Априлчета!!!

• 13 395
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мамита,

Емма, да ти кажа аз Бобката съм решила да го записвам на спорт - дебел, не дебел, ще плува  Peace От там нататък, ако ще на още хиляда спорта да се записва, плуването ще е задължително (дано все пак и той го хареса де, ще се постарая да стане така  Mr. Green) Аз като дете ходех на плуване и като Акварелка се прибирах с мокра коса посред зима - ей казвам ви, нищо не ме ловеше - ха дано и при него така  Mr. Green Ако има проблем с килограмите, съм решила в никакъв слу4ай да не показвам, 4е това ме тревожи, а по-скоро и аз деликатно ще променя диетата към по-лек хранителен режим, ако трябва дори да у4аства цялото семейство.

Напоследък нямам сили да пиша, Боби не се отделя от мен, а и запо4нахме дългите разходки. Ме4тая си за сън и по4ивка.

Новото при нас е, 4е следващия месец запо4вам работа на 1/2 ден и си търся детегледа4ка за 4-5 4аса. Даже мисля, 4е ве4е намерих 4овека, в понеделник ще го решим окон4ателно  Peace Много ме боли от тоя факт, 4е трябва да си поверя съкровището в не4ии ръце, но много от вас ве4е са го изпитали, така 4е да не се жалвам.

4акам с нетърпение трансгалакти4еската и тогава ще ви нацелувам вси4ки ли4но, а за сега - изпращам ви една огромна виртуална целувка  Hug

П.П. Пиша от друг комп и тука няма една букви4ка - та я замествам с "4" - моля да ме извините  Hug

# 271
Момичета, благодаря ви за отговорите, накои от вас доста са разредили /Сиска/. Аз на работа мисля на есен да се върна, та ще видим. Нали не се отбивало през лятото, явно ще се кърмим цяло лято по малко.
Реяна, дрехите на Юник са си суперски, нашият батко има комплектче от тях, подарено разбира се, предполагам че са доста скъпи. Миленка е без конкуренция, стискам палци да спечелите.
Акварелка, това -10, ме разбива smile3556 smile3557 #Silly
Тифани, честито ви преместване в новия дом! Желая ви само щастие!
Теоилео, кофти инцидент, но дано сте ОК вече!!!

# 272
3дравейте Hug
честито на всички, които вече са пра3нували първия си рожден ден.
Ние ще пра3нуваме в сряда. Поръчала съм украсата, балоните.. Само да дойде 15 Wink
Иначе сме си добре. Любуваме се на чудесно време, а Петерчо върви с високо вдиганата глава и не дава ръка на никой, като че ли винаги само това е правил Joy

# 273
Несинеси,същата ни е чашата,но на друга марка...като я обърна обратно не тече,показвам му как..сърбам с все сила,всмуквам...абе всичко,което трябва си правя.Той като я лапне и само я хапе.Имаме я от вчера,може би му трябва малко повече време ThinkingТеоилео,браво на твойта маймуна,че така бързо е захапала за какво става въпрос със сламката Grinning Споко,няма да й паднат зъбките Peace
Aquariel,а ти се оплакваше,че нищо не казва..на ти сега,ще ти се присмива  Grinning
cow,защо не се отбивало лятото???Не го знаех това.

Аз днес съм на всяка манджа мирудия Blushтова ме подсеща да питам Някой ще прави ли нова тема?Стеф...

# 274
Сис, нашта чаша е на нуби май.
Нещо такова представлява:

Не се разлива като я обърнеш.
На Филип му трябваха около 3 дни дъвкане на сламката (тя е силиконова), докато разбере аджеба за кво иде реч.

Сега остава и вода да го науча да пие и.......................
За тема ако има желаещи да се изявят ако искат (да не им счупвам хатъра)
Ако ли не как стефана пак ще се развихри.
Ай бай със здраве.
Ако имате още въпроси - ще се раздвам да ви отговоря компетентно    Wink Wink Wink
Емма, кви са тия въпроси бе - хвърли ме в тъча.

