Бременни и майки от проблемното 2009 - втора част

• 38 421
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Добре съм,те4ението намаля,но все още го има,кафяво е.По4ивам пове4е и това е.
На вси4ки много  Hug

# 676
Eли, знаеш, че много се радвам за теб и Александрина (за таткото също)  Grinning. Знам, че сега времето ти е добре уплътнено от най-милите и нежни грижи  Heart Eyes. Радвам се всеки път като се включиш в темичката с позитивното си настроение и снимки на малката кукла   Hug.
 Шоши, колко малко остана  Peace. Не мога да си представя емоциите ти в този момент, сигурно е много вълнуваща мисълта за скорошната среща. Аз също мисля, че Разпети Петък е много хубав ден  Hug.

Niki1, аз също не искам да поръчвам он-лайн, затова отидох на място, но се оказа, че в Old Navy в Schaumburg няма дрехи за бременни. Трябва да проверим къде има, че и блузките и дънките ми харесват "на картинка".

Хари, радвам се, че малката ти принцеска е активна, наистина е много приятно да те побутват честичко. Забравих да ти кажа, че твоето коремче е същото като моето. Може и да има нещо вярно във връзката на пола с формата на "къщичката"  Grinning.

Душка, не помня дали те поздравих за шарените близначета. Радвам се, че имаш вече нет и ще се включваш по - често  Hug.

Дано и Санитамм се включи, моля се всичко да е наред  Praynig.

НВИ, знам че е притеснително това, което ти се случва. Не знам как да те успокоя, но наистина трябва да почиваш и да не мислиш глупости. Погледни си лентичката, от днес бебчето е в четвъртото квадратче - честито, това е много важен момент, усмихни се, поговори му. Консултирай се с доки!

Данидан, наминавай когато имаш време. Винаги имаме нужда от още една мама с опит  Hug.

# 677
НВИ, радвам се че нещата при теб се нареждат Hug

За Шошката сега времето вероятно не лети, а направо препуска Grinning

За Санитам и аз се сетих че скоро няма вест Rolling Eyes
Душе, пропуснала съм шарената новина. Явно и в това сме заедно Hug

Благодаря за отговорите и коментарите за колана, явно е различно позволението за всяка болница. Ще питам като му дойде времето.

Аз се чудя да се похваля ли или да се оплача Rolling Eyes Тече ми коластра и имам от днес петна по блузите. Такова чудо толкова рано при първата бременност да ме е сполетявало не си спомням. Не е ли прекалено рано за да шурвам още сега Rolling Eyes

# 678
  • Видин
Аз шурнах преди месец и половина и от тогава имам всеки ден Laughing Дано съм те успокоила Joy

# 679
НВИ   Hug понеже се чухме ще ти кажа и тук, не се притеснявай. Почивай интензивно, спри временно дори малките разходки, вземай си лекарствата и бъди спокойна. Сигурна съм, че кървенето съвсем скоро ще е спряло и дано това са последните ти притеснения  Hug Hug Hug
Шошката, ама то не останало  Hug Много ви е хубава датата дето сте я избрали. Стискам палци да мине леко и ще чакаме темичката ти  Hug Hug Hug
Момичета, да се включа и аз по темата с дрехите. Много трудно се намира нещо за това време. Днес обаче от витрината на един магазин фиксирах дънки ... чисто попадение, на всичкото отгоре и цената беше сносна. Блузки и туники има навсякъде, но долната част си е проблем. Още ми е рано, но съм наддала и вече почти нищо не ми става. А с анцузи не може да се ходи на работа.
За колана след раждане и аз съм чувала, че някои го препоръчват, а други го отхвърлят, но нямам личен опит или пък наблюдение с близки. Край мен майчетата не са ползвали колани и всичките се възстановяват много добре. Особено тези които са спортували преди забременяването - при тях става доста по-бързо.
И да питам за плацентата, понеже вчера ме гледаха и моята е по задна стена. Каква е всъщност разликата по задна или предна  newsm78 и има ли някакво значение, особено при усещането на бебето?
А сега ви пожелавам лека нощ и само хубави емоции на утрешния празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 680
Лоре, ако не се лъжа, при задна плацента бебето се усеща доста по-силно Thinking

# 681
  • Видин
Да, със задна плацента бебето се усеща повече и по-ясно отколкото с предна Peace Аз съм със задна и повече от 20-30мин не стои мирен  Whistling

# 682
Благодаря ви момичета  Hug. Раничко ми е още да усещам движенията на бебочко, но когато настъпи момента след 5-6 седмици ще се похваля. Сега в този срок на бременността няма нищо интересно  Laughing за това съм се отдала на тичане по новата къща Mr. Green. Трябва и аз скоро да си направя изследванията, че нещо се забавих. Но като се чувствам добре не се притеснявам. Очаквам с нетърпение първите ритничета  Heart Eyes
 Hug Hug Hug ви всички

