През ОКТОМВРИ бебе ще се появи,мамо ти на БХС и ФМ отиди!

• 13 989
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • София
radost_i_na ако ти е първа бременност няма проблем с антителата.
Ако е следваща, направи ги, тогава наистина би могло да има негативи ако не се хванат навреме.

Първа бременност ми е - утре отивам пак да му досаждам на моя лекар. Ще го питам къде да си ги правя и отивам (то сега с тез лаборатории...)

По повод на шоколада - аз след два буркана Нутела (тези от 400гр) вече се отказах - повдига ми се само кат се замисля...

# 151
  • Sofia
Аз като си правих изследванията, в Цибалаб ми взеха 76лв. за всичко,което се пускало в началото според моя доки -ПКК,урина,СПИН,хепатит и сифилис. Беше ми написал всичко на едно листче и аз директно си им го дадох.Малко се шашнах като ми наредиха 5 епруветки за кръв и една за урина,но...какво да се прави  Whistling После хапнах шоколад,че ми стана много лошо,а лаборантките даже ме почерпиха с бисквитки  Rolling Eyes

# 152
Добро утро мили4ки! Бреееее, да не повярва 4овек, 4е днес съм първа. Бих ви по4ерпила с една от онези картинки със закуска и кафенце, но не знам как се слагат  Blush пък и нямам време да се мъча!

Нямам нищо ново да кажа от снощи насам, освен да пожелая на всички лек ден!!!

Щях да питам Миркам и Атадр4е, ако имат време можем ли да осъществим идеята с правенето на Блога, където да събираме интересна споделена от нас инфрмация?

bouquet

# 153
Ани изпреварила си ме  Laughing
Ето закуската
Добро утро на всички! Hug

# 154
Добро утро, закуската е супер, бях решила днес да не ям до обяд, малко да ми олекне, ама като видях и сега звънах на колегата да купува ядене на път за офиса  Twisted Evil

*Jeny* аз при Томова ще ходя на фм, с някаква частна клиника надежда, или нещо такова  newsm78
Много ми я препоръчаха за фетална по принцип, но за разлика от другите тя е много добра за сърчицето, баща ми е с проблеми и баба също, и аз затова искам да обърнат по-голямо внимание на това. Иначе и Ковачева мнгоо ми я препоръча, поне това което ми каза е, че идеалният вариант било да ида на ранна фетална при Томова, а на следващаа при Марков. И аз така съм и замислила.

Момичета някои има ли идея от кръвните изследвания какво означава това:
MCH/ср Hgb. конц. в еритр.       H   34 pg - реф - 26.5-32
MCH/ср Hgb. съдърж. в еритр.  H  364 g/l - реф - 295-360
и еритроцитите са ми ниски ама това не можах да го разкодира, сега ще търся и в гоогле-то

# 155
joya и аз съм при Томова.
Само че на мен ми даде адеин адрес на ул. "Съвет на Европа"1
А аз така и не намерих каква клиника има там.
Някой ако знае, да помага...

# 156
 ooooh!Добро утро!Моля Ви кажете ми , ако съм например в 10 с. и 2 дена,в коя седмица съм-в 10 или в 11.Не мога да ги оправя.

# 157
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Закуската е супер - точно по мой вкус. Добре, че хапнах преди да се кача в офиса, че щяха да ми потекат лигите от вас.

# 158
Добро утро и от мен! Още не съм закусила и почва да ми прилошава. Да видим как ще изкараме и този ден на работа Simple Smile
Joya,MCH доколкото съм чела е /Средно съдържание на хемоглобин в еритроцита: Дава информация за хемоглобиновото съдържание в еритроцита. Има значение за оценяване на анемичните състояния./
sisi808 , пълна 10 седмица си и започната 11. Според мен по-правилно 11.
divanence , малко се поуспокоих. Значи няма да е късно
По въпроса с кожата на лицето моята пък се изглади като бебешко дупенце, само ,че май косата ми по-бързо почна да се омазнява.
Пожелавам ви ден без никакви неразположения Hug

# 159
Добро утро и от мен, момичета!
Пожелавам ви един спокоен ден ! Hug

# 160
  • Пловдив
И при мен косата започна да се омазнява доста по-бързо. А пъпките са ми и по лицето (не са чак толкова страшни) и по гърба, и по гърдите.

# 161
Доброютро момичета  Hug

Закуската е страхотна, благодаря на edira   bouquet Добре, че хапнах, та няма да мъча мажо днес да ми набавя такава закуска  Laughing
Тази сутрин като никога да не ми прилошава  Peace Е, да ама вчера цял ден ми беше лошо и то защото чух и видях по телевизията един готвач да приготвя тутманик и докато не омесих не мирясах  hahaha Та вечерта като си хапнах и то порядъчно ми олекна и съм спала като къпана  Blush

Лек ден ви желая  Peace

# 162
sisi808 , 10та седмица си. Аз вчера бях 9 и 6 дни и в болницата като ходих ме поправиха, че съм 9-та, не 10-та ...
Мами, ако искате да обърнете специално внимание на сърдето идете на кардиолог, Марков е гинеколог  newsm78. В 5-та градска се прави това изследване при неокардиолози или там както им е заглавието и това изследване се нарича екокардиография, което е различно от втора фетална морфология. Бих се учудила ако вие имате проблеми със сърцето дали бихте отишли на гинеколог? Ако да - направете го и с бебетата си, ама ако не - вървете при кардиолог

# 163
Добро утро на всички!
И аз приличам на върл пубер, акне имам за първи път в живота, до сега са ми се появявали само единични пъпки от време на време при цикъл, а в момента съм нещо страшно - пъпчасала, косата ми се омазнява за ден и половина и задника ми приема застрашителни размери. Ама важното е накрая всичко да приключи добре.
  С първата бременност имах невероятно чисто лице, кожата ми направо сияеше и имам момченце, значи сега трябва да е момиченце Laughing
Ани, благодаря за информацията, ще звънна за час. Трябва ми консултация с хирург за детето, не за мен. Имаш ли представа къде му е кабинета, че Варна я познавам, но ако е някое по-забутано място трудно ще се оправя.

# 164
Добро утро и от мен.Аз съм много по-добре тези дни,макар вчера да ми се гадеше.не съм повръщала от два дни.Нямам акне,но имам голям корем и цици. Shocked
Днес ще ходим със сестра ми в Тина Киркова на Отворени врати,да разглеждаме болницата,родилното,стаите.Ще рзкажа после.

... и от херпеса!! Да представете си на всичкото отгоре долу ми излезе херпес! Според мен е от този вид, който излиза и по устните, ама точно това ще тестват.
Внимавай много с този херпес,защото не е като този на устата.Това е ГЕНИТАЛЕН ХЕРПЕС,много разпространено заболяване,което не подлежи на лечение.Лошото е,че ако имаш активна инфекция около раждането трябва да родиш секцио.Ето ти една статия да четеш за него;
http://www.1agb.com/qa.php
/малко по-надолу на страницата/

edira,виж какво ми излиза за улицата,която търсиш:
Съвет на Европа N:1

Аз съм на фетална в четвъртък,нямам търпение,защото на ултразвука в Тина Киркова нищо не се виждаше,егати допотопната техника има в женската консултация.

Общи условия

Активация на акаунт