# 275
Ей я нашата чаша

Викаш 3 дни да му отпусна да схване?!?Сламката е силиконова да и не капе като се обърне.
Ай развихряй се отново,не чакай другите,които напират от желание Wink
Обещавам повече да не пиша...в тази тема Mr. Green

# 276
Въх мари божкеее!
Голяма навалица, голямо нещо в тая тема! Гледка отдавна невиждана - направо ми се напълни душата!

Прочетох ви всички, много ви се радвам на активността, ама подробно ще се разпиша по-късно!

Само на Ева да кажа, че стискам палци!

# 277
Айде дайте заглавия като искате тема де.
 Party Party Party

Може ли да е великденска като не е още великден.
Ама ние докато я изпишем.............

# 278
  • София
Как бързо времето с форума мина, не усетихме как Априлчетата ни навъртяха година  hahaha hahaha hahaha

# 279
1.Навън на пролет веч ухае и малкото априлче по цял ден играе.

2.Рожден ден има априлското човече, а навън е китна пролет вече.

Като и на ВаняМ ми харесва много Peace

Момичета, на мен пък ми откриха 12 милиметрова киста в гърдата Sad  Уж не е толкова опасно, но трябва да се следи и ако не се смали или резорбира сама, ще има лека интервенция, но уж не било страшно...Иначе незнаех, че мамографските прегледи са толкова скъпи, взеха ми 55 лв.

cow, и ние все още се кърмим, а аз даже още нямам цикъл  Shocked Марти също не се отделя от мен и иска постоянно да суче. След като педиатърката видя как ми вдига блузата, ме посъветва да огранича кърменията до сутрин и вечер, обяснявайки му като голям човек, че навън не може вече да се кърмим или забаламосвайки го с нещо. Говорих и с една консултантка от кабинета по кърмене и тя ме посъветва същото. Да ти казжа при мен има успех, смисъл поне навън не ме съблича (а ние сме горе долу по цял ден навън).

# 280
Здравейте мили момичета Hug
Благодаря ви за милите думичка за Миленка Hug Кау,дрешките им наистина са страхотни,аз много ги харесвам Hug
Аз успях да продам Бъгстъра на едно момиче от продавалника(така и не свикнах с триколка) и съм много доволна,пък и парите са добри! Peace И си взехма страхотна количка,много лекичка и удобна! давам ви линкче,но нашата е едно страхотно розово-
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6158&lang=1
Днес и взех едни страхотни сандалки от К и К,обаче изобщо не ни влизат-нали ни е дебело сводчето и много ме е яд! Надявам се да ми ги сменят,че все пак 50 лв на вятъра не ми се дават! Sick
Хриска- Hug  bouquet

# 281
  • Някъде там...
Здравейте, момичета!  Hug
Благодаря за честитките по повод раждането на моите две моми.  Blush От вторник сме си вкъщи и се учим да се гледаме.
Ето и малко снимчици: http://www.kvakolina.snimka.bg/album.php?album_id=362505
Не успях да бъда априлка 2008, но пък се справих успешно с втората бременност и съм много щастлива с моите априлчета 2009.

# 282
Янче, честита ви количка Hug Аз по принцип много харесвам Bebe Comfort Peace

Жабче, малките бандитки са ужасно сладки и красиви и милички и толкова добре оформени! Сигурна съм, че ще им е много забавно да растат заедно, скоро ще започнат да се гушкат и да се търсят, а като попораснат ще са си най-добри приятелки и има да си споделят...Браво браво, герой си ти  bouquet Още веднъж да са ти живи и здрави!

# 283
Жабче,аз вече ти честитих в една друга тема,но ЧЕСТИТО пак! Яна и Йоана са страхотни просто-уникални са и с толкова много косички! Да са много,здрави и щастливи,пък дали са 2008 или 9 няма никакво значение!   bouquet Hug Heart Eyes
Хриси,вече съм много доволна,мисля,че и на Миленка ще и е удобно! Много се радвам! Hug

# 284
Привет, нямам много време за писане сега, но имам един бърз въпрос-
ОТ КОГА МОЖЕ ДА ДАВАМЕ АГНЕШКО  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт