля бяха  newsm78 даже някой път при дискомфорт ми е чиста урината , а когато се чувствам добре ги имам тези левкоцити ... побъркана работа . Казаха ми да пия доста течности заради тези проблеми и аз от време на време си взимам и Уринал , на билкова основа е и е позволено за бременни ...  Peace

Ели , ама голяма сладурана малката , пу пу , да я нагушкаш от мен  Hug

Става ми толкова мило като ви чета как се вълнувате от първите ритничета и аз бях така  Heart Eyes  , най-щастлива бях когато и тяткото усти за първи път " поздрав " от нашия юнак . Сега вече
си е цяло изпитание с ритничетата му , примерно днес бях на фризьор и от сешоара се беше превъзбудил , че такива шутчета ми удряше ниско долу , аз направо  бях Shocked
При един такъв шут и беж до тоалетна  Whistling Crazy

# 604
  • вече Пловдив
Ели, страхотна малка сладуранка!  Heart Eyes Hug
За стриите - още от 2-3 месец, когато започна полека да ми расте коремът, се мазах с крема на Дева против стрии, а от 4-я го редувам с олиото на Икаров - страхотно е, макар че е малко мазно и ми мирише на салата  #Crazy Но пък има ефект - почти в 9-я месец съм, коремът ми е огромен, но нямам стрии. Crazy

# 605
Майка ми е нямала стрии от двете бременности, само леки от страни на кръста, ама нямат нищо общо с онези лилавите вдлъбнати. Дано приличам на нея  Laughing
Минди, аз имам еритроцити и щом видя изследванията док каза цистит и ми изписа 2 неща - Неуринал / на билкова основа/ и Монурал. Това второто е антибиотично прахче, което се пие еднократно ще приемам и до 3л течности на ден  Peace
Минди, а като ритка по-силно боли ли   Thinking

Кали и аз не съм в час с този въпрос  Thinking

Ели да ни поздравяш по-честичко с тая красота. Направо ми идва да я намачкам и нацелувам бузите  Crazy

# 606
Денди колко еритроцити имаш в урината , а левкоцити имаш ли ?Защо не повтори урината или да пуснеш стерилна? newsm78

# 607
Денди колко еритроцити имаш в урината , а левкоцити имаш ли ?Защо не повтори урината или да пуснеш стерилна? newsm78

Не ми казаха колко еритроцити, урината беше стерилна /ако под това се разбира стерилното шишенце което ползвах вкъщи/.
Ама аз по-добре да се радвам, че имам най-после лечение, защото всеки ден се оплаквам от болки в областа на бъбрека, а и последните дни вечер имам циститни усещания. Иначе от как се помня си ходя с тези периодични симтоми, ама и песъчинките които имам си оказват влияние. Та Неуринала ще го пия месец и след това - контролна проба урина  Peace

А и друго забравих да кажа, левкоцитите ми са 10, док каза че е пот бременността! Колко беше границата им?

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 19:40 от Dendy

# 608
[Не ми казаха колко еритроцити, урината беше стерилна /ако под това се разбира стерилното шишенце което ползвах вкъщи/.
стерилна урина : стерилно шишенце, капачето ми да не се докосва никъде, едновременно с това и с ръка да не се пипа въпрешната му страна (винта), да не се пипа и гърлото на шишенцето.
Прави се тоалет, подсушаваме се  с чисто изпрана кърпа.
Първа урина за деня!
Първо се отделя малко урина извън шишенцето и после в шишенцето.
Освен това и начина на излседване е по-различен. Резултата е готов най-бързо за 24 часа, при обикновенната урина - за час/два.

# 609
Cho_ko  Shocked ти ме шашна, ами.. значи нямам идея как е правено иаследването, сигурно за обикновена  Wink ккакто и да е...

# 610
Cho_ko  Shocked ти ме шашна, ами.. значи нямам идея как е правено иаследването, сигурно за обикновена  Wink ккакто и да е...

: :peace:hug:, най-верочюятно  е била обикновенна, но по-важното е че с открили причината и ще те лекуват ефикасно! Hug Hug Hug

# 611
О мен като ме караха в Токуда да дам стерилна урина ми донесоха една чашка и ме накараха да се измия, без да се подсушавам, първо се отделя малко извън и после вътре, но не да се пълни. Мисля, че няма значение дали е първа, при мен не беше.

# 612
Здравейте  Hug

Денди , горната граница на левкоцитите мисля че беше 11 , така че твоите са ок , моите варират между 11 и 12 , но винаги ми казват че е от бременността  Rolling Eyes . За ритничетата , като станат по-силни не болят точно / поне засега / , но подскачам цялата като е ритне , понякога така рита , че имам чувството че ще излезе през корема ми  Crazy неприятно е като ме ритне ниско долу  Crazy , но ти сама ще усетиш след някоя друга седмица  Hug

За урината , не е задължително да е първа урина , аз примерно минавам през WC-то след това през душа и след това беж до лабораторията за да дам урина .  Mr. Green Иначе другите неща трябва да се спазят , да капне малко навън и след това в чашката .  Peace

# 613
За сутришната проба, измиване преди това, капване на вън, стерилно шишенце са спазени. Ама незнам обработката дали е различна при нестерилната и стерилна урина?!

# 614
За сутришната проба, измиване преди това, капване на вън, стерилно шишенце са спазени. Ама незнам обработката дали е различна при нестерилната и стерилна урина?!
Оо това незнам , но аз като правя изследване на урина не конкретизирам дали е стерилна или не и предполагам че няма разлика в обработката  Rolling Eyes знам ли ?

Общи условия

Активация на акаунт