Априлчета!!!

• 13 396
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Привет в тоя късен час , я да видим само аз ли седя до толкова късно  Thinking
Незнам какво става днес на Габи ама е адски кисела,само мрънка,плаче и недава никой чужд човек да я доближи  ooooh! такова чудо не е било ви казвам,незнам зъби ли е какво ама се обърках и тази вечер едвам в 23.30 с триста зора заспа.И аз докато пооправя ,пусна една пералня.да мерна и във форума какво става и то станало 100 часа пак .Чудя се когали ще дойде деня в който да се наспя едно хубаво ,ей казвам ви ще спя 48 часа  Mr. Green непробудно  Mr. Green

Ей мацки срещата наближава ,нямам търпение за нея да се видя с всички вас  Hug

# 241
  • Popovo

Добро утро   bouquet

Да ви се похваля, от НОИ днес ме уважиха и са ми превели най-после парите за януари, февруари и март.

# 242
Koketka, ти уж 3 мачинства наведнъж си получила, а пък само едно кафе намери да почерпиш.
Сипи нещо по - хард кат за мен.
Еленке - тебе ша та бия яко.
бива ли така рано счутринта да ме разревеш като магаре.    Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Имам куесчън мили ми смехурки:
Сега има ли срок за подаване на документите за кинтите до 2 год. на детето.
И кви аджеба са тея документи.
Откъде да си изтегля декларациите.
Ако няко знае - ще почерпя после.

# 243
Здравейте, днес Симона става на една годинка.А колко малко човече беше преди годинка Rolling EyesСпомням си как рефрешвах форума за да прочета коя от вас е родила, и за всяко бебче се просълзявах от радост.
Почерпете се от нас

И честито на всички дечица, много да ни радват

# 244
Здравейте мами Simple Smile
Днес моята малка бебка има рожден ден. Много сме щастливи Simple Smile Незнам кога мина това време.
Почерпете се с торта за наше здраве Simple Smile
Честито и на другите рожденници днес   bouquet

# 245
  • София
Стефи,за да подадеш документите за колосалната сума от 240 лв,трябва работодателят ти да е подал информация за съответния месец в НАП,за април това би трябвало да стане в началото на май.В НОИ се подават следните документи:
1/Молба декл. за отглеждане на малко дете на основание чл.53 - прил.3 към чл.5 от сайта на НОИ
2/Придружително писмо - прил.8 от сайта на НОИ/ изготвя се от работодателя/
3/Опис на документите - прил.9 пак от сайта/изготвя се от работодателя/
4/заповед за разрешаване на отпуск за отглеждане на малко дете - от работодателя
5/копие от акта за раждане на детето
Хубав ден и честито на всички празнуващи!

# 246
Здравейте!

Ние вече си имаме и 6-то зъбче! Simple Smile

Честит празник на nikitto, Криси и caradchova ! smile3525

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:47 от neli84

# 247
честит празник на всички бебчовци, родени днес newsm59
ние изкарахме спокич вчера, купонът предстои в събота и кипи яростна подготовка Laughing

сисе, имах предвид, че аз съм се ядосвала, че я не ми отговарят, я водим безсмислени спорове. Ама тук срещнах и много сродни души, така че не се оплаквам  Wink аз не съм с усещането, че не съм ви се разкривала. по принцип съм много отворен и приказлив човек, за добро или лошо Mr. Green изненада ме с това мнение Rolling Eyes Grinning но може и така да се е получило тук, във виртуалния свят Grinning

все едно, радвам се, че познавам всички ви. съжалявам, че не съм се виждала с някои от вас на живо. много тъпо, че изпускаме трансгалактическия конгрес! Confused

има моменти, в които само тук мога да бъда разбрана, за което ви благодаря Hug

# 248
Добър вечер леле голяма пустош бе хора къде стее  Thinking

vercho е писала в 13:55 и от тогава никой друг  ooooh!

# 249
*Сиска* и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
 Joy какво правя аз тука?!?
 Аз явно съм малоумна щом не ми иде на акъла как да науча сина да пие от чаша със сламка newsm78 Знам,че ценителката се е справила с тази задача,но предвид това,че тя пише от дъжд на вятър..някой друг може ли да ми даде акъл Praynig
Друго...друго...ми айде да съм и аз полезна с нещо ще споделя с вас,че днес купих пелени Пуфис и съм приятно изненадана,харесаха ми,по меки и тънки са от турския Хъджис и наистина ластиците им се разтягат много добре!Това го споделям не за друго ами някоя от вас ако се е чудила да веземе ли от тях или да не вземе да има инфо от втора ръка Wink
Сега може ли да се оплача.../може,не може ще четете!!!/ Даниел е хремав и крив ,сопола му тече като чешма...Ужас!Нощем точа сополи с кофите,не се спи..на всичкото отгоре мен ме е хванала я пролетната умора,я нещо друго,не спира да не боли корема,отпаднало ми е Tired Спирам!Спирам!
и нещо последно...Aquariel теста какво показа? EFN или  EFP

Лека момичета!

# 250
За цикъла - на мен ми закъсня веднъж с 2 седмици! Явно още хормоните се успокояват. Mr. Green

Верчо, как си ти? Всичко наред ли е? Praynig Hug
Маги, бях забравила да ти пиша,че се радвам и за тебе, че е минало добре. Hug

Мамита, наистина е доста пусто напоследък! Дано всички да се готвите за трансгалактическата среща! Вие от коя галактика чакате присъствие?  Mr. Green Crazy Hug

Сисе, Лидия вече 2-3 седмици влачи ясленски сополи! Направо вече.... Tired ooooh! Много е неприятно.  Sad

# 251
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша по късни доби.... наистина голяма пустош тук  Confused
ЧЕСТИТЯ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА ВСИЧКИ, ИМАЛИ И ИМАЩИ ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ще ме извините, но откакто излязохме от болницата сме с нов режим - демек ставаме рано сутрин и вечерта по това време едва гледам и лягам по-рано, а преди киснех до 1 часа среднощ. През деня като седна, Малвина не си играе като преди, ами идва при мен и почва да се катери отгоре ми и да реве, така че успявам да седна само в моментите когато тя спи, а аз не...  Cry
За солетките, като прочетох и аз за тези Е-та, не наблягам на тези за деца, но има едни в червено пакетче, пише "Златна добруджа" на тях, почти нямат сол, и са ми много по-вкусни от Хрус-хрус, и Ината ги яде с много по-голям кеф, и най-важното нямат никакви Е-та в съдържанието  Peace
Малвина още е само с 2 зъба и не ходи сама, само като я държим за ръка.

# 252
Добър вечер и от нас! Hug
Сиска,аз също съм ползвала Пуфис и съм много доволна,но за съжаление ги намирам по-рядко Rolling Eyes А и в магазина ми обясниха,че били най-добри за момченца,защото са по-дълбоки!
Мирка какво стана наистина! Аз искам да си бременна де Embarassed Дано пожеланието ми да е добро Heart Eyes Heart Eyes Hug
Миленката,откакто пролази преди няколко дни не спира просто и не е толкова нервна,пускам я да вършее навсякъде Peace
Вече са и публикувани снимките на Миленка в конкурса на Юник,ето да я видите и да кажете дали имаме силна конкуренция Mr. Green
http://www.uniquebg.com/?go=competition
Алокяазия и ние имаме само 2 зъба Mr. Green

# 253
  • Временно
eva_merry, nikitto, reiana, Alokazia, nasita, *°•Роска•°* и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Има раздвижване....

Аз първо отчета да дам - Сиана има само 2 зъбчета още,днес за първи път се пусна и направи няколко крачки сама.Много се развълнувах! Heart Eyes Заради болестта смъкна някое друго грамче и сега основната и храна е АМ.Не иска никаква друга храна-нито домашна,нито купешка(пюрета),нито детска кухня. ooooh! Последните дни е доста киселка,днес е станала в 9 сутринта и спа само 40 мин на обяд.Това никога не е било,тя по принцип си е поспаланка!Явно ще излиза някое зъбче.

Аз съм малко объркана.Преди 2 дни бях на гинеколог,понеже ми се появи лек дискомфорт и реших наред с микробиологията да си направя и цитонамазка.Разбрахме се мъжът ми да мине през кабинета на лекарката да вземе резултатите и понеже определено се видя някаква инфекция(според лекарката гъбична) да ми напише и рецепта.Днес мъжът ми ходи и ми се обади мноого разтревожен-лекарката казала,че резултатите от цитонамазката не са добри и утре да отида за нови изследвания.За микробиологията нищо не е споменала.Разрових се из нета и прочетох,че когато по принцип има някакво възпаление или инфекция цитонамазка не се прави.Лекарката обаче не спомена такова нещо.А все пак и имам доверие - тя ме изражда.И сега ми е едно такова .... в неведение.

# 254
  • Popovo
И Гого е още само с два зъба и ходи само ако го държиш за ръчичка. Иначе се пуска сам за по 3-4 крачки и туп на дупе.
eva_merry, вярвам, че всичко ще е наред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт