Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 553
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Минди , а твоите ленкоцити в урината ли ти ги откриха или в кръвта са високи? Hug
Веси , левкоцитите ми бяха завишени от началото на бременността , и много се бях шашнала тъй като това говори за инфекция , но това е по ПКК  Rolling Eyes

# 631
Здравей те най накрая и аз да се запиша тук,знам че ми е много рано,но нямам търпение.
Днес разбрах,че съм бременна.Кръвен тест 106 БТЧХГ Heart Eyes
Забременях след 2 инсеминация
Моля се всичко да е наред и ви желая същото и на вас.
 Hug

# 632
  • вече Пловдив
di_va, pamivo, честито и добре дошли! Желая ви лека и безпроблемна бременност и най-хубавите бебета накрая!   bouquet

# 633
Рея, много съжалявам  Sad. Много ми е мъчно, когато някой напуска темата. Дано скоро пак си сред нас, но за много по-дълго  Hug.

Ели, Марински, Гея, Зъбче, много сладки дечица си имате, да са ви живи и здраве и дай Боже всекиму такава радост  Praynig.

Ди-ва, Памиво, ЧЕСТИТО! Добре дошли! Ди-ва, аз също бях с кървене, лежах до 12-13 г.с., после пак внимавах и не съм се товарила с нищо. Зацапване имах до 17 г.с., т.е. до края на 4-и месец, но и аз не му обръщах вече внимание, по-скоро ме дразнеше, отколкото да ме плаши. Дано при теб изчезне скоро и да се наслаждаваш на спокойна бременност  Praynig. Аз не съм имала никакви други оплаквания и неразположения  Peace.

Денди, лечението ще помогне и ще си по-спокойна. Аз също бих приемала лекарства пред това да има съмнение за някаква инфекция. Тук само веднъж са ми вземали стерилна урина. Както са казали другите е, но аз не съм взимала душ и не беше първа урина (решиха го по време на консултация), а ми дадоха някакви специални мокри кърпички (бяха 2 в малка медицинска опаковка), които да ме стерилизират. Не съм имала оплаквания и проблем нямаше.

Деннива, не ти е мързелив младежа. Просто си с предна плацента и малко по-слабо го усещаш. Моята е задна и малката направо не се спира, вече ми мести целия корем насам - натам  Grinning. Много е сладко  Heart Eyes. Обаче аз утре започвам 7-и месец, малко търпение и ти ще усетиш колко е силен и палав младежа ти  Hug. Определено трябва да се уговорим с теб и Ники1 и да си направим една мини форумска среща  bowuu.

Прегръдки на всички  Hug. Не пиша често, защото започнах усилено да си избирам бебешките нещица и много съм се зарибила  Grinning. Аз съм колеблива по природа и сега да ме видите как избирам   #Crazy, но нали искам най - качествените и сладурски неща на най-добрата възможна цена, пък и без това не работя, това ми е на мен работния ден  Money.

# 634
Рея, миличка, много съжалявам  Cry Убедена съм, че скоро отново ще намерите сили да продължите, колкото и да е трудно и следващия път ще имаш така жадуваната рожбичка и ще гушкаш мечтата си!  Praynig  Hug
di_va, памиво , добре сте дошли в тази темичка, леки и безпроблемни месеци на бременеене и накрая здрави и палави бебченца!   bouquet Grinning
Ники, а аз се чудех какво е това чудо и гадене при мен, като почна да си мия зъбите- чак със страх ходя да ги мия...даже ми се е случвало на няколко пъти да върна, докато ги мия и това е от около 2 месеца, но нали вече съм в 5-ти , хич и не отдавах това гадене на бременността, а и никога не съм имала друг вид гадене  Rolling Eyes
Грация, аз тъкмо си виках, че нашите две мадами използват хубавото време и са тръгнали някъде  по разходки  Laughing Е, близо бях...вие сте се разхождали по магазините. Аз съм същата история- все се колебая, като тръгна да избирам нещо, пък и в доста решения... Confused Ти ме развълнува много с твоите магазинни пътешествия  Heart Eyes Че обаждай се, като тръгнеш на "туризъм"...и на нас ще ни хареса такъв работен ден  Mr. Green Laughing ...Аз смятам да се захащам с тези удосволстивя поне като вляза в 7 -ми месец, живот и здраве...тъкмо ще имаме пресен отчет от теб по кои магазини какво да търсим и да си намерим, пък ще ни е много полезно и ако ни пуснеш някои снимчици на покупките за кукличката  Grinning . Времето вече се затопля и ще очаквам скоро да си заформим срещичка с теб и Ники1  Grinning

