Априлчета!!!

• 13 390
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Добро утро

Честит Рожден Ден на патерички на вчерашните рожденници Никола, Симона и Дарина и Честито и на днешния - Алекс на Ритка! Да са живи и здрави, весели и послушни!

Ева Мери, дано всичко е наред с изследванията Hug
Маги, браво за операцията Hug

Сега и аз да се оплача - моето дете се спука да пада. Това е откакто взе да се пуща да върви ooooh! Стои си на едно място и като пусне ръцете и бам долу.
Реянка, изобщо не ти трявба да прохожда все още Миленката, в тоя ред на мисли. Ние преди си бяхме по добре.
Следващата сряда се гласим да правим прощъпулка, малко бабешки ми звучи, ама повечето майки, с които съм говорила, казват че децата като че ли наистина стават по-стабилни след мероприятието, та и аз тая надежди Crazy

Мирка, давай на отчет, какво стана Hug
И тук мисля да вметна, за кърмещите/а и не само/ и диетуващи мами - много Фнимателно, че в ей тия моменти най-лесно май стават хубавите работи Wink
Вчера ми казаха, че след диета по-лесно се забременява, а като се замислих се оказа, че съм го изпитала и на собствен гръб ooooh! А пъс сега и с тези цикли - ту го има, ту го няма  Mr. Green

Хубав ден от нас, много слънце и разходки
Ние изчезваме, че ми се отвори парашута да отида извънредно на козметик Mr. Green

# 256
Ммммм добрутро банда. Като за рано сутрин мога ли да ви провокирам за размисъл???
 Представете си, че детето вече расте, здраво, всичко си му е наред, става 1-ви, 2-ри клас......и започвате да забелязвате една тенденция на......хм, как да го кажа "по-елегантно" затлъстяване (да не кажа ошопарване) у него. Та какво правите? Предвид, че все по-често сравняват българчетата с американчетата-спирате му храната докато не влезе в норма; записвате го на някакъв спорт без да му мислите и да му искате разрешение; започвате да му обяснявате на дълго и на широко за вредата от килограмите, за рационалното хранене и прочее здравословни мисли, с които се надявате то само да се освести и да намали дажбите или нищо не правите преди да започне да се затруднява да минава през вратата?????

# 257
Добро утро!

Ева,не се притеснявай,направи си повторна цитонамазка след като излекувате инфекцията и ще видиш ,че ще е ОК Hug
Емма,дори и да не е предразположен към затлъстяване ще е записан на някакъв спорт,зависи какво му се отдава или пък какво му се спортува PeaceТака,че спорта отпада като спасителна сламка в тази ситуация.Предполагам,че ще променим начина си на хранене в нас,уж да му дадем пример,ще се опитам да му обясня,защо правим така...ама какви са тия мисли дето те тормозят тебе????

# 258
Здравейте банда!
Отдавам ниската активност на хубавото време. Ние поне не се спираме. Новото при нас е, че от 1 април Кристея не суче, аз нямам проблем с гърдите, един път се поизцедих под душа на ръка и това беше. И сега си имам отбито голямо дете и малки гърди да не кажа увиснали ooooh!. Иначе имаме трето зъбче отгоре, но май за снимките на рожденния ден ще се виждат само долните два. Не ходи сама, застоява се за секунди права.
Alokazia, Кристея не стои сама и не се заиграва много отдавна, само след мен ходи и ме дърпа за крачолите да я взема. Веднъж мих чиниите по бикини ( тя ми събу анцунга). Единствения начин е да и дам да гризе нещо и тогава ме оставя за 5 мин.
Пуфис ползвах 2 пакета и по средата на 2-я Кристея се подсече. Това и е за 1 път, дори като новородено не се подсичала. По4ти 20 дни, още не може да мине. Отдадох го на памперсите и ги спрях.
За затлъстяването, за мен е генетично предразположено. Трудно е да откажеш на детето си храна.
Ева Мери, дано всичко е наред Praynig
Ох още нещо щях да пиша, но това малкото скимти до мен и ми изфиряса от акъла.

# 259
Привет! Честито на вчерашните и днешните рожденници!!! Да са ви живи и здрави!
Само наминавам да се разпиша, че днес ще съм звероукротител - и двамата са в къщи, а майка ми е в Казанлък. Малката напоследък е много нервна, като залепена за мен е, избиват зъби, нон стоп мрънкане ooooh! Купих и АМ с надежди да я отбивам вече, но излезе хитро дете и тя, и изобщо не го иска. Явно пак ще правим течен шоколад. Simple Smile В тази връзка, кърмите ли още и по колко? Нещо май при мен отбиването няма да стане по план Rolling Eyes

Ева Мери, наистина изчакай да ти мине инфекцията и си направи повторна цитонамазка.

За надебеляването при децата - според мен ако е генетично предразположено детето трябва по-строги мерки дасе вземат- спорт, плодове, зеленчуци и т.н. С Васко няма да имам проблеми, но Лилито едни бузки е оформила, едно коремче, мисля, че подходящият спорт за нея е сумо  Laughing
Сиска пожелавам ви бързо оздравяване. Пробвай да пиеш витамини и да хапваш плодове за умората. Цункай Дани от Лилито.

# 260
  • Варна
Добро утро,

Напоследък нямам никакво време и затова отгоре отгоре прочитам. Искам да честитя първите рожденни дни на всички, празнували напоследък   bouquet  Heart Eyes  Hug

за затлъстяването Мисля, че си има генетична обремененост, но дори и да е слабо детето, не бива да се храни с junk food. Всички знаем какво трябва да се яде, но аз вече се предавам пред ината на сина си, който отказва категорично всякакви пресни плодове и зеленчуци.  #Cussing out Има го примера вкъщи, пробвах с добро, с лошо - нищо и нищо.

за спорта задължително е да се спортува.  Peace Децата рядко ще кажат "запиши ме на еди какво си" - родителите трябва да са водещи, но все пак нека да е нещо, което му се отдава на детето, за да има шанс да напредне и да му е интересно. Може докато е малко да пробва доста спортове, докато се открие най-подходящия.  Доста е трудоемко обаче за родителите, защото е свръзано с водене и взимане, но си заслужава.  Peace

а и не само килограмите трябва да се следят - виждала съм много слаби, да не кажа кльощави дечица, които боледуват често и изглеждат анемични и апатични.

Дъщеря ми беше почнала предпуберитетно да се окръгля (според моите критерии), но откакто почна да спортува активно, отслабна с поне 4кг като даже увеличи храненето. За положителния ефект върху здравето, фигурата, дисциплината, възпитанието и организацията да не говорим.  Въобще само суперлативи мога да кажа за спортуването и не на последно място - от спорт и учене не им остава време да мислят за глупости.  Mr. Green Grinning

cow кърмя около 3-4 пъти през деня и безброй пъти през нощта

# 261
Добро утро!

Ева Мери, дано всичко е наред! newsm17

Реяна според мен "снахата" е най-хубава и ще спечели! Simple Smile

Сиска бързо оздравяване! Praynig

И да ви се оплача:хемоглобина ни е паднал на 86 и другата седмица ще сме на кръвопреливане! newsm45

# 262
И аз мога да кажа много положителни страни на спорта от личен опит и да не се изразявам много крайно,но Даниел задължително ще е записан на някакъв спорт,а живот и здраве след време и в такова училище.Аз имах мераци едно време за дъщеря балерина,но сега имам син и ако подметна на Владо да го правим балерин Mr. Green ще ме изсели от нас.Не,че не харесва балета,но за мъж не го възприемал Crossing ArmsНали си е гларус може на плуване.Аз също мисля,че ако едно дете е отдадено на спорта,който харесва по-рядко мисли за....глупости Peaceв моя случай това май не важеше Whistling но то балета не е спорт нали така Grinning
cow, кърмя веднъж след баня.
Уф,дано този Пуфис не подсече и на Даниния задник!

Аз приспах Даниел и вече започнах да се чудя какво да правя Rolling Eyes

neli84,не съм запозната с тази болест,но няма ли друга алтернатива  освен кръвопреливането?Някакви медикаменти за вдигане на хемоглобина?Незнам как понасяш всичко това.

