Отговори
# 225
  • Стара Загора
Честит имен ден на Лидийка! Да е жива и здрава, умна и послушна...  bouquet

Гергина, дано всичко с малката бебка е наред Praynig

Момичета, страшна тема сте подели, става ми едно хубаво на душицата като си спомням всички трепети около миналия март-април Hug Как с нетърпение всяка сутрин и вечер след работа бързах да влезна и да видя колко бебчета е имало през този ден Heart Eyes Едно ми е носталгично, ако може това време пак да се върне, макар че и за нищо не бих заменила изминалата една година оттогава... Blush
А  за моето раждане, останали са ми само приятни спомени... Всичко стана много бързо и болката след това бързо се забрави... По едно време, малко преди силните контракции си мислех "Боже, какво правя тука" ooooh!, а като се роди малката и ми я показаха "Ох, свърши...ама това ли беше?" Най-смешното което ми се е запечатало от тогава беше доктора, на когото постоянно звътяха по телефона и той на всички обясняваше - "Раждам" hahaha

За РД и ние сме от групичката без никаква организация...Нищо не сме решили още - къде, кога, с кого... Че при нас пък важната дата се пада в неделята на връх Великден. Но имаме още малко време, ще го умуваме, поне за тортата съм събрала информация Crazy

Хи-хи, хванала ме е музата май...
Лека и мека

# 226
Еееех, наистина човек си спомня най-хубавото от раждането. Аз нали раждах 3 дни в къщи, егати и контракциите, егати и чудото. Че и мъж ми ражда с мен, не беше спал и той 3 денонощия да засича контракции. Всяка сутрин рано рано отивах в Шейново и те ме връщаха обратно в къщи. Та на втората сутрин отивам аз и доктора ме преглежда и казва: "Само сантиметър и половина разкритие". А аз поглеждам ей така  #Crazy и казвам: "Две безсънни нощи за сантиметър и половина, егати" с един адски разочарован тон и всички прихнаха да се смеят в кабинета. После ме скъсаха акушерките от базици за тази реплика докато раждах. И още нещо бях изръсила та ме бъзикаха, но не помня.
Ей, а това епидуралната упойка, страшна работа ви казвам. Размазах я като ми я сложиха и се ухилих до ушите   newsm47 И като ми се приспа, но не посмях, викам си как ще спя бе, ми ако започна да раждам и не усетя, ей така ще си го родя тук на леглото и никой няма да разбере  hahaha И такива ми ти работи.
В крайна сметка се наложи секцио, и като извадиха бебка и ми я показаха, очаквах да е някаква странна на цвят, омазана с нещо, а тя най-прелестното създание ми се стори  Heart Eyes, една розовка, мекичка, красива, направо се разплаках от щастие. След това в реанимацията бях в такава еуфория, човек не би казал че за последните 3 денонощия имах един час сън, не спирах да говоря по телефона и да изпращам смс-и. Ау, улях се, спирам  Embarassed

Честит Имен Ден на Лидия!

*Сиска*, аз не вярвам много. Всичко много опорочено ми се струва. И аз съм много чувствителна, а ако отида и в някой дом сигурно ще се скъсам да рева. Досега съм давала само разни дрехи, но не съм ходила. А една целувка или прегръдка как би стоплила душата на едно такова дете.
А за отношението на държавата  #2gunfire
Много тъжно ми стана, стига толкова от мен.

Сладки сънища
 newsm46

# 227
Привет!

Лурдус,
честито на именничката! Да ви е жива и здрава!

Гергина, стискам палци малката Ангела (прекрасно име Heart Eyes) да е добре и скоро да се гушкат с мама!

Ето снимки от нашето бебе-парти. Марта първоначално малко се шокира от многото непознати и си поплака. Предпочете да остане насаме с баба си в другата стая, макар да любопитстваше и от време на време да надничаше в стаята с гостите... Постепенно обаче се отпусна и се присъедини към партито. Но за да не я притесняваме в началото, решихме да направим прощъпулника камерно в стаята на Теди, татко й снима с фотоапарата, а после пускаме клипчето на гостите в другата стая. Голям майтап  Joy Както каза един приятел, можеше да направим конферентна връзка и въобще да не идваме  Joy
Та така на церемонията по урочасването (пфу, що за езически обичай  Laughing) бяхме само аз, майка ми и оператора Бойко. Като търкулвах питата (която ние с мама направихме   chef), тя клякаше и пълзеше след нея. Затова я вдигнах на фотьойла, където бяха наредени предметите, и тогава Марта стигна до фотьойла, вървейки. Клипчето ще опитам да кача в сайта. Дано да стане, че е по-дългичко.
Както се вижда от снимките, тортата не беше основен акцент на празника. Избрахме еклерова торта, на която нашето семейство е голям почитател и всички сладко си похапнахме за здравето на Мартето.

