Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 421
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
НВИ, а не е ли възможно просто лигавицата на матката да се лющи? Щом е кафеникаво е възможно поне според мен...Стискам ти палци да отминат и тези ти неволи.

Здравейте момичета, отдавна не съм писала но ми липсвахте много Embarassed Heart Eyes

Аз пък исках да питам ако има някой запознат, след секциото дават ли да се слага ластичен колан? Искаше ми се отсега да взема някакъв, че иначе мъжо в последния момент ще трябва да купува сам. А, да и да си похваля, имам нови стрии #Cussing out

Касиди,а това нормално ли е? То4но на такова ми прили4а.Продължава това те4ение,кафяво слузесто,то4но като лигавица Confused
Говорих със Сигридов,каза да си пия лекарствата,и,4е не е задължително това да е свързано с бебето,каза,4е от вси4ко може да е,но според него най-вероятно от Фраксипарина,каза 3,4 дни да го спра.
Стискайте ми палци вси4ко да е наред Praynig Hug

# 661
  • в сърцето на един мъж...
Шоши, аз тук питах няколко пъти за колан, понеже така и не успях да си прибера корема след предното раждане. На мен и двата пъти след секциото ми обясниха, че не трябва да се носи, понеже така мускулатурата на корема става ленива, отпуска се, не върши никаква работа и забавяш по този начин възстановяването си. Аз не съм ползвала и в интерес на истината още на втората седмица след операцията матката се беше прибрала. Ама аз не се спирах Embarassed Така че аз не съжалявам, че съм ги послушала. А за упражненията, акушерката тук ми каза, че е най-добре и най-лесно 8 седмици след раждане да се започне, тогава има най-много ефект. Хайде да ти е на късмет Разпети петък Hug

# 662
Шошка бравоооо, значи 17.04, супер си е датата. Ще стискаме палцииии и чакаме новиниииии  Hug

# 663
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Мерси, Гея, Денди  Hug

А с моите 5 кг май ще изляза от болница дори по-слаба от преди! Хихихи - бих рекорда на анорексичката  Mr. Green 
А бе да е живо и здраво диваненцето, другото са бели кахъри

# 664
  • Близо до София
НВИ, и при мен имаше прокървяване в 11-та и в 13-та г.с., вторият път беше с ярка кръв и имаше съсирек. И двата пъти веднага направих консултация с лекарката ми и съответно преглед. Препоръките и бяха няколко инжекции но шпа и повече  в леглото. Съветвам те да се пазиш и да не щъкаш много, почивай си и консултирай се с док дори и по тел. Успех мила, стискам палци да премине.

Шоши, още мъничко и ще гушнеш рожбата си Praynig Praynig Praynig, датата е хубава

# 665
  • София/Варна
НВИ, аз прокървих в 11г.с и след това още близо месец си имах неприятно кафеникаво течение, понякога придружени с тъмно кафяви парченца. Бях се ошашакала, но лекаря ми каза, че е естествен и здравословен процес на изчистване на матката.

# 666
НВИ,
съжалявам за неприятната ситуация, която си преживяла сутринта.
Странно ми е  това с фраксипарина? Аз си слагам през ден по една инжекция и до ден днешен (да чукна на дърво) не съм имала подобни проблеми?
Надявам се това да е проблема и да се оправиш и да престанеш да се притесняваш.
 Praynig Praynig Praynig всичко да е наред 

# 667
Деннива, сутринта повторих теста с урината и да обърнах внимание специално на шишенцето. Пишеше, че е стерилно. Извадиха го от едно пликче и вървеше със салфетката за избърсване. Това, че не е първа урината не я прави нестерилна. Така, че спокойно и тук правят такова нещо  Simple Smile

Грация*, харесват ми моделите. Сега ще се опитам да намеря магазин, защото ми е трудно да поръчвам он лайн в момента. Много си подценявам фигурата все още.

