Отговори
# 285
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!

Да са живи и здрави и много да слушат мама и тати!

Честито на мама Жабче за двете принцеси!

Aquariel ако с нещо съм те засегнала извинявай.И аз се радвам за Габка! newsm17

# 286

Честити рожби на Жабче! Да са живи и здрави, и много послушни малките бебоци!
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Честит имен ден на Габриелките ни в нашия отбор! Да растат здрави и щастливи деца под нежните грижи на мама и тати!

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Сисе, имам идея за анкета - колко зъбчета имат бебчета на годинка?

# 287
Честити малки принцески на Жабче. Да са и живи и здрави.
Защо трябва да се сравняват децата...ами нали и те са хора като нас..всички са коренно различни. Това че не казват и не повтарят нищо,не говори за интелекта им. На моя приятелка детето до 2 год. нищо не знаеше...ама нищичко ви казвам...а сега е във 2 клас и е отличничката на класа,толкова е интелигентна.                 Моето дете също умее да прави много неща..разбира всичко и ми го повтаря доста неща,носи ми разни предмети,знае как правят някои животни....мога да изброявам доста неща...но няма да го направя,не заради друго,ами не искам да сравнявате момичета.   Убедена съм че всички дечица са си умнички и можещи,просто на този етап не искат да го показват.   Целувки и прегръдки.

# 288
  Ихаааа страхотна новина!!! Стискам палци и на Ася , да ни зарадва и тя така!

Момичета имам предложение- нека да не сме толкова тънкообидни! Истината е че пишем и четем без да се познаваме и доста съпътстващи общуването средства не могат да си усетят!  Така че предлагам от сега на татък ако накой прочете нещо дето си мисли че го засяга, автоматично да подразбира че не се касае за него, иначе ще стане или тема пълна с извинения или пък тривиални думи - добро утро... и т.н...

А теми от сорта - развитие на децата и хранене , ако не се засягат тук, то трябва клюкарник да стане!
И да ви кажа на всички непроходили- аз пък се притеснявам че много рано проходи Ива, сега като я гледам как криви крачетата навътре си мисля да не ги изкриви! Освен това според ортопедите децата трябва да прохождат на 1г. и2-3 м! Е моите и трите проходиха на по 10 м. и то без да съм ползавла никакви помощи средства!!!

Само не мога да разбера в крайна сметка с какви обувки трябва да са - твърди и ортопедични или меки??? И от няколко дни пуснах Ива по чорапи и се чувства най добре  Laughing

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:28 от veni-b

# 289
Айде народееееееееееееееее:
НОВА ТЕМА!!!

# 290
Здравейте от нас!
Жабче,честито-разплаках се като прочетох! Имаш най-голямото щастие на света Hug  bouquet Чакането и търпението са си заслужавали! Избрала си и страхотна имена Heart Eyes Две бебчета и то момиченца-каква по-голяма радост!1! Още веднъж поздравление и цялото щастие на света-ти го заслужаваш  bouquet
Честито и на Габка-Жабка и на всички останали Габриелки-да са ви много щастливи и игриви дечицаат и красиви като името си Heart Eyes Hug
Миленчето вече ходи само за една ръчичка,много бързо прогресира с ходенето,обратно на моите очаквания и слава богу получих огромно успокоение Praynig Няма да е проходила до РД-то си,но му се вижда краят според мен Heart Eyes
Днес сме на консултация  и после ще докладваме какво става-дано да е наддала изобщо нещо,че не ми се вижда така #Crazy Май няма да достигнем заветните 10 кг Peace
Добс,браво за ушичките! Аз така и не се наканих-тамън се реша и ми става жал,та сигурно няма да е скоро Sad Пусни една снимка на Айа да я видим като женичка Hug

Общи условия

Активация на акаунт