# 263
Добър ден!

Заповядайте една почерпка от мен  Hug 

Вече сме в новия си дом  Laughing Снощи го поляхме с приятели и вече сме си у дома  Mr. Green

eva_merry, дано всичко е наред  Praynig

Лек ден на всички!   Nature Sunny

# 264
Добро утро! Hug
Относно затлъстяването-аз отсега внимавам за нея! Не че не и давам да яде,но премерно не и давам и основно и десерт ,и бисквити,и солети Mr. Green А иначе мисля,че деликатното записване на някакъв спорт е много по-добро от това да и кажа и да и насадя комплекси Hug
Нели,миличка мерси за хубавите думи и затова,че само ти обърна внимание на вълненията ми Heart Eyes За съжаление това далеч не са най-хубавите и снимки,но е задължително да е с дрехи оттам и затова!  Hug

# 265
*Сиска*  и аз дълго време нямах успех със сламката, докато онзи ден не взех едно шише на Disney и малката се светана как става. Значи първо, че е прозрачно и се вижда водата и като го обърнеш на долу и го разклатиш тече вода. Аз й го разклатих над устата да види, че е вода и после стана номера. Само още отпива много големи глътки и се дави, но ще свикне. Чакай ще го снимам.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11510390/

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 14:56 от nesinesi

# 266
Момичета НЕ съм бременна или поне теста показа че не съм  Whistling newsm78 аз се поуплаших защото освен че ми закъснява се чувствам и като парцал, вчера заспах в парка  Joy ужас, ама явно е пролетна умора Simple Smile

Дюканки да ви се похваля от вчера съм -10кг Wink  Mr. Green Има още много за сваляне но и това не е малко  Crazy

Реяна супер сте, много готина снимка, радвам се че си избрала такава от партито у нас  Hug

за спорта и децата и кг
- и аз искам задължително да я запиша на някакъв спорт какъвто тя си хареса. Аз като дете боледувах много, антибиотици, толкова инжекции ми биеха че краката ми бяха като камък и непрекъснато бях болна Sad Педито ми казалао на майка ми веднъж "Запиши я на плуване, или ще стане човек от нея или не" и ме записаха , и спрях да се разболявам, прибирах се зимата с мокра коса и нищо ми нямаше. 3 години тренирах плуване и се отръвах от болестите и тн Wink

Тифани да сте много много щастливи в новия си дом  Hug

Ева не се притеснявай , изчакай да говориш с лекарката и най-добре като се излекуваш от инфекцията да повториш цитонамазката  Peace

Ние сме почти по цял ден на вън и даже нямам време да конвертирам снимките от рд-то, но скоро ще ви ги покажа Wink

Между другото да ви кажа че нашия парк тава страхотен след ремонта който му дърпат, така че като го оправят ще направим една срещичка  Hug

айде спирам че се улях  ooooh!

ПП- за кърменето, сутрин в 6 и вечер след вечеря за десерт, а сега като и никнаха и кътниците и давах да суче за приспиване и през деня или като беше много крива  Peace

пп- новото при нас е че Габи се научи да казва съвсем ясно и целенасочено "ха- ха- ха" и сега само ходи и се присмива на всички в къщи  Joy

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:25 от Aquariel

# 267
  • Временно
Момичета,благодаря за подкрепата! Hug Днес следобяд ще ходя при лекарката.

Aquariel,браво,много добър резултат от диетката!

Тифани,честит нов дом!

# 268
eva_merry дано всичко е наред  Hug
леле Aquariel, ти ме разби браво на теб ,има страхотен резултат тази диета ,ти до срещата в Априлци ще си с манекенски размери и ще има да ти завиждаме  Mr. Green

# 269
Момичета, днес се разписвам с една голяма тревога: моето чавенце си фрасна жестоко долната челюст, както си се хилеше, в едно желязо. Сега около зъбчетата й, в долната част, на венчето име две червени резки. Изпадам в ужас от перспективата да й паднат долните зъбки (1 и 2). Нанче, мила, моля те кажи ми възможно ли е?

А по питанката на Каучето, София напоследък е отново в злоядия си период, т.е. само суче, почти нищо друго не яде. И понеже, аз няма да се връщам на работа от май, както смятах, реших, спокойничко да си я кърмя докато не тръгна- юни, юли, може би. Напоследък сме с режима на тримесечно кърмаче, както веднъж вече ви споделих.

А пък за затлъстяването- не знам, може би, не трябва да се прекалява със натякването, но все пак да има разумни разговори вкъщи. Абе деликатна работа си е то! Докато самият човек не реши да се храни разумно и здравословно (което в българските училища е трудно), сп. мен, няма оправия.

Тифани, честита ви нова къща!

И да се похваля: Софче пие вече със сламка!!!! много съм щастлива, за което, извинете, че се хваля Embarassed Не съм правила нищо специално за да я уча, само купих сокче на нея и баткото и тя както си дъвчеше сламката, взе че смукна и стана номера. Е, на другия ден малко се подриска, защото прекали със сокчето, ама вече е добре.
Хубав ден

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 13:36 от teoileo

Общи условия

Активация на акаунт