Денди, носи си анцуга, ако ти е по- удобен. По- добре е от стягащ колан на панатлон Simple Smile

НВИ, тъмната кръв е стара кръв, затова ни казват да не се притесняваме. Все пак ти пожелавам много спокойствие, доколкото можеш.

Днес е Разпети Петък, но за католиците. Ние очакваме хубавите бг празници Лазаров ден и Цветница Simple Smile

# 668
НВИ, първият път,когат си прокървих обилно, все едно че съм в цикъл, беше 8-9 г.с. Докторът ме беше предупредил да очаквам кървене заради второто сакче, което беше спряо да се развива. Вторият път беше само едно съсирече в 11 г.с., не съм имала други кървения- дори и ако не бях гледала в тоалетната, нямаше да разбера,че ми е изпаднал- това пак си беше от второто ембрионче, явно- тогава и не съм търсила никаква лекарска помощ, защото първия път ходих в "бърза" помощ, където ме обслужиха след 3-часово чакане- провериха ми и мануално шийката на матката и беше затворена, и ме гледаха на ултрасаунд. Затова и реших, че всичко е наред и не се бях притеснила особено от съсиречето после. Аз съм сигурна, че всичко е наред с бебето ти, но все пак повече почивка и една конссултация с доктор за твое спокойствие! Hug
Грация, Ники1, благодаря ви за изчерпателното инфо по моя въпрос!    bouquet Явно и тук изследват стерилна, ако нещо ги притеснява  Rolling Eyes Просто ми е притеснено, защото при първата бременност имах Б-коки в урината от бъбречно възпаление и даже ми бяха изписали антибиотици, и сега им обяснявам, че принципно имам гентеична склонност към бъбречно проблеми и трябва да ми се излседва пак стерилна урина, че е опасно, ако има Б-коки или друга инфекция, ама те си знаят тяхната  #2gunfire Не зная как да изляза на глава с тях. В обикновната урина ми изследват и на мен само протеин и глюкоза.
Грация, преди време в един голям Walmart в секцията за бебета и малки деца видях много хубави лигавници- бяха 7 в пакет с надписи за седемте дена от седмицата и с весели картинки. Много ми допаднаха.
Шоши, то не останало вече, много вълнуващо..., само след седмичка и ще гукаш бебчето  Hug Я казвай рецептата за мис- бременна мама   WinkHeart Eyes Ох, аз се чудя как ще ги стопявам моите, както съм тръгнала ... #Cussing out
Майка ми през бременността си с брат ми е наддала само 6 кг, а той се е родил 4,5 кг  #Crazy 

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 20:36 от denniva

# 669
Олеле, колко нови бременлийки!Да сте живи и здрави, и здрави бебчовци ви желая! Party Heart Eyes Party Heart Eyes Party Heart Eyes
Как се радвам на старите ми дружки тук, много мило ми стана да ви видя с лентички, момичета!
Целувки за всички от нас!
А вие с вторите дечица вече, направо ме шашнахте! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Успех на всички пак!
Шоши, знаеш си! Heart Eyes
Аз нямам никакво време, че Емка- кремка не ме оставя за секунда да почивам, а имаме и алергия към белтъка на кравето мляко, та още се борим със захранването. Но казват, че ще го израстне, стига да се спазва всичко.Та така, домъчня ми много за всички.Много ви прегръщам и целувам всичките!
До скоро!  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
Ехее, Дани, ти се появи  Wink

Шошка то не останало. Чакам твоята темичка с голямо нетърпени  Grinning Пропуснах да ти кажа в другата тема, че ти zавидях, че си видяла малките жабчета  Laughing

# 671
  • Sofia
Здравейте на всички!   bouquet

Данидан,   Hug Не се притеснявай, моят племенник беше с такава алергия, сега вече е на 2,5 г. и наистина я израстна, всичко е наред.

Добре дошли на новите момичета - Памиво и Ди ваHug Hug Hug Много спокойтствие ви желая, момичета!

НВИ, стискам палци скоро да се свърши с твоите притеснения! Но наистина трябва повече да си почиваш, поне докато има кървене и зацапване. Аз го ударих само  на легло тогава.

Грацийка,  Hug И моята девойка постоянно шава и аз много й се радвам, че постоянно я усещам. Моята плацента е задна, значи затова така добре я усещам, не го знаех това, но ми е адски приятно постоянно да ме рита и да ми движи коремчето  Laughing Laughing Laughing

Шоши, лелее то не остана...  Grinning Да знаеш, че ние овните не си поплюваме и сме страхотни приятели (нали и твоето бебоче ще бъде Овен). Живот и здраве всичко ще бъде наред! И какво му е на деня, много си е хубав  Heart Eyes

# 672
Здравейте момичета!   bouquet

НВИ, спокойно миличка, като чета май повечето от нас са имали кървене на един или друг етап от бремемнността. Когато е в такъв ранен етап, лекарите го обясняват с хормонален дисбаланс. При мен кървене имаше в 8 г.с. Бях на работа, никакви болки или дискомфорт, просто отивайки до тоалетната видяг голямо кафяво петно на превръзката и се разстроих страшно много. Тоава слагах утрогестан вагинално, прибрах се веднага в къщи, обадих се на лекарката ми в София и ми каза да вземам дуфастон 3 пъти по 1, да си почивам и да съм спокойна. Така че мила почивай си повече и вярвай, че всичко ще е наред.

Грацийка, миличка, не ми остава време да ти пиша, но си в мислите ми и се вълнувам с твоите емоции. Силно те гушкам и се радвам, че всичко е наред.

Касиди, аз родих със секцио, ластичен колан ми сложиха веднага след като ме свалиха от операционната, първо ми слагаха лед, после май пясък, а след като ме качиха в стаята, пак си бях с колана. Аз родих в клиниката на д-р Щерев и колана, както и всичко останало си беше от тях. Но след като ме изписаха си купих от аптеката, слагах го 2 седмици и после го махнах, нещо не ми понасяше вече. Ластични гащи не съм носила. Сега почти 3 месеца след раждането, корема ми се прибра напълно.

Шоши, наистина щастливия момент наближава, леле като се сетя за моето раждане пак ме обзема еуфория и щастие...Стискаме палци всичко да е наред.

KayRenn , мила, да ти споделя, че кърменето на Александрина върви успешно, дохранвам само вечер, даже има дни в които е само на кърма. Понеже другата седмица правим 3 месеца, дали да захранвам е питането ми към теб, питах педиатъра, каза както преценя, да уточня, че не съм давала даже и сокчета, вода също не иска да пие.

Cho_ko, аз чак сега загрях, че си моя " позната" още от преди година по време на моето ин-витро. Страшно много се радвам за двойното то щастие, Миленче, лека бременност и здрави и сладки бебчета на лято. Силно те гушкам  Hug Hug Hug.

Поздрави и  Hug на всички мами!!!

# 673
Пу-пу, тая Александрина е голяма красавица, бе, Ели, и такъв розов бонбон!  Grinning Heart Eyes Като я видях на снимката в подписа ти направо не се стърпях да не те поздравя отново!  Laughing Все така да растее и хубавее и много да ви радва!  Hug

# 674
Ели, радвам се , че ме разпозна Simple Smile
Толкова се зарадвах като виодях снимките на малката. Да ти е жива и здрава и само да те радва.
Е надявам се и ние да можем да покажем сниките на беоците след време, дано да изкараме до края и да се радваме на вашето щастие.
Касиди, отнносно коланите - аз съм ползвала такъв през 2003 (имах гинеколкогична операция, на нивото на секциото беше с 11 шева, което е почти аналогично). Сложих го 1 седмица след операцията (след като ми махнаха конците) и го носих 1 месец. Физически упражнения започнах 2 месеца след операцията. Колана определено ми помагаше да не стоя толкова изкривена (заради неприятното усещане) и освен това по-бързо се възстанових.
НВИ, как си? Малко се притесних, че не си се появявала от вчера.  Praynig всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт