Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 554
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро моми4ета!
Аз да се опла4а. Тази сутрин както обикновенно хапнах няколко залъка  и си изпих лекарствата.
Докато при вас тези симптоми из4езват,при мен за първи път се слу4и. Вси4ко  излезе.Дори и хап4етата.Какво е тва 4удо незнам,аз ве4е ще влизам в 4-ти месец,възможно ли е тепърва да запо4не да ми се гади Rolling Eyes Много неприятно,аз през живота си не съм повръщала,едва сега разбрах как сте се 4увствали.
Ина4е общо взето съм добре,с изклю4ение на тъпи болки в корема,но рядко.
На вси4ки много  Hug

# 616
Здравейте момичета. Най - после се престрашавам да се включа в темичката ви. Бременна съм след инвитро - първи опит, днес започнах 10 г.с. До сега не смеех да пиша, защото имахме проблеми - прокървих на три пъти, полежах малко в болница, сега лежа у дома, продължава да ми зацапва, но вече даже не му обръщам внимание.
Току що се връщам от преглед и док каза, че прогнозите вече са оптимистични. Бебенцето ми е добре - маха с ръчички и рита с краченца.
Повечето от вас познавам от темата за инвитро, не пишех там, но ви четях редовно. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност, а специално на НВИ - спокойствие и вяра. Знам как се чувстваш, мила, но не спирай да вярваш, че всичко ще е наред. И почивай повече.
Прощавайте за дългия пост, развълнувана съм.

# 617
Момичета има значение дали е стерилна или обикновенна .Първата сутрешна урина след душ в стерилно шишенце е стерилната урина и има разлика в изследването и .При мен на обикновенната ми излязоха бактерии и еритроцити а на стерилната всичко беше ок, но обикновенната я дадох веднага след стерилната . Hug

# 618
  • в сърцето на един мъж...
НВИ, ако ще те успокои малко - аз повръщах някъде до 6 месец заради лекарствата, а след това почти докрая ми се гадеше. Аз също много трудно повръщам и е направо кошмар, но след един определен период свикваш Grinning Няма да забравя - вече в 7 месец, тръгвам на работа и сутринта малкия за пръв път на градина, аз на ново място и докато стигна до метрото, от нерви си върнах кафето в храстите Mr. Green

# 619
di_va добре дошла и честито . Дано оттук нататък да е лека бременността ти и накрая резултата да е сладко бебче  Hug

НВИ , аз досега не съм повръщала , но както е казала Гея може и да е от лекарствата , дано да отмине  Peace

# 620
И аз не знам каква точно е разликата между двата вида урина, ама има Laughing
Аз днес сутринта също пуснах и стерилна, и нормална - просто защото на нормалната винаги излизат епителни клетки и разни други работи, дето не им е мястото там - и после ме карат да пускам стерилна, та за да си спестя разкарването, пуснах две днес.
А момичета, имам въпрос - док вчера ми каза вече да не пускам ПКК, нямало смисъл, чак в 9 месец. Има логика, просто ми е интересно дали вие го практикувате?

НВИ - имам позната, която започна да повръща в 4 месец. Аз лично повръщах до 5...

# 621
Стеф и на мен така ми бяха казали да спра да пускам кръв , но аз на своя глава си пусках всеки месец , не чак толкова заради хемоглобина , тъй като ми е добър , апо-скоро заради левкоцитите  Rolling Eyes

# 622
Минди, то и аз заради левкоцитите - от началото ми се покачват постепенно, а док казва да не йм обръщам внимание, щом другите неща са наред Embarassed

# 623
Минди , а твоите ленкоцити в урината ли ти ги откриха или в кръвта са високи? Hug

# 624
НВИ на мен много ми се гадеше от лекарствата и то главно от Утрогестана. Но иначе нито веднъж не съм повръщала, но не ме питай като тръгнех да си мия зъбите  Sad

# 625
НВИ, аз имах такова преживяване - през цялото първо тримесечие ми се гадеше ужасно, но не бях повръщала и в твоите седмици ми се случи, но защото на гладно сутрин изпих чака пр. мляко.

di_va добре дошла, пожелавам лека бременност от тук нататък! Ти къде прави инвитрото?

Момичета, аз пък до сега само два пъти съм пускала кръв и урина, но реших от следващият месец когато ще съм 22г.с да запо4на ежемесечно да изследвам кр. картина ама незнам има ли смисъл?!

# 626
Dendy в АГ Варна правих, при д-р Александров

# 627

Hug супер значи ще се засичаме по коридорите с коремите  Wink

# 628
Денди - явно няма смисъл. Урината е по-важна Simple Smile

# 629

Hug супер значи ще се засичаме по коридорите с коремите  Wink

Да, ще се радвам Hug

Общи условия