# 683
Грация* - задай търсене по матърнити за Олд Нейви. Намерих близки магазини.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 00:25 от Niki1

# 684
Най-напред - Честит празник на всички именници!
И двамата с мъжа ми празнуваме днес. Смятам  обаче да се отдам на мързелуване тази година.  Надявам се, че няма да има сърдити  Laughing Обикновено в къщи правим голям купон и пишем график, щото не можем да съберем всички накуп. Пък на 19-и ще празнуваме РД ден на таткото (2-ма овни ще си имам  в къщи Laughing, много са си готини, нищо че са такива инати), и Великден. И най-очакваният РД  Praynig

Мойто диваненце така щурее вече, че не мога да спя изобщо. Явно се вълнува и то и бие такива шутове, че подскачам в леглото. Налага се баща му да си слага ръката отгоре, за да го успокои, защото наистина от време на време адски боли, а само неговата ръка го укротява  Mr. Green И таткото няма търпение вече да се запознаят  Wink  А пък аз....  толкова много емоции ме заливат в момента... Като си спомня всичко, през което преминахме... Но си заслужава.  Сега само се моля да е живо и здраво малкото джеременце!

Исках и още да пиша, ама ми дават зор да побързам  Mr. Green Ще се включа по-късно отново

Приятен ден на всички!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 685
Шоши, честит празник и поздравления за прекрасното творчество, което видях в един линк пуснат от теб неотдавна   bouquet

# 686
Шоши, нямам търпение вече за новини от теб....още малко остава.  Heart Eyes
Честит имен ден и на двама Ви!
Да сте живи и здрави, и много, много щастливи !  bouquet

Да няма притеснения и проблеми, при останалите бременелки.
Главоболията и неразположенията да останат зад гъбра Ви,
та оставащото време да е спокойно и пълно с много пролетно-слънчеви емоции !  Heart Eyes

# 687
Здравейте и от мен , аз бях на гости у маминка за уикенда ,че мъжо ме изостави за два дена и отиде да купонясва  Party Изчетох ви на един дъх , че започнахте да ми липсвате  Heart Eyes

НВИ , надявам се да го разкараш това кафеникаво зацапване  Peace

Кас , Аманитка , браво бе , вие отличнички , аз все още нямам и помен от коластра .... но май така си и очаквах  Rolling Eyes

Шоши , страхотна дата сте избрали , наистина постискай краченца до петък , а аз ще чакам с нетърпение темичката ти  Hug

При мен нищо ново , малкия беснее , особено когато таткото замина за уикенда  Whistling , беше неукротим ,  Crazy Избрахме си кошарка , капарирахме я и вече съм спокойна  Mr. Green

Честито на всички празнуващи   bouquet  bouquet

# 688
  • София/Варна
Честит имен ден на всички цветя във форума Simple Smile

Хари, радвам се, че малката ти принцеска е активна, наистина е много приятно да те побутват честичко. Забравих да ти кажа, че твоето коремче е същото като моето. Може и да има нещо вярно във връзката на пола с формата на "къщичката"  Grinning.
Няма гаранция за това с формата на корема - с Ого като бременях, всички ми обясняваха, че корема ми е като за момиче, сега всички се кълнат, че лекаря е сбъркал и пак ще е момче Simple Smile

Ели, много се радвам, че продължавате с кърменето, от тук нататък ще става все по-лесно. Кога ще захраниш си е лично твое решение - ти самата си отговорна за решенията по отношение на твоето бебче. Аз лично спазвах препоръките на СЗО и Ого не опита друго, освен кърма докато не стана на 5 месеца и половина. И понеже беше дебеланко, го захраних със зеленчуково пюре, по препоръка на педиатъра ми.

# 689
  • вече Пловдив
Първо на патерица Честит имен ден на всички цветя! Да сте много здрави, красиви и щастливи и с най-обичаните бебенца!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мойто диваненце така щурее вече, че не мога да спя изобщо. Явно се вълнува и то и бие такива шутове, че подскачам в леглото. Налага се баща му да си слага ръката отгоре, за да го успокои, защото наистина от време на време адски боли, а само неговата ръка го укротява  Mr. Green И таткото няма търпение вече да се запознаят  Wink  А пък аз....  толкова много емоции ме заливат в момента... Като си спомня всичко, през което преминахме... Но си заслужава.  Сега само се моля да е живо и здраво малкото джеременце!
Шоши, това все едно аз съм го писала! И мен ме "тресат" сходни емоции, макар че най-чаканото събитие е след поне 2 седмици. Много силно  Hug Hug Hug и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от мен и бебка!

Общи условия

Активация на акаунт