Априлчета!!!

• 13 389
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
veni-b,виж тук http://aprilki.multiply.com/journal/item/2/2
Хриси  Hug Hug Hug

Айде бе Стеф,давай новата тема,че  smile3505

# 286
  • София
Жабче,страхотни са бандитките!Бъдете здрави и много щастливи!

# 287
  • Временно
Жабче,чудесни бебки си имаш!!!Да са ти живи и здрави и оттук нататък само щастливи моменти!

Момичета,при мен положението не е добро.Цитонамзката ми е трета А група.Днес ми взеха материал за ДНК изследване за типизиране на вируса,защото такъв явно има.Резултатите ще са готови след 11 дена.Дотогава ще лекувам гъбичната инфекция и ще чакам да мине цикъла,за да ми направят колпоскопия.Аз някак си не мога да усетя сериозно притеснение,но мъжът ми ще се побърка. Sad

# 288
Жабче да са ти живи и здрави красавиците! Страхотни са, то не са коси, то не са гушки и бузки...пу-пу-пу! Поздравявам те че си една майка-героиня и и изживя невъзможно много трудности, но най-важното е че си имаш две здрави и много красиви дъщери. Желая ви всичко най-хубаво от сърце и нека радостта и детския смях да пълнят дома ви винаги!  Hug Hug Hug

вени аз давам агнешко от 3-4 месеца насам, никога не съм имала проблем, напротив това и беше любимото пюре, но домашно месо не съм давала и още не смея да ти кажа Wink

Янче честита ви количка  Hug

Момичета тази вечер Габи ни изненада ненадейно като почна да се пуска сама от мебелите и да ходи, засега прави по 3-4 крачки сама, много е сладка, но аз не го смятам още за прохождане. Въпреки това ми намирисва че към Великден май ще правим прощъпулник  newsm44

Лека вечер майчета и бебочета  Heart Eyes

ПП- Ева сега видях какво си писала, стискам палци вируса да е безобиден и да се пребориш бързо и с гъбите и с него.По -добре че не се шашкаш излишно предварително, дано не е нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig

# 289
Вени, аз на Васко му бях дала агнешка чорба по Великден, когато беше на годинка и един-два месеца и след това имаше ужасно разтройство. Ако даваш, много внимателно и по малко. Peace

# 290
Здравейте момичета Simple Smile

Честит Рожден Ден на всички априлчета които сме изпуснали  Hug Hug Hug Да са живи и здрави и много палави  Mr. Green

Много болнички май има, бързо да оздравяват  Hug Четох че има и момичета с проблеми, дано всичко да е наред  Praynig

Жабче, госпожиците са ти прекрасни просто  Hug Много много се радвам за вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, вчера и моето момче порасна, направихме парти, Алекс беше във вихъра си и двамата с кака му бяха много щастливи  Hug Така си минава времето, докато усетим и годинката се завъртяла  Rolling Eyes

Иначе новото при нас е че се преместихме миналата събота в нова, по-голяма къща. В сряда ни одобриха за наематели, в събота се преместихме. Къщата е чисто нова, ние сме първите които живеем в нея, с три спални и на два етажа. Така че горния етаж с две спални го обособихме на етаж за спане, а спалнята долу я направихме на стая за игра. Алекс вече спи заедно с кака си в детската спалня, когато не е на спалнята при мен де Wink

Иначе ние още се кърмим, по 4-5-6 пъти през деня, и неограничен брой пъти през нощта. Засега съм заместила само обедно хранене и следобедно хранене, не си давам много зор. Алекс казва "мама" и "кака", прави "ало" и казва "ало", показва колко голям ще порасне и се реши с четката си Wink Магарии колкото искаш Simple Smile Ходи за две ръчички или по мебелите и става все по-стабилен. Лази и се катери навсякъде обаче, няма грешка Simple Smile

Иначе ни се строши диска на лаптоп-а и нямахме компютър известно време и затова не писах доста дълго Simple Smile

Ами това е от нас  Hug

Много много ви целувам и поздрави от далечна есенна Австралия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 291
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИ-Б ,БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА

Жабче страхотни са малките принцеси  bouquet Hug  bouquet

# 292

Общи условия

Активация на акаунт