# 228
СНИМКИ от рожденния ден - в различние албуми са,ама нямам време да ги оправям Simple Smile

Тодоран, супер сте си изкарали,

ГергинаPraynig

# 229
Добро утро,

страхотнииии снимки, tanzen , Тодоран  Hug Ама то не е от снимките - те просто децата са страхотни (пу-пу)   bouquet

И при нас наближава купона....Днес мисля да ходя да купувам шапки и надписи, че ние ще сме вкъщи и съм решила всички присъстващи да са накачулни кой с шапка, кой с нос  Crazy

Ние днес сме на консулт - после ще отчитам

Абе вашите деца искат ли да ядат от вашата манджа, когато вие ядете. Примерно - тъкмо съм го нахранила на обяд - т.е. 1, 2 и 3-то е ял, и аз си слагам с идеята да не припадна скоро от глад...Обаче почвааа един рееев и вика Дай, дай, дай....е, как да не му дадеш, ама това е нон-стоп  Crazy  Дали е гладен или просто е лаком....щото бая си хапва....

Хууубав ден се очертава, момичета! И приятни разходки   bouquet

# 230
Здравейте момичета от далечния юг  Hug

Гергинче, моля се за бебка, всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

Честит Рожден Ден на всички мънички рожденници, които не сме поздравили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са живи и здрави и само радост на мама и тати да носят  Hug  bouquet Hug

Тук положението как да ви кажа, е трудно Simple Smile Малкия калпазанин лази и се провира навсякъде, а откакто се изправя вече положението е неудържимо, няма нещо което да не може да докопа  Crazy Борбата със сестра му разбира се започна защото само ходи и й пипа нещата  Mr. Green И или много се обичат или само се гонят и мрънкат един от друг  Mr. Green

Иначе при вас идва пролетта, при нас пък есента и времето започна да застудява, да вали и разходките се разредиха.

При нас нещата се развиват добре, мъжът ми започна работа от месец, купихме си наши мебели (къщата с новите мебели може да разгледате тук http://www.ritka.snimka.bg/album.php?album_id=341911&view=2). На този сайт има и нови снимки на дечурлигата най-отдолу. Единственото за което ми е много тъжно е че идва рождения ден на Алекс и няма да можем да го споделим с хората които обичаме, но ще направим парти с новите ни приятели тук. Иначе се запознавам с мамите в градинките, има австралийки, европейки, израелки и са много готини  Hug

Друго какво да ви кажа, боцкаме яко децата последните 2 месеца защото имаме много ваксини за наваксване. Другия месец Алекс горкия го чакат 4 ваксини, добре че не разбира  ooooh!

Хайде че пак започнаха борбите  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 08:53 от ritka

# 231
  • Варна
Привет!

Гергина моля се с детенцето всичко да е наред  Praynig   Praynig  Praynig Има ли някакви новини? Вродения порок не се ли вижда на ехограф при ФМ? Нищо ли не са казали докторите по време на бременността?

tanzen, Тодоран страхотни снимки, благодаря, че ги споделихте   bouquet  Hug

ритка много ми хареса къщичката ви! Чудесно сте се устроили  Hug

polinita и Невена иска от нашата храна. Разликата е, че бебешка храна, готвена само за нея,  не иска да яде.

Bibobibo ох, помня аз твоите премеждия покрай раждането. Всичко лошо обаче се забравя и остават само хубавите спомени, нали?  Heart Eyes

Вип брадър ми е много противен  Sick, както и всички издания на това "уникално" риалити. Айде няма да коментирам, че да не развалям добрия тон в темичката ни.

# 232
мъжа ми незнаеше, че съм тръгнала да раждам и съм родила му написах следния СМС /още го пазя/: "Станахме трима, познай кой е излишния? Съжалявам, но обичам повече ей това същество, дето е в ръцете ми - Кръстето. Честито! Може да почерпиш, че вече си баща. Целувки"
Joy ти направо си му показала пътя с тоя смс бе жена! Ха да смее да ти се обади  hahaha

Голди, не съм аз за мазилтото, а въпросната "гъба"  да не е Геласпон? Поне в стоматолог. се използва с тая цел!  Hug

ritka  всичко пИрфектно, абе ти за снимките ли подреди така или винаги си е у вас така?!?? Почвам да си мисля че само моята къща прилича на бойно поле!

polinita как да не иска бе, изрежда се по всички чинии, бърка да хване к`вот може и е облизва сладко- сладко! в тая връзка, каката на 1,5 г. направо ме изгони от моя стол и ми преватизира чинията един ден - извоюва си сама правото да се храни с нас на масата а не са столчето и!

Вип брадър ми е много противен  Sick, както и всички издания на това "уникално" риалити. Айде няма да коментирам, че да не развалям добрия тон в темичката ни.

# 233
Добро утро

polinita , и ние сме така с яденето. Човек ще каже че това дете не яде. Може току що да е яла, но седнем ли на масата, започват едни викове, едно сочене с пръсти, АМ-АМкане  и не ни оставя на мира докато не и дадем нещо. При нас става номера с бисквити, важното е да има да нагъва нещо. Не всеки път нашето ядене е подходящо и тогава бисквитките ни спасяват.

ritka , страхотни снимки. Къщата е много хубава. А дечицата големи сладури.