Момичета, чета, че в БГ ви пускат и стерилна урина и все не мога да разбера защо тук не ми пускат и колкото и пъти да ги питам, все ми казват, че пискат само обикновена и било същото  newsm78 Ама аз си мисля, че не е така...На вас при какви случаи ви следят и стерилна урина  Thinking

# 635
  • Видин
На мен напоследък все ми пускат стерилна, защото на обикновената излизат повече левкоцити от нормалното и док да е сигурен   bouquet

# 636
Деннива и мен както Грация* ме накараха първо да се избърша с едни салфетки. Шишенцето е така опаквано, че не вярвам да се замърси допълнително.
Сутринта се наложи да посетя док кабинет и настоях да видя резултатите. Много бързо ми ги показаха, но обърнах спец внимание на левкоцитите. Бяха 5, при норма 3.8 до 10 май.
Обръщам се към двете ви. Коремът ми щръкна буквално за 2 дена. Купувате ли от специални магазини или просто 1 номер по- голям? Не мога да понасям твърди материи. Имам един ленен панталон с връзки на кръста и се чудя дали няма и подобен вид от друга материя. Днес дойдох на работа с йога панталон  Rolling Eyes

# 637
Ники1, преди седмица си купих няколко дрешки от Motherhood в МОЛ-а -един панталон за пролетта, една туника и една рокля за лятото. Също така си купих и още една, но по-голяма като номер блузка за панталона от Walmart, както и още една рокля оттам с висока талия. Иначе специално този магазин не е от големите маркети и нямаше щанд за бременни.
Аз също не обичам твърди материи и особено, ако не са от памук или коприна, че все ме засърбява понякога, но не можах да си намеря панталон от памук и с този забелязавам, че ако стоя повече от 2 часа седнала, почвам да се чувствам малко дискомфортно.  Confused
Точно такъв панталон, какъвто си описала- от лен и с връзки , но само за естетика, а иначе са с широки ластични платки за корема, видях преди седмица в Motherhood в Gurnee - имаше всички номера и бяха към $25. Смятам, че ще им заредят пак, ако са се свършили- но ти можеш да отидеш до най-близкия ти МОЛ и оттам ще им се обадят по телефона да питат и да ти запазят номер.
Аманитка, Ники1, благодаря за инфото за стерилната урина! На 13 април имам час и пак ще ги питам за това- явно и тук изследват такава, ама не и при моя офис с гинеколози. Иска ми се и аз да пусна стерилна, че с тия увеличени левкоцити- близо 14 при норма 10, все ме притесняват  newsm78 . Ники1, ти сещаш ли се какво още ти изслдваха в стерилната урина?

# 638
Деннива, много мерси за отговора Simple Smile Ще проверя и в този магазин. Проблемът ми е, че едва тези дни доближих 50 кг кръгло и повечето дрехи са ми много големи.
Тези левкоцити са ми от кръвната картина. Урината ми е дизастър заради бактерията, която откриха. Утре ще повторя теста, но съм увеличила значително водата през деня + купувам и к. мляко или кефир, заради антиобиотика, който изпих. Иначе тази, която изследват преди преглед винаги е излизала добра.

# 639
НВИ може да се появи и късно повръщане. Дано отмине скоро. Наблягай на млякото - кисело и айрян. На мен ми вършеше страхотна работа. Не е добре да повръщаш повече от 3-4 пъти на ден, така че говори с док. Да ти изпишат нещо против повръщане. Аз по едно време повръщах през 5-10 минути... ужасно е  #Crazy
di_va, памиво добре дошли  Hug Лека и безпроблемна бременност и сладки бебоци на финала  Hug
Рея, не излизай трайно от темата. Навестявай ни, а скоро отново да се завърнеш за постоянно. Кураж мила, ние сме с теб Hug  Hug Hug
Момичета, не се шашкайте с левкоцитите. Нормално е при бременност да са завишени стойностите - задължително ги коментирайте само с гинеколозите си  newsm10 Все пак бременните имат "чуждо тяло" в себе си. Та нали и алфафетопротеина показва същото. Ако не знаете той е туморен маркер, за това стойностите му при небременни са от 2 или 3 до 5. При бременност стойностите скачат драстично. Достатъчно е проследяване на 3 месеца. Бъдете спокойни защото това е важно за бебетата, не си тровете здравето с излишни емоции  Shocked При обикновената урина може да има бактерии от замърсяване на чашката, та само ако са масово се пуска стерилна - тогава има съмнение за проблем. Ако знаете как се работи в повечето клинични лаборатории ...
Пожелавам на всички безпроблемна бременност и дано ставаме все повече тук  Peace

# 640
Деннива, не съм имала проблеми с тази урина, която винаги се дава (мисля, че е само за протеин и глюкоза). Отидох без час в 22г.с. с оплакване от по-чести контракции предната вечер. Тогава ме прегледаха обстойно - шийката (мануално и с вагинален ултрасаунд), монитор за контракции, вагинален секрет и стерилна урина (за евентуална инфекция на пикочните пътища). Не съм виждала резултати, само ми казаха, че всичко е в норма. За магазините - аз много не обикалям, повече гледам он-лайн. Така мога да разгледам всичко и да прочета отзивите на много жени. Само за лигавници ако знаеш колко съм гледала  #Crazy, а си представи какво ще става като взема да избирам количка и легло  Joy.

Ники1, ти си от моята категория  Mr. Green. Аз не работя и затова само с йога панталони ходя. Виж този сайт http://oldnavy.gap.com/browse/category.do?cid=5856 , пише, че има малки размери, изглеждат добре и цените са нормални  Peace

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 04:50 от Грация*

# 641
Привет момичета,аз макар и да не съм от вашия отбор ви се радвам постоянно и като някоя квачка ви следя, но нещо ми се губи Sanitamm ,някой знае ли нещо за нея надявам се да е добре с бебетата. Дай Боже все хубави новини да чета от Вас.

# 642
Моми4ета,тази сутрин пак имах кафяво те4ение Cry
И ми изпаднаха два съсирека.Възможно ли е още да се 4истя от второто сак4е?
Някой тук ми беше писал,4е така прокървил и след седмица изпаднало съсире4е кръв.
Ох писна ми ве4е все да съм под напрежение Cry
В4ера по4ти цял ден бях на крак,но то в това хубаво време.
Извинявайте,4е още от сутринта ви занимавам пак с моите проблеми  Hug

# 643
НВИ, аз прокървих за първи път а 16.03. После още два пъти и то с алено червена кръв, имаше и малки съсиречета. И до днес съм с кафеникаво зацапване. Само че от тогава до сега лежа и почти не ставам от леглото. И смятам така да е поне докато вляза в четвъртия месец. Така че моя съвет е да се пазиш повече - гледай предимно да лежиш, знам че е трудно особено в това хубаво пролетно време.  Hug те и знам, че всичко ще е наред.

# 644
НВИ, ако можеш обади се на лекаря си - винаги, при нещо по-особено му звънкай, защото само той може да каже дали е сериозно или не, пък и ако трябва да преглед ще те извика. останах с впечатлението, че не си от Пловдив или София и ти се налага да пътуваш..?
Успокой се, но ако искаш - обади се на док, той най-добре ще каже дали това е нормално или не Praynig

Общи условия

Активация на акаунт