Берлински мами на среща събрани !

• 4 150
  • 70
  •   1
Отговори
# 30
Приятелке,там където си предложила е ужасно.Вътре е много тясно и са само пейки,няма маси.Подът е в пясък за децата,но е много студено,препълнено и неуютно.Ако е хубаво времето става само вън,но ако не е?!

В кафето "Spielzimmer" се плаща 1.50 евро вход за деца до три години. За деца до една година е безплатно.Мисля,че след три години е 2-3 евро.Но престоят е неограничен. Wink

Ето точната информация. Grinning

Adresse:
Schliemannstraße 37
10437 Berlin
Eintritt:
Kleinkinder: 1,00 Euro, ab 3 Jahre: 2,50 Euro 

Погледнете и галерията.Ако одобрите ще отида до там да запазя. Peace

# 31
  • Primum non nocere !
Веси, много ми хареса!  Peace Това, нали?
http://www.das-spielzimmer.net/spielzimmer-spielen.html
Щом има пързалка и сладолед за малката, мога да откарам и до нейсе време.

Само малко ми се видя, ще трябва да го "затворим", т.е. да работи само за нас Mr. Green

П.П.каквото и да решите, аз съм "ЗА"

# 32
Весе,  да, след като си с връзки, обади се ти. До 15-16ч. със сигурност ще сме там.

В този случай може да взема и Алекс. Ще мисля.

# 33
Веси, много ми хареса!  Peace

Само малко ми се видя, ще трябва да го "затворим", т.е. да работи само за нас Mr. Green

П.П.каквото и да решите, аз съм "ЗА"

Наистина е страхотно там.Има дори една голяма стая,в която има да лудуват до безкрай-катерушки,пързалка,тунели и други.
А една част от кафето е отделена само за малките дечица,където да лежат и да не бъдат обезпокоявани от лудетините.
 13 часа е супер време за там.След 16 е някаква лудница. ooooh!

Няма алкохол там.Но има много вкусен сладолед,детски сокчета,био сандвичи,сладкиши,безалкохолни напитки,топли напитки.
Има и "Wickelraum".

# 34
Муни,обезателно да вземеш Алекс.Какво ще правят толкова моми сами? Ерегни ще трябват на всяка цена.  Laughing

Приятелке,вземи и Мишо.Да помага на Алекс. Wink

Знам,че и той ходи на градина и няма да може в 13 часа да дойде.Ако не ви представлява трудност може ли с един час по-късно да  направим срещата?!

# 35
Веси, много ми хареса!  Peace Това, нали?
http://www.das-spielzimmer.net/spielzimmer-spielen.html

Да! 

A детето на myran е на една годинка.Таман като за дъщерите на Мамунка и Приятелка.
Само нашите моми ще са явно на сухо.  Crossing Arms

# 36
Актуален списък
1. Приятелка + Маги Мишо ???
2. Гаргата + тумбак
3. Малкото Гардже
4. Шехи 
5. На Шехи малката калпазанка
6. myran + Янес
7. pazza +тумбак
8. Мамунката + 1, 2 маймунчета
9. Веси
10. Мики малката принцеса
11. Новичка с деца ???
12. Вени с дете ???
13. Бискара ???

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:41 от *Веси*

# 37
На мен стаята за игра ми хареса много Grinning. А пьк на детето как ще му хареса, малиии, не е истина. Joy. Там сигурно из уличките трябва да се паркира, нали така.

ПП Моля в актуалния списьк да се добави и на Пацето тумбака, освен ако не се е разбрала с мьж си този ден той да е с тумбак Laughing

# 38
а! промяна! нищо бе, пак сме там  Peace. не знам кой спомена понеделник- 31. не е ли вторник?
Шехи, Янес е вече на 13 месеца и е много чаровен (това няма вече нищо общо с възрастта). а за това с градинаря- аз така си говоря. за повече не ми стига ни акъла, ни образованието  Grinning. разбрали сме де.
хайде до скоро и дано само не се разболеем до тогава!

# 39
Myran,не се спотайвай само!!! Ей сега ще те издам. Mr. Green

Сладурке,честит юбилей!Бъди все такава всеотдайна майка,добър човек и верен приятел! Hug Mного здраве,любов,успехи и една сестричка за малкия Янес.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много целувки и прегръдки от цялото семейство Графови.  bowuu

31.03 - вторник е срещата !  Wink

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:13 от *Веси*

# 40
Да, потвърждавам, че новото кафене е доста уютно. Бях забравила как се казва, затова не можех да дам и линк към него, но то беше второто, което имах предвид. Радвам се, че Весито се включи и че ще запази места там.   Hug
Аз ще дойда с Маги. С Мишо /и с мъжа ми/ мога да дойда когато се организираме за някой слънчев уикенд през април. През седмицата ми е невъзможно да дойда с Мишо.
Весе, а твоята приятелка Деси с малката Мария защо не вземеш? И на нея и е близо, и тя е от българските мами, нищо че не пише във форума. Ще станем голяма тайфа, като нищо ще работи заведението само за нас  Wink
За начален час нямам претенции, мога да дойда и към 13 и към 14 часа. Но не мога да остана по-късно от 16 часа, понеже Магдаленчето си ляга към 17 часа.
Мyran e днес рожденичка! Честито!!!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 18:19 от Приятелка

# 41
Ох,тя да беше само Десито около нас.Още поне четири български мами са в близост,но нямам време да ги търся.

Току що ходих до кафето.Затворено беше и на вратата пише,че днес ще е в ремонт.Нека да го оправят,че българските мами ще го посетят във вторник с целия си блясък. Wink Утре пак ще отида.

# 42
  • Primum non nocere !
Ето това имах предвид, когато споменах - понеделник.
Да пуснете вечерта за последно адреса, да не стане така нещо да се промени и във вторник да кибича на фалшивото място! Mr. Green

Миран, много здраве ти желая, на теб и твоето семейство!   bouquet
Ти да не се обиди нещо. Тя подигравката за "бързата" асоциацията беше за мен отправена.
Нали знаеш.." И най-умният е малко прост"

Гарге, остави си 30мин в аванс, ще ти трябват за търсене на свободно място за паркиране.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 21:38 от Шехи

# 43
Честито на myran! Да си жива и здрава!   bouquet

Веси, имай още една мама с една малка сладуранка на 2 годинки предвид като резервираш, моля

Гарге, благодаря, че внесе поправка  Laughing , то за моя тумбак си трябва вече допълнително място  Joy ,мъжО тоя път не се нави за втори тумбак и ще трябва да си го нося  Mr. Green

# 44
И ние ще дойдем.
Кафенето иzглежда много подходящо.

Ч. Р. Д. на myran и от мен! Пожелавам Tи много успехи и zдраве!

Общи условия

Активация на акаунт