Тодоран, tanzen
, страхотни партита сте спретнали  smile3501

Днес се очертава хубаво време. Никакъв форум, хайде всички навън   smile3513

# 234
Добро утро!

Тодоран,много хубави снимки..tanzen,на Аси РД не е ли на 25  newsm78
Риткааааааа,тук ли си?Къщата ти е толкова спретната и слънчева,много ми хареса,а  на първата снимка под дебелата сянка..еххх    Nature Sunny  струва ми се много хубава вашата улица.Направо ми се прииска и аз да живея там Grinning
Цитат
Днес се очертава хубаво време. Никакъв форум, хайде всички навън   
Като си рекла Whistling

П.П. ето забравих  ooooh! ТОДОРАН,tanzen,а също и ЛАСИ,защо не слагате снимки от РД в сайта ни където има отделен албуим за РД  newsm78 Само СЛАДКА МАМА се излъга да сложи нещичко там Whistling

# 235
Момичета благодаря  Hug

Къщичката е наистина хубава, но е много мъничка Wink Ще трябва по-големичка да търсим, че за Алекс в детската стая място няма  Mr. Green Не знам дали има 9м2 тази стая  newsm78 Иначе тук е супер зелено, има много дървета, а зелена трева бол  Hug

Вени, снимките са правени сутринта след сутрешното подреждане Wink Иначе познай какво е с две дечурлига (всъщност ясно ти е де Wink )

Маги, прегледах темата и видях че те чака операция на 30 март, ще стискам палци мило  Heart Eyes

# 236
Радвам се,ч е ви харесаха снимките.

Уфф, Сиска Hug от главата за краката направо ми сви шайбата  Embarassed Embarassed Embarassed
Сега под строй да се докладва:  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
1. На Аси РД е на 25ти, и както повечето ще има 2 рожденни дни - единия беше в неделя с децата, а другия с бабите ще е на 26ти, какво да се прави.
2. Снимки не съм качила в албума, защото не мога да си харесам 1-2-3 (то красота, красота,ама чак толкова...)

ритка, супер много се радвам за вас, че всичко е наред и продължава да се нарежда. Hug

Хайде, аз изпълнявам заповедта на Бибо!

# 237
Привет!
Гергина моля се с детенцето всичко да е наред  Praynig   Praynig  Praynig Има ли някакви новини? Вродения порок не се ли вижда на ехограф при ФМ? Нищо ли не са казали докторите по време на бременността?

Ясмина, и аз това вчера се питах. А през цялата си бременност тя не е ходила веднъж-дваж на фетална.
 Преди малко говорих със зет ми и каза, че са я преместили в дуго отделение и нищо повече. Открили са някаква инфекция, но сведения давали след 13:30 часа. Ще се побъркам вече от притеснение ви казвам.  Cry Cry Cry

polinita, и Кръсти като Невенка изобщо не иска пюретата и приготвената за него храна. Яде само от нашата.. Naughty

*Сиска*, и аз съм малко скептично настроена за Вип Брадър. Ама хич не ми се вярва абсолютно всички събрани парички да отидат за каузата. Crossing Arms

ritka, страхотно сте се установили. И къщата е много хубава и кипричка. Peace

veni-b, ето тук как изглежда стаята при двеминутно мое отсъствие. Само докато отида до WC-то. Снимката е правена преди Кръсти да проходи и по-точно на 03.12. Така, че мила ме се притеснявай, че само твоя дом е като бойно поле  Peace

Приятен слънчев ден ви желая и до после...   Nature Sunny Отиваме на  1swing

# 238
За раждането си спомням сутринта в събота, че почнах да имам регулярни контракции и наобед както отидохме в болницата имах вече 3 см разкритие. Останахме там и в 8 вечерта родих моята принцеска! Heart Eyes Grinning

Ансим, аз давам сухари на Хип. Иначе яде кроасани (много ги обича Mr. Green) и коричка хляб също й давам.
За малко да забравя - Ласи, мерси душа за идейката за сандвича! В неделята това ни беше закуската следобеда - запечена филийка с кашкавал и парче ябълка. Laughing

# 239
Привет от нас!
Вече сме по-добре, днес дари няма температура Simple Smile даже ходихме навън за 2 часа, времето е страхотно, но не ми се рискуваше за по-дълго..мисля днес да се вдигна до джъмбо и да си отпусна малко душичката с пазаруване на боклуци Simple Smile
Гергина, дано се окаже, че няма нещо сериозно с бебчето Simple Smile
Сисе, аз vip brother и big brother грам не го понасям, обаче дано парите отидат за децата наистина.
Ритка, браво на вас, изглежда чудесно място за живеене и за отглеждане на дечица, пожелавам ти все така добре да се нареждат нещата Simple Smile
Тодоран, Танцен, много хубави снимки и партита - а Танцен, вашето май е двойно бебешко парти а?
Лурдес, честито на именничката, макар и със закъснение - да е здрава и весела малката сладурана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт