През ОКТОМВРИ бебе ще се появи,мамо ти на БХС и ФМ отиди!

• 13 972
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
joya , аз съм в 14-та поликлиника и трябва да видя на бележката при кой. Томова там ли преглежда и какви са отзивите за нея? Hug

# 136
ivedi, благодаря ти ,мила, много ценна информация ми даваш Hug С моята лична лекарка се заговорихме за Балев, тя ми даде телефона да си запазя час, но явно и тя не е наясно, че не става лесно.Ще ходя в петък значи,дано се вредя!

Абе хора, миналата седмица звънях и искаха дами дадът час още за същия ден или за следващия..... newsm78 И на мен ми бяха казали за ужасното чакане, обаче реших първо да звънна. Казаха ми, че вече нямало нужда да се ходи и да се чака, имали много доктори и нямало такъв наплив  newsm78

# 137
Привет и от мен!
Едира, лекарят ти кво каза за антителата?
Аз сутринта се събудих със страхотно главоболие, гадене, световъртеж и аритмия. Ходих да ми налеят 2 банки в Тина Киркова, та живнах... А, и повърнах 1-2пъти та и от това ми олекна... Ама толкова зле не съм се чувствала в живота си

# 138
Ani Boland ти в коя г.с. ще си другата седмица като ще ходиш при Балев.Сега звънях по телефона да питам и казаха ,че може и по телефона да се запише час,само че в петък.

# 139
Специално за анди-д гамаглобулин, знам ,че по пинцип трябва да я отпуска Здравната каса,но не се прави това. Казват ,че нямат. В аптеките става по поръчка, защото струва около 160 лв Rolling Eyes
Да,отпуска се по ЗК. Аз раждах в Шейново и там ми направиха без да ми искат и стотинка. Но все пак знам,че жени с такъв Rh са с особено внимание въпреки инжекцията.

# 140
ivedi, благодаря ти ,мила, много ценна информация ми даваш Hug С моята лична лекарка се заговорихме за Балев, тя ми даде телефона да си запазя час, но явно и тя не е наясно, че не става лесно.Ще ходя в петък значи,дано се вредя!

Абе хора, миналата седмица звънях и искаха дами дадът час още за същия ден или за следващия..... newsm78 И на мен ми бяха казали за ужасното чакане, обаче реших първо да звънна. Казаха ми, че вече нямало нужда да се ходи и да се чака, имали много доктори и нямало такъв наплив  newsm78
Ani Boland ти в коя г.с. ще си другата седмица като ще ходиш при Балев.Сега звънях по телефона да питам и казаха ,че може и по телефона да се запише час,само че в петък.

Може би само  наплива за Балев е голям?Ани, ти при БАлев ли ще ходиш или при някой друг от клиниката?
Аз звънях миналия петък да запиша час при Балев за ехограф ,не за ФМ обаче, и телефона даваше постоянно заето, така че се съмнявам вече да мога да се вредя по телефона

# 141
Съчувствам ти Гер4о   Sad
За антителата казаха само, че май не са много в норма.
На първи април ще ми пуснат още едни изследвания и тогава ще видим със сигурност.

# 142
Знаете ли доц.Балев къде прави ФМ-в Темелков или в Терапията?

# 143
Здравейте и от мен! Днес бях на преглед и сме пораснали доста от миналия път - вече 2 см. 10 мм.  Wink , 8 г.с и 5 дни. Чухме сърдечната дейност и го видяхме как "подскача" като жабче. Невероятно изживяване. Говорих с моя лекар за ФМ, може да се направи и в Благоевград при съпругата му д-р Терзийска и понеже им имам голямо доверие ще си я направя тук. И така в началото на м. Април като навърша 11 г.с ще правим ФМ. Вече не ми се гади толкова - може би по 1-2 пъти на  ден, но за много кратко. Продължавам да пия Дуфастон-а и Фолиевата киселина, и още няколко инжекции Прегнил трябва да ми се направят...заради онова кървене на 25.02. Ами това е от мен, отчетох ви се!!!
На всички пожелавам много успех, стискам ви палци кой за каквото има нужда!!!!!!

# 144
  • София
Не съм писала от една камара време - улисах се в работа, но сега наваксах и изчетох писанията ви!
Привет на всички новопостъпили  bouquet
Да докладвам за себе си: за сега всичко е наред /обичайните неразположения са си налице, но да не досаждам/
Миналата седмица ми пуснаха изследванията ПКК и урина. Всичко е наред, само желязото е малко ниско: 115 (въпреки, че на изследвания са посочени реф.ст-ти са 115-160...). Сега почвам Maltofer fol за месец и после пак изследвания.
Също не си знаех кр.група - оказа се че съм А1В (-),т.е. ще трябва да се  пускат изследвания за антитела.
Изследването за антитела моя лекар ми каза, че се прави след 12 г.с. - в същото време, т.к. в МД са си изчерпали лимита не могат да ми го пуснат този месец и ми записаха час чак за 06.04. - дали няма да е късно тогава (ще съм 14г.с.+5)?
Дали да не отида и да си го направя през 12г.с., платено? Или почвам много да се вманиачавам... Все пак лекаря нищо не каза - ама то вече да се чуди човек колко да се доверява на лекарите...

# 145
  • Sofia
Радост,аз с тези лимити си скъсах нервите  Tired Моя лекар беше по същия начин и искаше да започвам каквито и да са изследвания средата на април #2gunfire Аз в прав текст си му казах,че не съм и очаквала друго и отидох и си платих абсолютно всичко-кръв,урина и т.н. Tired Нали се сещаш,че недай си Боже нещо да не е в нормата,после щях да си блъскам главата заради скапаната ни държава.На мен ми излезна висока кръвна захар и да видиш като му занесох изследванията - "Ей,добре,че си ги направила!" #2gunfire
Ако имаш финансовата възможност е по-добре да си ги направиш,защото антителата не са си шега работа.Това е лично мое мнение,но все пак ти си решаваш  Hug Стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 146
radost_i_na ако ти е първа бременност няма проблем с антителата.
Ако е следваща, направи ги, тогава наистина би могло да има негативи ако не се хванат навреме.

# 147
  • Deutschland
jeny  ние с теб сме в едни седмици ,и аз съм на фетална морфология на 7.04. Но аз не мисля,че е късно.Нали се прави до 14 седмица а тогава ще бъда в края на 12 седмица.

По въпроса за пъпките и аз да се оплача cry cry .Не че нямах преди но поне се скриваха от време на време.А сега не само по лицето,ами и по гърба и гърдите са наизкочили гадините.  Ужасно е.  Close

# 148
Здравейте!
Аз днес не помня дали съм писала.... newsm78. Почвам да оглупявам!
За феталната при Балев милото не желае да се лиши от удоволствието да чака на опашката! За него това е много важен принос в бременоста и дори и да става по друг начин той е много горд че ще направи нещо толкова важно за бебочко Mr. Green.  Много е смешен милия! В петък отива да запазва час, тогава тъкмо ще влизам в 12-та седмица.
За пъпките... какво да ви кажа! Ужас! Положението е страшно! за щастие открих източнка на проблема..... само да близна шоколад и започват да избиват. Два часа по-късно вече е кошмар! Така де... шоколад не ям вече!

Някой да знае какви са цените за ПКК и урина? Има малко проблем с осигуровките и отразяването им, а искам да си направя изследванията вече. Иначе ще чакам поне две седмици докато се оправят нещата ....

Едно предложение за заглавие:
Октомври наближава, бебчо първите ритничета раздава

# 149
Направо ме шашнахте...... Аз 2 пъти звъня в клиниката и все се свързвам от първия път. Няма да хоя да се редя на опашката.... Ако има часове при Балев като звънна в понеделник, добре. Ако не, ще го направя в същата клиника при друг лекар....  newsm78

Моондреам и аз се влияя от шоколада, ама МНОГО го обичам. Купих един буркан 500гр. Нутела от Метро преди 1 седмица. Вече съм го преполувила  Crazy Какво да направя....много обичам!

Общи условия

Активация на акаунт