Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 552
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ох Грация, Денива, Ники блазе ви, поне там си имате свестни магазини и дрехи, тук е пълна скруб. КОфти модели и материи на високи цени  Tired а така искам нещо на H&M, Motherhood .......

NIki 1 и аз съм почти 50кг. и последните дънки които взех един номер по-голям ве4е не мога да закопчея, а нямам нищо друго  Tired Смятам др седмица да ходя по магазините, дано само не е късно, че.... ще трябва да изляза с някой анцунг. Crazy

pamivo добре дошла пожелавам ти да не си отиваш от тук и да се радваш на спокойна бременност.

НВИ обади ли се на док, нямам идея дали е нормално да се чисти още др. сакче. Ама ти почивай и лежи, пий си лекарствата.

# 646
Денди - то сега идва лято, няма нужда от специални бремелински дрехи - всяка рокличка става и за нас, поличка, потник и т.н. Grinning
Аз лично, така и така съм в спортен стил - купих си три чифта долнище, в смисъл анцуг, от тези тесничките, дето се разкрояват надолу - единия дори прилича на панталон. Адски са удобни, но пък ако се носиш по-елегантно, не става...

# 647
Денди,не съм звъняла защото ще ми каже същото, Отиди да те видят! А тук като отида веднага ще ме вкарат в болница.Сега няма ве4е те4ение.
Мисля,4е Денива ми беше казала,4е при нея така се е полу4ило от 2-то сак4е.
Дано да е това Praynig
Дано само не се повтори.Ще се моля бебо да е добре,защото вси4ко е Божа работа! Praynig Hug

# 648
НВИ ти си вече във втори триместър и това кървене няма как да е от бебето  ooooh! може от др сак или плацентата... ама знам ли мила, дано вече не се появява. Ама ако те притесни нещо наистина отиди д ате видят, пък дори да влзеш в болница поне ще се грижат з атеб и ще помогнат ако има проблем. Не е толкова страшно  Peace

Стеф права си, все ще скалъпя нещо за лятото, ама пусто то не идва. Едно такова неопределено пролетно време е в момента, даже днес тук е мрачно - 9гр.

# 649
НВИ - никой не може насила да те вкара в болница. Не знам какво да ти кажа, щом не искаш да ходиш на лекар...почивай си, пий си хаповете, пък дано всичко се оправи най-сетне!!!

Денди - тук вече е топло, желая ти и при вас скоро да е така. С дрехите наистина е трудно, аз още от втория месец не можех да нося старите си дрехи...но пък тогава бях все вкъяи на легло, та не ми е трябвало...
Скоро идва време за роклички Grinning

# 650
НВИ , стискам палци за теб и твоето бебче , и аз мисля че трябва да отидеш да те видят  Praynig

Денди ,и  аз нямам търпение да се стопли вече че да си ходя с роклички / не че в момента не съм с рокля  Whistling /

# 651
НВИ, а не е ли възможно просто лигавицата на матката да се лющи? Щом е кафеникаво е възможно поне според мен...Стискам ти палци да отминат и тези ти неволи.

Здравейте момичета, отдавна не съм писала но ми липсвахте много Embarassed Heart Eyes

Аз пък исках да питам ако има някой запознат, след секциото дават ли да се слага ластичен колан? Искаше ми се отсега да взема някакъв, че иначе мъжо в последния момент ще трябва да купува сам. А, да и да си похваля, имам нови стрии #Cussing out

# 652
Кас идеята за колана е супер, ама аз като незнам какъв размер да си взема  newsm78 Назначихте ли вече дата за секцио или е рано? Мисля, 4е Вери е ползвала, даже на изписването е била  с такъв и е много доволна. Купен е от нета, бях си аднала линка в компа, ама сега го няма  Crossing Arms

# 653
Дени и аз си спомних че Вери казваше че е с колан но може би дават да се слага чак след като махнат конците. А то не се ли сложи веднага, тая тора тъй ще си остане Confused Иначе на 21 ще ходим, док каза че ще ме прегледа гинекологично да види дали евентуално съм нямала разкритие Rolling Eyes Предполагам че тогава вече ще говорим за дата.
Тия колани са десетки видове и направо нз кой са добри. Има едни със странични ципове и с висока талия, шестото чувство ми казва че такъв ще трябва да е ама нз..

# 654
Виж тук: http://shop.danet.bg/index.php?cPath=24_220
По скоро този: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2867 Като му дойде времето да си купувам няма да знам кой размер, как ще размера талията ми  колко ще се смъкне след раждането  Thinking

Аз не виждам проблем да се ползва няколко дена след секциото  ooooh! пък де да знам, ще питаш док следващият път  Laughing

# 655
И аз си мислех за колани, ама нищо не разбирам и се чудя кого да питам, може би ще потърся инфо в нета, както винаги - полезно ми е и си отговарям на питанките. Ако нещо разбера, ще споделя инфото и тук Crazy

Аз с док още не съм говорила за дата, мисля на следващия преглед.

# 656
Относно коланите ...... Thinking  Едно майче, което съвсем наскоро роди ми каза, че нейната лекарка й препоръчала да сложи колан 1 седмица след секциото. Лекарката, при която ходя за тонове в ТК ми каза, че е добре да се използва след 40 ден от операцията - така матката ще има възмоцност да се прибере и да си дойде където й мястото. Иначе коланът я държи високо и това не е добре. На кого да вярваш?  newsm78 Тези, които са използвали колан казват, че с него се намалава дискомфорта при ходене и движение и вдигане на разни неща от сорта на малко ритащо съкровище след оперативна намеса. От друга страна пък аз си мисля - мускулите не стават ли така по-лениви, разчитайки на външната намеса? Месец след операцията би могло да се започне с леки упражнения, с които постепенно една жена да си върне формата.
Смятам да изчакам да се роди диваненцето и да видя с какво шкембенце ще се сдобия тогава, да видя как ще се чувствам и ще решавам след това.

# 657
Шоши, какво става с теб, знае ли се кога е момента? Нали секцио ще е, да не съм пропуснала нещо  newsm78

# 658
  • Варна
Аз родих секцио и не съм ползвала колан. Всички лекари в болницата бяха против.
Шошка, с упражненията се чака 6 седмици, а за по-сериозно натоварване 3 месеца.

# 659
Мерси, Светли  Peace 

Денди, не си пропуснала, знае се - на Разпети петък  Laughing  Аз първо се притесних малко точно за този ден и се чудех не може ли да сменим датата. Ама Дока каза - не. А пък докторката в Тината ходила даже в църквата да пита и отчето й казал, че това била много хубава дата, че само най-праведните се раждали тогава   Wink
Значи ша стискам до тогава   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт