Отговори
# 15
Здравейте от мен мамчета на бъдещи, а и явно настоящи едногодишни дечица. Аз определено не бавно, но за сметка на това определено славно го докарах до 25-та седмица и приликата ми с хипопотамче става все по-очебийна. Важното е че за сега се справям, макар че покрай новото майчинство ми предстоят едно две пътувания, временно връщане на работа и други такива силови дейности.
Моето Калоянче проходи още началото на януари и сега вече с много падане се носи напред назад като ненасочен вектор. Не говори много, яде с завиден апетит, от време на време ходи на гърне, отвреме на време му се опъва, и в общи линии не мога да се оплача от детенцето си- добро си ми е. Да видим сега дали другото(на което упорито не искам да знам пола предварително) ще е и то такава душичка.
Най-хубави пожелания на всички и страхотно изкарване на първите ви големи годишнини с малките ви съкровища. По този повод- решили ли сте как да ги организирате?!?
Ето и една снимчица на съкровището ми:

# 16
Здравейте и от нас! Peace
Пинит,честито-много се радвам за теб! Бебка е страшно красива,да е жива и здравичка и много радости да ти носи! Hug
Миленчето започна да си обикаля стаята,ходейки по мебелите и е много щастлива и горда от себе си Heart Eyes Започнахме да си подаваме топка и това предизвиква луд кикот-това е хитът в момента Hug
Хриси и аз все такива ги пиша като теб Heart Eyes Моята любов също достига вече невъобразими размери и се увеличава непрекъснато!  Явно е нормално да става така-както казва баба ми-Любовта нараства с времето и с грижата Hug
Азваси,не се притеснявай за килогроми-това е поправимо-сега те очаква огромна радост Heart Eyes
Ценителката,браво,че си почнала диетата-ти нали нещо не харесваше Дюкан newsm78 И аз мисля скоро пак да започна някоя-ама няма да е тази,че от месо вече направо ми се Sick
Мирка,тази цветната рокличка е страотна-аз още не съм купувала нищо лятно(само едно де) и ги гледам и точно такива като цветна градинка ми харесват Hug
И да добавя,че днес получих очевидно мръсен буркан от Хер бебе,а вчера имаше десерт Нектарина,който миришеше на манджа #Crazy Явно родителите не ги мият хубаво-направо се отчайвам вече с тия кухни Sick Иначе храната е много вкусна Peace Аз ги мия със сапун и четка за шишета егати и винаги се притеснявам дали съм ги измила добре,но явно има и други хора ooooh!

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:41 от reiana

# 17
Привет и в новата тема!

След като 1 месец си скубах косата, че или моето гардже е злоядо или храната от кухнята не е вкусна (и то не яде почти нищо, ама аз плащам сума ти пари на Ози), най-накрая му хванах цаката - минах на 4 кратен режим!
От 1 седмица яде 4 пъти, а не 5 и ела да видиш дали е злоядо - всичко си омита!
Та, в този ред на мисли, Хриси може да пробваш да увеличиш интервалите между храненията и да видиш какъв ще е ефекта. Бях решила и Хер-а да пробвам, ама могат да носят кухнята в къщи към 12.30ч - ми той деня минал. А Ози идват към 9.00 - супер ме устройва като час.
Вчера и правих за следобедна закуска принцеса с пуешка шунка и кашкавал - лелелеелеле, такова ядене не е било никога - едвам сварвах да и чупя парченцата. Много и хареса!

Аquariel, много хубаво диванче - със здраве да си го ползвате! Аз си купих книгата Здрач, ама не съм я отпочнала още....

# 18
  • Бургас
Сисе, браво   bouquet
Акварелче, супер е диванът Peace Ние няма как да сложим ъглов, за съжаление Tired
Ценителката, браво за свалените кг. Hug Аз скоро не се виждам да падна под 70 Cry, забих на 72 и не мърдам ooooh!
Искам тук специално да изкажа благодарност на Ехмея за мнението и за едни маратончици от Ларедут   bouquet   bouquet   bouquet Страхотни са просто, леки, удобни и Дима взе да ходи по-уверено с тях /естествено все гледа да се хване за мен Laughing/

# 19
Ласи, супер идея за сандвича, и аз ще пробвам съвсем скоро. Иначе сме на 4 твърди хранения, правя големи паузи и няма голям ефект Confused Но преди малко имах сравнителен успех с моята домашна мусака, много по-голям от обедното меню на Хер бебе. Да видим утре как ще е!

Янче  Hug Иначе и нашият десерт днес миришеше на манджа:(

# 20
Здравейте!

Сиска страхотна тема! newsm51

Пинит честита рожба!
Акварелче хубав диван и много сладки са рокличките на Габи!
Честито на всички проходили деца!

Ние днес ходихме пак на изследвания и хемоглобина ни е паднал на 102,с 20 от кръвопреливането и според мойте изчисления към края на месеца ще ходим пак на кръвопреливане. Cry

# 21
Нели,стискам палци и дано не се налага кръвопреливане много често! Искам да ти кажа,че Наско е страшно красив и сладък! Страшно чаровен е,голям хубавец! Ще го искаме за зет ако харесвате мойта Миленка Heart Eyes

# 22
Reiana ще се сватосаме Миленка много ни харесва! Kissing Heart

# 23
Пинит-Честито бебче,да ви е живо и здраво и много радост да ви носи.  bouquet  bouquet  bouquet
Акварелче-рокличкие са страхотни и да се похваля,че и нашите неща от Ла Редут пристигнаха. Hug
Ласси-и аз наблюдавам,че на Маги много по вкусно и е от нашата храна в смисъл каквото съм готвила като естественно съобразено да е без подправки и с малко сол,но сандвич не съм пробвала.Благодаря за идеята Peace
Честита годинка на всички празнуващи с пожелание за много здраве,радост и неуморни игри.

# 24
Ееее, че хууубави новини...Честита ти малка принцеса, мила Пинит!!! Дано прекрасната Анна Мария расте здраво и усмихнато дете и мнооооого да й се радваш  bouquet
Танцен, Магик и Верчо - честити ви ходещи джудженца - представям си колко са мънички и сладки (и смешнички - не се сърдете...)!
Елица направи преди няколко дни 6 и после 8 крачки и оттогава нещо се стресна и сега дори и не иска да стои права сама...Ама иначе умело се влачи в полушпагат по паркета или скача по дупе, седнала на турски. Единственото й (не основното, а единственото!!!) занимание е да събира невидими и не толкова невидими боклуци от пода - части от счупени копчета, косми, вълма от косми, прахоляк, назнайни метални частици...реших, че не е психично, а емоционално отклонение...Нали не се бъркате, че не чистя - не,не, мия по 2-3 пъти у нас - няма спасение!!! Ако се чудите какво да ни подарите за РД - минете покрай някоя кофа за боклук - ще се оцени високо!!! Захрани се и с ...не, това няма да го казвам - все пак ми е дама!!!

Ами това е, мили мои...Торта ще направя отделно за бебоците - бисквити Закуска (бели и кафеви), нишесте (има една ванилия без Е-та) с АМ и банан.

И аз ще се връщам на работа на 09.04 и ми е едно такова свитоооооо...

Абе Тифани и Азваси няма ли да пратят най-накрая някоя коремчеста снимка?

# 25
Здравейте, мами! Hug
Сисеbouquet
Нели, стискам палци изследванията да се подобряват! Praynig Hug
Мире, честита придобивка! Hug
Честито на проходилите мъничета! Heart Eyes Simple Smile
Лидия се изправя самичка от земята на крачета и после цопва на дупе! hahaha Ходи по 1-2 крачки и залита, ама сме много кльощави. То нямаме и 9 кг още...  Confused
От няколко дена реве нощно време, няма успокояване - нито ръце, нито биба, нито АМ, нито гуш... Вчера се чувствах толкова безпомощна, не можем да я успокоим. Иначе като заспа и спа като пън - даже я събуждах сутринта за яслата. #Crazy Вече взех да се чудя дали не я боли нещо.... Sad Бебетата страдат ли от главоболие например? Просто не мога да разбера защо се дере така... Tired
Азвази, просто ти се възхищавам как успяваш! И другата бременна мама Тифани също - вдигате ли бебоците си, носите ли ги на ръце? Въобще аз като се сетя каква бях глезанка бременна ,нищо не похващах, а сега пък и с бебе и то от най-ревливите, направо се потрисам! Вие сте героини! Hug  bouquet
ЛасиииииHug мерси и аз за идеята за сандвича! Flutter
В тоя ред на мисли - моля да споделите, мами, какво друго освен стандартните пюрета, плодове и зеленчуци, с които вече всички са захранени, давате на своите бебоци? Например като Ласи - сандвичи и т.н. Аз давам на Лидия кроасан и коричка хляб - Хриси в дните,когато отказва тотално храна, караме на АМ и корички. Това напоследък са съботите и неделите, в яслата си яде всичко! Whistling Crazy
Лека вечер на всички!  bouquet

# 26
  • София
Добро утро, мамчета!

Хайде на кафето!

# 27
добро утро ,   bouquet

doika , мерси за кафенцето   bouquet

neli84 , стискам палци да не ви се налагат повече кръвопреливане  Hug

Ласси , браво за идеята  Peace Днес предполагам, че повечето бебоци от форума, ще консумират принцеса с пуешка шунка и кашкавал  Party

ЛУРДЕС, примерно наше меню: сутрин попарка, на обяд - супичка (картофена, телешка, лопошена, рибна), карт. манджа (или мусака, телешко, сърмички, пилешко, гювеч - все манджи, които готвя за нас, но без много подправки ), за десерт - банан+ябълка, или компот; следобяд - нишесте или грис (от днес -принцеса с пуешко и кашкавал  Mr. Green ), и за вечеря - кис. мляко с бисквита (което вече мисля да заменям с манджичка, само че ще я давам по-рано (примено към 19ч) . Дано съм ти помогнала...

Ние си ходим здраво. Вчера ходихме до магазина (пеш) и господинът искаше да покаже колко е голям и се пуска все от ръката ми, но след 5-тото падане, разбра че мама може и да е от помощ

Купих му слипчета. Почвам да го приучвам на ЕБХ (Малко късничко, но вече си акаме в гърнето, и смятам че ще има ефект)
Вие как сте с ходенето на гърне//

хайде ние да заксуваме - хубав ден   bouquet

# 28
Момичета добро утро.Моля за съвет.Кажете за някакво ефикасно чайче против колики което да го давам вместо водичка че за 4г съм забравила вече какво съм давала на малкия.Предварително благодаря.

# 29
  • Варна
Добро утро   bouquet

ЛУРДЕС Невена обожава сандвич-принцеса със сирене и домат. Слагам и малко масълце и чубрица - много се харесва. Като цяло определено предпочита да яде от нашата храна. Днес обаче има боб за нас, и ще трябва да й готвя нещо отделно. Да не казвам голяма дума, но апетитът й взе да се връща.  Вчерашната й вечеря беше печени картофи, краставица и каша - от всичко по малко.  Laughing

за закуска предпочита попара - аз я правя с кашата 7-зърна на Милупа, гореща вода, сирене и малко масло.

Ласси  на коя фирма купуваш шунка? Аз досега не съм попадала на шунка, дето да е само от чисто месо - все има разни добавки, и задължителните Е-та.  Crossing Arms

polinita още не сме запознати с предназначението на гърнето  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт