Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Честито и от мен, Хари, макар и на патерици! Желая ти още много щастливи бременни моменти и после една вълнуваща среща с твоята мечта

Комикс добре дошла   bouquet

# 706
Благодаря ви, момичета   bouquet

Mindi, много хубава кошарка, към нея има и вградено скринче с повивалник ли? На мен ми е рано да мисля за бебшките покупки, но пък винаги ми е доставяло удоволствие да разглеждам и тайничко да си мечтая... Heart Eyes

Имам въпросче относно БХС и ранната ФМ. записах си час във Фемина, при д-р Славкова, обаче, четох че за БХС искат снимка на не повече от 3 дни и сега се чудя дали от 23.04 ( четвъртък) ще вършат работа за 28.04, например  newsm78. Аз съм голяма шматка, ще взема да си отида на ФМ-то, пък другата седмица с моя доктор ще правим БХС-та и каквото е нужно, но пък без БХС, дали се обезсмисля ФМ? Не съм виждала какво се случва в мен от 26.03, и вече съм поизнервена....много искам да видя дали човека се развива добре... Rolling Eyes Още на ЖК не са ме записали, никакви изследвания не са ми пускани, направо се чувствам пренебрегната  Mr. Green

# 707
Минди, креватчето е много кукленско  Hug

комикс, аз се записах на ЖК в 10г.с, защо не пробваш. Иначе ходя на преглед средно през две седмици  Embarassed

# 708
Радвам се че ви харесва избора ни за кошарка , и аз много си я харесах  Heart Eyes Да има скринче за повиване а отдолу е ракличка  Hug

Комикс , аз се записах на ЖК в 12 г.с. , а за БХС на мен не са ми искали снимка , но аз го пуснах от Бургас , пратих кръв и след 10 дни ми върнаха резултатите , моята докторка попълваше някаква бланка след прегледа с която ме прати в лабораторията за да ми вземат кръв  Rolling Eyes

# 709
Денди, Минди, док ме иска след 26.04, когато според моите изчисления ще съм в 13 г.с. и каза, че когато ме запишат ще ми пуснат изследвания ( сигурно стандартните ) + БХС, защото трябва да съм гладна и жадна. Забавянето се получава от някаква конференция, която ще е края на предпоследната седмица от април...

# 710
Моми4ета,днес се събудих с ужасно главоболие.Знам,4е не трябва да пия аналгин,какво мога да пия?

# 711
парацетамол може да пиеш. Peace

# 712
Моми4ета,днес се събудих с ужасно главоболие.Знам,4е не трябва да пия аналгин,какво мога да пия?

И аз съм така от снощи, в4ера ме вя тоя гаден студен вятър, а бях леко обле4ена  Tired Аз пия Парацетамол, само той е позволен!
Снощи си направих един чай от мента с мед и лимон, а днес само гореща вода с мед и лимон  Tired
А ер тен и цистита ми се обостри въпреки 4е вече цяла седмица пия Неоринал, ама явно съм настинала  Sad

# 713
  • в сърцето на един мъж...
До три парацетамола на ден може да изпиете, когато имате главоболие.

# 714
А и си масажирам главата и тила с една ел. крушка / че е по-обла/, ако си схваната помага  Peace

# 715
НВИ , парацетамолче , може да вземеш , дано ти поомгне , че на мен хич не ми действа  Rolling Eyes

Денди , мило , обличай се добре , тоя цистит само малко да ме лъхне вятъра и аз съм готова , много е упорит  #2gunfire

# 716
  • London
Здравейте момичета, скоро не съм писала, но бях на легло. От миналата Сряда съм се помъкнала по доктори. Много започна да ми тежи. Едното бебе все заема една кофти позиция много ниско долу. Имам чувството че ще излезе. Кръста ме скъсва - тазовите ми кости са направо все едно се пукат стари клони. Едвам стоя права - подпирам си корема с ръце. Cry На финала един тъп индиец ме преглежда. (това в сряда) и каза да съм ходела на физиотерапия. Абе охлюв, каква физиотерапия и КОГА? Нали не си ми дал болнични бре! Та така изкарах до Петък, когато беше почивен ден във Великото Кралство (Велик ден е 1 седм по-рано) и отидох до Mothercare да си купя колян за поддържане на корема. Сложих си го веднага. Ядохме пасти в близка сладкарница и след няма и 2ч като отидох до тоалетната - КРЪВ. Грабнах си картона (бях си го поискала в Сряда от индиеца) и се засилих направо към родилно отделение. Там бяха много мили. Сканираха бебетата - и 2те бяха ОК. Кървенето беше спряло и ми казаха да си ходя. Мисля че тъпия колан ми разказа игрите. Та така - от Петък до днес в леглото. Да ама днес съм обратно на работа. Утре ми е официалния преглед за 20гс - втория официален скан за аномалии, разположения на плод и плацента. Написала съм си въпросник и ще им извадя душите. Никой не гледа плацента или дали ти се е смъкнал плода преди 20гс тук Confused
Моля ви стискайте палци всичко да е ОК. Само искам 2 здрави бебета на финала. Ще умра ако съм ги носила толкова време и накрая от недоглеждане стане грешка. Направо съм изумена от спокойствието на докторите тук - все едно за тях винаги има следващ път. И това след всичко, което трябва да мине всяка една от нас. Направо не е честно.

# 717
 И аз се записвам към тези с подути глави, така си се събудих. Масово ми изглежда.....Дано да е от времето. Чувствам си главата като двойна и съм подпухнала яко.
Bean, много неприятно. Не ми се вярва да е от колана момиче Rolling Eyes Защо не си вземеш вече окончателно болнични и да си почиваш сериозно?

# 718
  • London
Защото болничните тук не се "взимат" а се "дават". Всичко е по усмотрение на лекаря. А и всеки път ме гледа различен гений. Мисля да ги мъча утре, но ако според тях съм ОК, няма да ми дадат.
За днес смятам че се наработих от 9 до 11.30 стига. Оте...вам ги! Брат ми идва да си ме прибира и лягам. Чакам утре и дано няма лоши новини от прегледа.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 13:19 от Bean

# 719
Bean какво си преживялааа  Confused да не би плацентата ти да е ниско разположена  newsm78 и кървенето да е от там?

Общи условия

Активация на акаунт