Отговори
# 240
Здравейте!
Гергина, дано всичко с племенницата ти да е наред Praynig.

Лурдес, много ти благодаря за отговора. И макар и със закъснение:
Да ви е жива и здрава именничката! Много да ви радва и да се слушкате взаимно!

# 241
Благодаря на всички ви за чудесните пожелания за именния ни ден!   Hug Hug  bouquet smile3525

# 242
  • Варна
Здравейте!
Днес бяхме на консултация, но няма много с какво да се похвалим. Тежим само 8.500кг (+0.200) и въобще не е порастнала на височина 70см (0). Много ми стана чудно защо така  newsm78 като се има предвид че всичко си изяжда, не е боледувала, не е имала разстройство. А и това е за месец и 1 седмица. Отдавам го на това че Ралица е копие на свекърва ми - в лицето, а и в краката (две от пръстчетата и са леко слети и на двете крачета),а и тя е 1.55см висока. Вероятно Рали ще е джобно гадже. Докторката прегледа назад развитието и и каза, че е на етапи на наддаване и задържане на теглото. Успокоява ме това, че е здрава.
За раждането имам като цяло само положителни емоции. Проблема беше в определянето на термина 3.04.-пиех противозачатъчни и веднага като ги спрях (решихме най-накрая да правим бебче) и забременях. Три пъти ме връщаха от болницата тъй като термина ми отдавна мина-нямала съм била разкритие. На 23 вече ме приеха с 1см разкритие. В 22ч. ми сложиха някаква глобула за разкритие, в 6ч ми изтекоха водите, контракциите ми бяха най-тежкото. Родих чак в 14.30ч. само с три напъна. Нямах избран доктор и ми се падна един готин- д-р Колев от Окръжна. Изписаха ни набързо още на 2-я ден-било претъпкано.  Shocked  Всичко по изписването стана толкова натагъдък, роднините ми едва дойдоха от Попово.
Ласи, Тодоран, Танцен-страхотни рожденни дни сте организирали. Браво!
Честит имен ден на именничката!
Бързо оздравяване на болничките. Доколкото разбрах Малвинка е в болницата с остра вирусна инфекция, но Алоказия ще ви обясни по-добре.

# 243
Привет!

Сиска, взЕМах си бИлЯШка и качих снмки от РД на Марта в сайта. Нещо не се справих с надписването. Дали ще може да се добавят надписите сега? Пиши как да го направя, ако пък не те затруднява, добави ги ти, моля те! Не бях качила и там снимки, първо, защото компа ни е много бавен и второ, защото нямаме много представителни (с торта, без торта ...  Laughing). Снощи се опитах да кача клипче от прощъпулника, но не стана. Не знам дали проблемът не е в компютъра ни.

Ритка, много хубава къща си имате. Може да не е голяма, важното е, че е къща с двор. Така си мечтаем и ние за къща....

Танцен, изглежда хубаво сте се повеселили на празненството по случай РД на Аси. С толкова много хлапета няма начин да не е било забавно. Много левент тоз момък Аси!

Didka82, не се притеснявай! Ще порасне детето. Към годинка е нормално да понамалят темповете на растеж.

# 244
А добър вечер:)

Специален смешен поздрав за всички мами Hug
http://vbox7.com/play:400e917e

Тодоран, tanzen - много сладки снимчици, страхотен купон е било! Да са живи и здрави малките разбойници! 

Ритка, много се радвам, че всичко върви по план, аклиматизирате се, имате все повече приятели и така. Малките са големи бонбони, а тази снимка просто няма нужда от коментар Heart Eyes

http://www.ritka.snimka.bg/album.php?album_id=341911&pid=11083549

Предпочитам Мюзик Айдъл пред Биг Брадър. За средствата се надявам наистина да отидат по предназначение. Иначе започвам много да се дразня от всички тия формати с смс-ите. Просто няма момент в който да не пусна телевизора и някой да не ми иска смс!

И накрая да ви кажа, че съм много тъжна Sad От няколко дни ходя на обучение за една прекрасна работа, която мога да си я върша от вкъщи, с няколко часа дневно заетост, добро заплащане, с езици, страхотен колектив, шефка и всичко. Посвикнах, разбираме се, всичко беше наред, бързо се справям с работата ОБАЧЕ днес клиентът по проекта с който аз щях да се занимавам се е отказал от по-голямата част от нещата за вършене и познайте Confused Cry Много ми е тъжно, бях се настроила да поработвам по малко, имам нужда от средата, от това да научавам нови неща, да се развивам. Хубавото е, че много ме харесаха и казаха, че веднага ще ме извикат като изникне нещо, но все пак ми е тъжно, защото си бях направила разни планове и...Мъжът ми изобщо не ме разбира, особено като се има предвид, че не сме притеснени финансово, но май му обясних де. Карай, всяко зло за добро. Ще изникне нещо интересно. Извинявам се за отклонението...

# 245
Здравейте ви отново,
 ида на отчет ако ме искате,днес бяхме на консултация и резултата ни е 9130/73.5 ,( +800гр,-см) ,което много ме учуди,защото така ми е наддавала преди много месеси в началото.Имаме официално 9 зъба и 10 тия е на път нема да се бави много,имаме си и сополи и педиатърката ми изписа капки коларгол или нещо подобно дето претърсих цяла софия и ги няма да му се невиди,някой ако има инфо къде мога да ги изнамеря да ми съобщи моля.Взехме си документите и направление за изследвания,ама ще ги правим като ни минат сополите.
Тодоранче и Жанче страхотни партита  сте имали( и аз си викам преди малко абе Аси не беше ли на 25)
Ритка страхотна къща и страхотни мебели,много е красиво  и на вън и у вас ваобще навсякъде.
 Хриси -писи-ако не тук и ние кой друг да те разбере,ама пирфектно те разбирам с всяка дума която казваш за развитието,за нуждата от среда и контакти различни от това на сегашното ежедневие и свързани не с децата(поне донякъде),сигурна съм че скоро ще получиш следващ проект,вярвай. Hug
 За Виповете-не им вярвам че всичките пари ще отидат за децата,не обичам до някъде такава жлъчна изява на благотворителност,защото не е необходима,единственото което правят - всяват у хората е съжаление(то това е целта на мероприятието де)А и ако наистина е токова благотворително от какво печели телевизията,от какво печелят операторите и много други останали хора около тях,ами ей баш от тия смс-и. ДА трябва да се помага на тия деца ама не по този начин смятам аз.Гледам Мюзик айдъл ако успея де.
 Айде стига ви толкова утре пак  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:06 от didimora

# 246
здравейте,

отчет - 9,300 (+300) и 76см. Правиха ни манту  Sad и в петък ще се разбере дали ще трябва второ БЦЖ....и ние сме на профилактични кръв и урина / Зъби - нямаме и не знаем дали ще имам скоро , защото моят като си стисна джуките, не си отвори устата докато не го боднаха

didimora, коларгол са капки, които ти ги приготвят в аптеката. ако ти пробутат някакви готови (както на мен един път), не очаквай някакъв ефект.

Хриси -писи, и аз може да се каже, че те разбирам. Тайничко понякога се скътавам от всички познати с бебета, защото просто не искам някой път да говоря само за пелени, бебешки пъпки и зъби..  Tired 

И аз съм за Идолите, пред виповете  ooooh!

хайде болните, сополивите, ревливите - всички да се оправят   bouquet   Hug

# 247
капки коларгол или нещо подобно дето претърсих цяла софия и ги няма да му се невиди,някой ако има инфо къде мога да ги изнамеря да ми съобщи моля.

didimora, потърси в някоя аптека, в която приготвят илачи, защото тези капки се приготвят. Те не са много ефикасни обикновено, но затова пък много яки лекета оставят  Mr. Green

hrisi-pisi, не се натъжавай! Всяко зло за добро. Сигурно съвсем скоро ще имаш възможност да се развихриш и да се отдадеш на удоволствени занимания, различни от бебегледането. Стискам палци.

Аз, да ви рака право, не гледам никаква телевизия. Затова и не знам какво се случва в тез риалитита. Но пък ме е яд, че изпуснах Голямото четене.

# 248
Ей здравейте и от нас.  Hug Ние днес бихме рекорда по митосване, цели 6 часа и половина навън, изкарахме си супер, времето беше лято  Hug

Официално Габи казва "Мяу" на котката всеки път като я види, от вчера почна и цял ден я гони из стаите да и мяука  Joy  а той милия не знае къде да се навре от страх  hahaha

Честит Имен Ден със закъснение на нашата любимка Лидийка, да си носи името с усмивка и да е жива и здрава!

