Отговори
# 270
Ни най-малко съм искала да засегна някой с това че съм написала Габи какви думички знае, още преди да го напиша се двуомих и сгреших Sad Ние също не сме от най-развитите деца, нито ходи, нито се опитва, не си иска храна и вода, не гризка солети, хляб и тн Всяко дете  е различно, нека не ги сравняваме а просто да им се радваме, още веднъж съжелявам за объркването  Hug

# 271
Здравейте и от нас!Изчетох само последната страница.Включвам се,за да споделя,че в неделя правихме прощапулник на Калина.Детето си избра една електрическа отвертка Rolling Eyes,та ще видим,какво ще излезе от цялата работа Laughing
Мерките ни от преди две седмици са-9340гр.,71см.
Говори разни думички,като ма-ма,та-та(рядко),ба-ба,понякога казва ам,смига с двете очички,това е най-често.
А,забравих,има 6 зъбчета.
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА,ПРАЗНУВАЛИ ПРЕЗ МАРТ!!! Laughing Heart Eyes

# 272
  • София
Мили момичета,благодаря ви за милите пожелания! Нека всички дечица да растат здрави,а ние да им се радваме! Днес беше много вълнуващ ден за мен,определено се чувствах много по-добре сравнено с миналата година! Партито ни беше супер,но рожденничката малко се изнерви и си поплака,е накрая всичко си дойде на мястото.
Лека вечер!

# 273
Добро утро!
Аз няма да ви поднасям кафетя,по скоро ще ви събудя с една много хубава новина Grinning
Нашето Жабче е родила тази сутрин големите си момичета  Яна-2800гр. и Йоана-2850гр. Да са й живи и здрави двечките!

# 274
Ехаааа, страхотна новина!

Честити принцеси на Жабче, да растат здрави и много радост да носят на цялото семейство!

# 275
  Честито на мама Жабче.  bouquet Аз не я заварих тук, но искренно се радвам за двойната й радост. Да са й живи и здрави момите.  Hug Hug Hug

# 276
  • Варна
Честито на Жабче за двойната радост! Нека растат здрави, красиви и много умни малките две принцеси! Толкова чакани и изстрадани бебчета непременно ще бъдат обгърнати с много любов и обожание!

Поздравления на Жабче за силата и търпението!  Hug  Hug  Hug

# 277
  • Бургас
Лелее, Сисе, чудесна новина Grinning Честити големи моми на Жабче   bouquet Да са живи и здрави  Hug Честита огромна радост на Жабче и мъжа и - толкова изстрадаха, време е да плачат само от щастие вече Heart Eyes
Акварелче, защо да си сгрешила newsm78 Ми то им е време на децата да бърборят вече  Hug Да не са на три-четири месеца, я. Дима си бръщолеви само някакви нейни работи на играчките. Думи не повтаря, само интонацията на гласа ми повтаря, като и говоря и се опитва да пее Joy Пробвах се да я уча да казва бау-бау на кученцето и па-па на патенцето - тц, само им се хили. Иначе, като и пея "Хей ръчички" си закрива лицето с ръце. Според мен показва как ръчичките мият лицето, според мъжа ми се хваща за главата от моето пеене Mr. Green
В интерес на истината, не се притеснявам особено, че още не иска да говори Дима, защото Илчо проговори на 2 години. Даже смятах на лекар да го водя Rolling Eyes Откакто проговори, обаче, няма спиране вече. Всеки ден продавачките по магазините ме питат така ли не млъква дори за секунда и аз им отговарям, че като спи само мълчи, освен ако не бълнува нещо hahaha

# 278
Здравейте!
Сиска, то няма нужда и от кафе, ти ни поднесе толкова хубава новина, че тя би засенчила и най-доброто кафе.

Да са живи и здрави двете малки жабчета - Яна и Йоана, на мама Жабче!

Aqariel, не се притеснявай, на мен ми е приятно да чета за всяко дете какво е казало или направило, нищо че Симон не прави всичко, което е естествено. Съвсем нормално е да ти се иска да споделиш радостта си от развитието на Габи, та нали за това пишем тук. Hug

hrisi-pisi, като чета поста ти за работата, все едно аз съм го писала. Напълно те разбирам. Дано да те потърсят за друг проект.

# 279
Аз да ви питам нещо: Някой да има желание да прави нова тема?Ако няма желаещи да пускам тази със същото оформление newsm78 Дайте идеи за заглавие,за анкета.
Някой получи ли писмо от NIVEA Baby? Пратиха ми картичка за рождения ден на Дани,май за 2-ри път ми пращат подобна .Ето какво пише:

Днес е твоят ден рожден,
слънчо погледни и пакост направи.
Днес е твоят ден рожден,
мама прегърни и зъбче покажи,
а на татко ти целувка залепи.
Първи стъпки направи.Щастие,радост донеси!
Отпразнувай ти деня рожден и с поздрави от мен!

# 280
  • Някъде на път....
Да са живи и здрави двете малки жабчета - Яна и Йоана, на мама Жабче!
Желая им щастливо и безгрижно детство!
   bouquet

# 281
  • Варна
Aquariel май объркване някакво стана  newsm78 Много й се радвам на Габка, че е такава приказливка и се зачудих защо смяташ, че не е от най-разговорливите.  Hug  Peace

Goldie Ники проговори смислено чак към 2г и половина и до 5г не му възлагахме големи надежди  Laughing (ей това е шегичка) Обаче сега е перфектен!
Обаче забелязвам, че Невена с лекота усвоява маймунджилъците на кака си - от едно показване се научи да се плези и да си клати главата, като я види или да бръмчи с уста (подготвят репертоара за гостите  bowuu). А пък аз от колко време се мъча да я накарам да показва с ръчичка на колко годинки ще стане.  Crossing Arms

anabana  Hug

Вчера доста време прекарах в препрочитане на отчетните ни теми от април. Толкова мили и вълнуващи спомени.... Heart Eyes

# 282
  • Някъде на път....
Момичета, днес прекрасната ни дъщеря Габриела има Имен ден!

Ето скромна почерпка за нейно и наше здраве!  (Съобразила съм се с всички диетуващи!   Wink )

Честито и на всички други именици днес - желая им много здраве и късмет!!!   bouquet

# 283
Здравейте Hug
(не сварвам да ви следя,че си пиша дипломата ooooh! и нямам време за нищо)
Честит имен ден на именниците днес! Да са живи и здрави  bouquet
Вчера пробихме ушите на Айа Crazyголяма женичка стана Joy

# 284
Браво и Четсито  на Жабче, да са и живи и здрави момичетата, по-голяма радост за нея няма, след всичко което преживя!  Желая им отсега нататък само радост усмивки и щастие на нея и семейството и! newsm44 newsm51 newsm76

Ясминка нямах твоя пост предвид, напълно разбрах какво искаше да кажеш  Hug Hug Hug

Ето и една бленувана от мен почерпка за именния ден на Габчето ни! Да са живи и здрави Габи на Танчето и Габи на Маги и всички именници празнуващи днес! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт