Отговори
# 255
Здравейте,

почерпете се за първия пожден ден на Аспарухчо

За мен тази година мина страшно бързо и съм благодарна на Бога за всеки ден, за всяка усмивка, всеки маймунджалък, всичко, което Аси е направил и изобщо за това, че го имаме с тати Аси.

Специални поздравления и за другите ни рожденници: Никол, Рада, Дамян и Велин   Hug Hug Hug

Радвам се, че партито ви е харесало. Следобяд сме на консултация, та довечера ще докладвам какви сме ги свършили за 1 година

# 256
  • Варна
попарата я правя само с кашата "7 зърна" на Милупа - вкусно, здравословно и бързо. Благодаря на ВаняМ за идеята.   bouquet

Голди ето че нещата при вас се подреждат! Весел празник ви желая! Hug

# 257
hrisi-pisi, не се натъжавай! Всяко зло за добро. Сигурно съвсем скоро ще имаш възможност да се развихриш и да се отдадеш на удоволствени занимания, различни от бебегледането. Стискам палци.

Момичета, благодаря ви за разбирането Hug Знам си аз, че само тук някой ще ме разбере и успокои. Тодоранче, аз обожавам бебегледането, доставя ми удоволствие всеки момент прекаран с Марти и отсега си мечтая за второ дете. Но имам нужда от съвсем малко време за мен, за професионалното ми развитие, да се чувствам как да кажа нужна, по-независима, по-знаеща. В момента така съм зациклила и на моменти се чувствам откровено тъпа Rolling Eyes Много ме е яд конкретно за тази работа, защото щеше да ми отнема малко време, а същевременно е и интересно, но карай. Дано се обадят за друг проект Peace

# 258
Ясмина и ние казваме други думички , на гугутките - гу-гу, на патето-па-па, на кучето-ба-ба, на мен ма-ма, на куклата си -да-да и тн , ама просто това "мяу" беше толкова сладко че не можах да не се похваля, особенно пък като Габа не е от най-разговорливите деца Wink

Бъни да ви е жив и здрав рожденника   bouquet Hug

Аз си тегля Айдълите на компа, а иначе гледам Софка и др мунювци от ВБ  Crazy

# 259
hrisi-pisi, не се натъжавай! Всяко зло за добро. Сигурно съвсем скоро ще имаш възможност да се развихриш и да се отдадеш на удоволствени занимания, различни от бебегледането. Стискам палци.

Тодоранче, аз обожавам бебегледането, доставя ми удоволствие всеки момент прекаран с Марти и отсега си мечтая за второ дете. Но имам нужда от съвсем малко време за мен, за професионалното ми развитие, да се чувствам как да кажа нужна, по-независима, по-знаеща. В момента така съм зациклила и на моменти се чувствам откровено тъпа Rolling Eyes Много ме е яд конкретно за тази работа, защото щеше да ми отнема малко време, а същевременно е и интересно, но карай. Дано се обадят за друг проект Peace

hrisi-pisi, разбира се, че бебегледането е прекрасно и неповторимо изживяване и не се съмнявам, че е радост за теб. Затова и написах "удоволствени занимания, различни от бебегледането"... т. е. бебегледането е удоволствие, но ти желая да се насладиш на преживявания, различни от емоциите около Марти, които да ти носят удовлетворение. Разбирам те напълно. Аз също се чувствам много зациклила на моменти, макар че частично се върнах към работата си още през ноември. И това ме държи в някаква форма все пак ... или поне така си мисля аз  Crazy

Акварелче, честито ви "мяу"!!!

Goldie, страхотно е, че нещата се нареждат и вече си по-спокойна.

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС! (ще се разгърна в другата тема  Laughing)

# 260
Привет и от нас  Simple SmileОтчет от консултацията 9150 (+200гр), 73см( +1см) ,ние пък все още нищо неказваме ,неиска нищо да говори и вече взех да се притеснявам имали друго детенце което все още не е казало мама,тати и такива му подобни думички ,ние единствено казамее ЪЪЪЪ, и ДИ-ДИ ,нищо друго ви казвам  ooooh!Повтарям и по 100 пъти мама ,показвам и патенцето и казвам па-па ,а насреща само хилене  Mr. Green  и устата залепена .И също невиждам скоро да проходим все още крачетата и се гънат или по скоро неможе да пази никакво равновесие .Иначе по мебелите самичка се придвижда ама до там,като я хвана за ръце и тя иска да сяда и да лази ,дано притесненията ми в тази насока за говорене и ходене нямат основание  Praynig
Иначе като я гледам Габи в друг отношение се развива перфектно ,разбира доста неща като и казвам показва на колко год. ще стане ,колко е голяма ,прави браво ,редим си ринговете,най са и любими книжките с голям интерес ги разгръща и чак с учудване такова издава звуци много е смешна   Mr. Green

Честито на всички дечица който днес стават на 1-годинка повече поздрави в другата тема

Хриси-писи, аз те разбирам прекрасно мила  Hug

# 261
  • Варна
Aquariel
Цитат
....и ние казваме други думички , на гугутките - гу-гу, на патето-па-па, на кучето-ба-ба, на мен ма-ма, на куклата си -да-да и тн , ........................... особенно пък като Габа не е от най-разговорливите деца Wink
как да не е разговорливо детето?  Rolling Eyes

m_a_g_i_vs при нас е същото положение с ходенето.  Peace Пръстите навътре, равновесие не пази, почти никакво желание за ходене, само пълзи. Иначе се изправя без опора и може да кляка и става по н-пъти без да се умори. Още не се притеснявам никак.  Peace

# 262
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ !!! Да са живи ,здрави , умни и щастливи  Hug Hug Hug

Наш Косьо колкото повече расте ,толкова повече яде. От 5 храненета минахме на 6 . Вечер яде с нас на масата и после шишето с млякото пак си го изпива ( 250-мл ). Вече показва с едно пръстче на колко годинки ще стане.

# 263
m_a_g_i_vs и ние нищо неказваме освен "ам-ам" и с ходенето сме като вас само по мебелите,не пазим равновесие и дори неможем да пълзим, а иска постоянно да го водя. newsm45

# 264

m_a_g_i_vs и ние нищо неказваме освен "ам-ам" и с ходенето сме като вас само по мебелите,не пазим равновесие и дори неможем да пълзим, а иска постоянно да го водя да ходи. newsm45

# 265
Ритка, и аз да кажа, че къщата и квартала са супер! Кажи как се отрази преместването на децата, по-скоро на Мая, че е по-голяма?  Hug

Аквариелче, Ясмина, браво на дечица за думичките! Hug

Гледаме и ББ, и айдълите, но откровено от ББ съм разочарована, Sick айдълите са ми едни свежарски!  Mr. Green

Хриси, мисля,че те разбирам добре, не се тревожи, ще имаш време за работа! Hug Аз съм раздвоена също, но поне при мен нямаше избор и го приех някакси. Rolling Eyes

Маги, не мисля,че имаш причина за притесние! Детето си има свой ритъм, ще видиш  че всичко ще стане много скоро. Нели, и за теб важи! Hug

Честит празник на всички рожденици!!!  bouquet

# 266
neli84 , m_a_g_i_vs 

спокойнооо момичета - всичко е преходно. Я си спомнете коликите, първите сополи, първия зъб....Преди малко четох темичката на новите Априлки - там бебевалежът е почнал с пълна сила  Grinning  И какви неща ги вълнуват - като си спомня, че и ние се терзаехме какво ли е, как ли е? Е, не е толкова страшно. А веселото тепърва предстои....

И внимавайте какво говорите пред децата (особено за свекървите  Mr. Green ). Току-виж както не говорят и баааамммм - всичко да си кажат на баба  Crazy

# 267
  • Варна
Здравейте и от нас мили майчета с най-страхотните бебочета, които вече мноооооого по пораснаха  Hug Heart Eyes
Честито на всички рожденници, които поставиха началото на дългия списък от такива - да са живи, здрави и много да радват любимите си майчици
На мен вече почти никакво време не ми остава да пиша, че нали от почти месец си имаме самостоятелно ходещи крачета и трябва постоянно да се използват разбира се  Laughing иначе настава един ужас, не е за разправяне  Mr. Green. Ама като ви чета то не е само у нашта къща - ами така ще е то като си имаме рогатичък добитък в къщи  Joy - ама само да са ни живи и здрави дечицата, другата лъжа  Peace
Иначе - все още сме си само с 4 зъбчета, но когато се появат другите тогава. На кг пак сме спряли да растем, за сметка на см обаче - последно мерене вчера, консултация с голямо закъснение - 8,100 кг и 76см. За почти два месеца качени само 0,060 гр., ама хич и не се тръшкам да са повече на дупето му, че като знам как тежат  Mr. Green Само ми е чудно - като знам кво ядене му дърпа и по колко пъти на ден - де и при нас големите да се получаваха така нещата, ама нямааааа  Mr. Green
Засега все още хапваме смесена храна, но май вече ще изключваме пюретата от менюто си, че нещо към бойкот вървят нещата и ще си караме на манджата само на големите - естествено съобразена с изискванията на Овнето  Mr. Green Големият човек вече все повече и повече говори, основно бебешките си нещица, но и много смислени думички присъсват вече - когато сме на кеф естествено  Laughing Така, че както е писала Полинита
И внимавайте какво говорите пред децата (особено за свекървите  Mr. Green ). Току-виж както не говорят и баааамммм - всичко да си кажат на баба  Crazy
  hahaha
И въобще не се притеснявайте за развитието на дечицата, всяко е различно и всичко с времето си.  Peace

# 268
Смокини и черници.....да бях умряла, нямаше да разбера, че тъй ще се отдалеча от априлския форум, ама пустий Здрач......радвам се обаче, че вие сте си тук и сте добре....повечето. Който бил болен-бил, който имал рожден ден-имал, всичко да е наред пък другото е вятър работа. за Самуил няма да ви обяснявам, че само последната страница която прочетох от тук ми бе достатъчна, за да разбера, че не сме на никъде с развитието, тъй че......лека вечер и умната  Wink.

# 269
Здравейте и от нас!  Hug

Да се отчетем от днешната консултация. Тежим 10,900 кг. и високи целиии 84 см. Взеха ни кръв и урина и изследванията ни са супер.

Ясмина, Aquariel много са ви приказливи момите. Браво на тях
 Кръсти и той не говори. Преди казваше та-та, ба-ба, мам-маа, сега обаче само ъ-ъ-ъ-ъ-ъ и негови си бращолевици, ама чак сам си вярва и жистикулира с ръчички. Аааа... и бръмчи кат види кола.

Общи условия

Активация на акаунт