Момичета много съм щастлива, нали на Габи окото един ден сълзи и има секрет, после 2 дена няма нищо и така няколко пъти, дадохме секрет, и днес резултатите са добри- чиста флора, значи не е инфекция. Аз се съмнявам или за зъб или за каналче, но се успокоих много  Hug

Танзен и Тодоранче страшни купони, браво на вас, много са хубави рожденниците  Hug Heart Eyes

Ритка страхотен квартал и страхотна къща.  Hug  bouquet

Гергина чакаме новини за малката, дано овладеят положението и всичко се оправи  Praynig

Ансим купувам на Хип сухарчета, преди давах на Голдис червените но някой беше споменал че имат палмово масло и спрях да и давам от тях  Hug

Хриси много съжелявам за случилото се, но не се притеснявай има една много вярна приказка " Господ отнема нещо , за да даде друго на негово място", ще видиш че ще намериш нещо добро  Hug

Никито браво че сте под-обре днес  Hug

Отивам да вампирясвам че изоставам с четенето  Laughing Laughing Laughing

# 249
Добро утро, момичета!

Днес моят син става на 1 годинка! Не мога да повярвам, че вече 1 година аз имам това прекрасно същество, което с всеки изминал ден обожавам все повече и повече! Пожелавам си за подарък скоро да ми каже "мамо"
  Hug

# 250
Добро утро! Хайде да ви събудя първо:

и да ви почерпя за здравето на моето порастнало момче:

с любимите ми бонбони!
Заповядайте! Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 17:11 от Byni

# 251
  • Варна
Добро утро!

Бъни Мерси за кафенцето и весел празник ви желая! Да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва!  Hug

Мюзик айдъл гледаме с децата и ни е любимо предаване. САМО ЧЕ онези двама олигофрени много, ама неистово ме дразнят и ми развалят апетита.  Sick (Говоря за дуото ММ, а не за Иван и Андрей  Mr. Green)

Част от парите от ВИП брадър все пак ще трябва да стигнат до децата, НО първо ще се направят отчисления за печалба на организаторите и за хонорар на "звездите" (които като се замисля би трябвало да плащат за това, че ги показват всеки ден по ТВ  Rolling Eyes)

Aquariel Невена пък казва на кучетата и на котките "бау-бау". От вчера почна да казва нещо като "ме-ме", което не знам дали може да мине за "мяу-мяу". А  речника й включва още и  "не", "ам-ам", "мама", "прррру" (което значи вода) и още много думички, на които не сме открили значението.  Laughing

hrisi-pisi И аз казвам "всяко зло за добро".  Hug Благодаря за поздравчето   bouquet

Дидка82 както казваш, важното е,че е здрава. Ръста не винаги могат да го измерят точно, а за теглото - нормално е да не наддават (а може и да отслабнат малко) защото са по-активни вече.  Peace

ЛУРДЕС Честит имен ден на Лидия!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Честито Благовещение! Честито и на роджденниците Дамян на Полинита и Аси на Танзен!
- подробности в другата тема

# 252
Добро утро!

Бъни мерси за кафенцето и весел празник ви желая!
Браво на Габи и на Невена за новите думички! smile3501
Ансим купувам от сухарите на Голдис червените .
Танзен и Тодоранче страшни купони! newsm67
Ритка страхотна къща!

Аз нямам време за телевизия и не гледам нищо!

# 253
  • Бургас
Добър ден Hug
Бъни, честит ти рожденик   bouquet   bouquet   bouquet
Честито Благовещение на всички Hug
Ние гледаме Мюзик айдъл , от брадърите съм гледала само първия Blush
Хриси-писи, аз те разбирам прекрасно Hug
Чудесни са били партитата на рождениците; браво Peace
Ние най-после запазихме заведение за събота, малко се поуспокоих Rolling Eyes
Сухари не купувам, Дима не ги харесва изобщо, яде попара само с хляб, ако я направя със сухар изобщо не си отваря устата Tired
И тук - честит празник на всички рожденици, макар че вече им честитих и в другата тема  bouquet

# 254
  • Пловдив
Привет и от нас! Не сме се включвали отдавна, че вече работя, и първо да честитим на всички вече порастнали момичета и момчета!!!  bouquet
След това да почерпим и за нашия първи рожден ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт