Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Момичета от седмица адски ме боли вляво точно под гърдата. Първо си мислех, че сутиена ми се врязва обаче спрях да нося и чувството си продължава...все едно някое ребро ми се е впило Tired
Не е ребро, а бедро. Laughing Мен така ме болеше до раждането. Крака, ръце, дупе... А при теб са по две. Wink

# 136
white , аз понеже вече съм била в това положение и знам че се случват подобни неща, но в доста по-напреднала бременност. Моите бебета да са не повече от 30 сантиметра, къде ти чак там горе крачета Confused

# 137
Може просто матката да притиска някой орган в ребрата и оттам да се получава. Нрмално е, но можеш и на доктора си да звъннеш, ако много те мъчи.

# 138
Направо на място ще питам след ден. Направо се задъхвам. Единствения вариант, когато спира да ме боли е да стоя с изправен гръб като манекенка, а цял ден работая на компютър и искам или не се прегърбвам Tired

# 139
  • Някъде там...
Кас, точно в 6ти месец ме болеше по същия начин, но вдясно. Нормално е - от порасналия корем. Боля ме, боля, пък после мина. Вътрешностите се разместват. Тепърва започват болежките при теб.
Аз в момента си имам едно дупе, което упорито се опитва да ми се намести под ребрата вляво, не мога да дишам направо. Объркала  е пътя госпойцата - все по-далече от изхода иска да избяга.  Crazy

Рея
, честито! За съжаление от страховете няма да се оттървеш, но се опитай да си намериш начин да рзтоварваш напрежението.  Hug

# 140
Жабче, ехе, разписа се и днес Hug.Отмятаме още един ден smile3501
Рея, добре дошла Hug!Наслаждавай се на всеки един момент Hug.Страховете сега започват, но така не си помагаме много.

# 141
  • София/Варна
Жабе, още малко остана, вече си в 37г.с., има-няма до 10 дни вече няма да си 3 в 1 Simple Smile.

# 142
Жабе, още малко остана, вече си в 37г.с., има-няма до 10 дни вече няма да си 3 в 1 Simple Smile.
3 в 1 - неочаквано дора комбинация  Laughing
Нямам търпение вече  Heart Eyes

# 143

Нямам търпение вече  Heart Eyes[/b][/i][/color]

Ох и аз жабуранче  Party
Рея много се радвам, че и ти успя  Hug Както Шайн ти е писала постояно ни атакуват страховете, но важното е да ги отхвърляме. Ще видиш тупкащи сърца съвсем скоро мила не се притеснявай, ако трябва след седмица отиди при някой друг лекар. Чакай да помисля, аз кога видях нашето..  newsm78 ... на 10.12 ми беше трансфера, на 29.12 видяхме сакчето и на 12.01 видяхме как тупка миличкото. Мисля, 4е ти е рано за сърчице, а и ако са те гледали на някой двупотопен ехограф няма какво да се 4удиш.

# 144
  • Видин
Жабче  Hug Heart Eyes

# 145
Кас , мила , ти докога ще се трудиш , на мен вече взе да ми писва всеки който ме срещне да ме пита  Още ли работя ? или Няма  ли да излизам в отпуска .... та затова реших да изкарам до края на месеца и да се " пенсионирвам " вече  Whistling

Жабче , супер си  Heart Eyes

# 146
Mindi, аз съм в същата пенсия от 26.01 и да ти кажа не се оплаквам, докато преди не можех и 2 дена да остана вкъщи, сега имам цел и ми е хубаво  Mr. Green и ми минава времето  Wink

# 147
          Благодаря на всички за топлото посрещане!
Повечето от вас си ви "познавам" естественно виртуално от темата за ин-витро и съм се радвала с успехите на всяка една.  Това винаги ми е давало надежда че и аз ще успея. За сега обаче е само началото, а успехът е да прегърнем своите дечица, нали?
Записах си час за вторник при друг лекар и се надявам да мога да ви се похваля с хубави новини  Praynig

А днес роди съседката ми. Много ми е радостно, защото смея да кажа че подстрекателя за това бебче бях аз. Тя се беше отчаяла и вече се беше отказала, но успях да я навия на оше един опит и понеже я е страх аз и слагах инжекциите, а после едната даваше кураж на другата. Та имаме си една финна госопжичка 2900 гр 50 см, с черна коса.
 Лека вечер на всички! Hug Hug Hug

# 148
         ....Та имаме си една финна госопжичка 2900 гр 50 см, с черна коса.

Много вълнуващоо  Hug да и е жива и здава  Hug

# 149
Рея. добре дошла в най-хубавата темичка, дано всичко е наред до края и да гушкаш 2 здрави и пухкави бебенца, когато им дойде времето  baby_neutral baby_neutral. Честита госпожичка на твоята съседка, това е прекрасно - още една сбъдната мечта  Hug.

Касиди, аз имам същата болка само че е в дясно. Точно под гърдата, сякаш е ребро, или някой орган, или и аз не знам. Боли най-вече, ако легна на дясната си страна, като се завъртя ми минава. Не е бебето, нито е от корема, защото ме наболява поне от 2 месеца, а тогава нямах корем. Приемам го като нормално неразположение, днес щях да питам за това, но забравих  Embarassed.

Днес бях на преглед, тук си чакам по 4 седмици и по принцип не ми се полага ултрасаунд. Обаче казах, че пак съм имала контракции и решиха пак да ме сложат на монитор и да проверим шийката и бебето. Шийката е затворена и е добре, май се е скъсила с 1 мм., но то може и от меренето да е. Бебка си е все още момиченце  Heart Eyes, пак е с главата надолу, а пък аз я усещам все едно е напречно, много странно. Докато бях на монитор си мърдаше, нямах контракции, пулса е добре. Казаха, ако имам контракции веднага да ходя, но не мисля на всяко стягане на корема да се шашкам. Все пак в тези седмици матката се подготвя, пък и не ми се случва често. Резултатите от вагиналния секрет и стерилната урина са отрицателни, успокоих се, че няма инфекция  Party.
Следващ преглед след 4 седмици, тогава ще е теста за диабет и анемия.
Исках да попитам кога се мери хемоглобина, защото на мен досега не са ми го гледали  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт