През ОКТОМВРИ бебе ще се появи,мамо ти на БХС и ФМ отиди!

• 13 977
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
[Лятото имах един вид, декември друг, като минахме лечение с мъжа ми после направихме бебето и сега се оказва, че пак имам Candida вече трети вид. Писна ми вече  Stop

И аз съм така  #Cussing out

# 121
  • Deutschland
mnbvcx  здравей и добре дошла и от мен.
Аз също живей в Германия.В кой град си.Може да се видим някой път. Grinning Дано сме на близо.Аз съм на 30 км от Майнц.

# 122
  • Пловдив
mnbvcx ,много ми стана мило,когато те прочетох.Върна ме назад във времето,заедно с първоначалните ми трепети и нетърпение да се появят другите октомврийки Hug

Не съм сигурна,но когато майката има отрицателен резус-фактор,след раждането се поставя една инжекция(анди-д гамаглобулин),тя си се отпуска по каса и няма никакви проблеми след това.

# 123
Специално за анди-д гамаглобулин, знам ,че по пинцип трябва да я отпуска Здравната каса,но не се прави това. Казват ,че нямат. В аптеките става по поръчка, защото струва около 160 лв Rolling Eyes

# 124
Да питам момичетата от Варна - ходихте ли вече на ФМ и при кого, в здравния форум прочетох, че Балев смята м.март да излиза в отпуска/темата е от февруари/, някой има ли информация.
Пак в здравния пуснах тема, че търся добър коремен хирург, диагностик от Варна, но никой не се отзова, моля ако някой може да ми даде насоки, мнения, препоръки за такъв.

# 125
Здравейте мамчета Simple Smile Отдавна не съм се отчитала, но сега не мога да се стърпя.
Вчера бяхме на ФМ (при Балев - Варна) и си имаме всичко - ръце, краченца, пръстчета, мозък, като пеперудка и даже се изкушаваше да направи най - ранната диагностика за пола на бебето. Тъй като аз съм в 12 г.с. (11с и 5 дни) - само се обзаложихме, но той видял нещо мъжко в него  Laughing Имаме си цяла фотосесия, като една специална тази с уж мъжкия израстък е за таткото. Пусна ни и сърчицето - като парен влак 158 удара в мин. Въобще досега това беше най - забавната част и за мен и за мъжът ми!!! Измери си всички необходими показатели и сме напълно в норма! Какво по - хубаво? Пожелавам го на всички в най - скоро време!

И без да се натрапвам - момичета, отидете на тази ранна ФМ! Заслужава си хиляди пъти!!! Не искам да ви тревожа, но вчера в клиниката от 10 прегледа общо, 2 от момичетата са били с проблеми и то големи. Само че са били доста напред, за да се вземат мерки. Сега има възможности много - възползвайте се!
Извинявайте ако съм ви досадила, сега успешен ден на всички и повече усмивки!
Ели1 - вчера бях в клиниката - нямаше подобна информация, но по - добре звънни на регистратурата и ще ти кажат. И ако ще ходиш - отиди при него, много е готин!

# 126
ivedi, много хубави новини.Представям си калко е било вълнуващо.  Моята е  чак на 06.04 и много ме притеснява да не е късно

# 127
Здравейте и от мен най накрая.
Бях на лекар цял ден почти, затова чак сега съм тук.
Мартина, за инфо само да ти кажа, че мен тук в 6-та седмица не искаха даже д аме гледат на видео за сърце, защото според тях е рано и обикновено гледат даже към 9-та - 10-та седмица. Все пак ме погледнаха, защото съм била "много слаба" и имало по-добри шансове да се види. Та мисълта ми е, ако е толкова малко е възможно да не се вижда още.
По въпроса с фолиевата киселина, аз ще я пия до края. До сега пих Центрум матерна, ама днес ми свърши и моята лекарка ми даде само фоливеа. На много места четох, че се пие само по 400 МИКРОГРАМА на ден и в упътването пише да не се превишава дневната доза. Добре, че го четох това на няколко места, че за малко да пийна 500 МИЛИГРАМА, поради това че една малоумна фармацефтка (а тук е пално с такива некадарници) ми даде друг вид!
Днес ми направиха урина и кръв. Урината ми е ок, а за кръвта ще чакам 1 седмица. Взеха ми и секрет, заради кафявото зацапване (продължава тва ужасно нещо) и от херпеса!! Да представете си на всичкото отгоре долу ми излезе херпес! Според мен е от този вид, който излиза и по устните, ама точно това ще тестват. Брей, изтекоха ми кръвта. Толкова епруведки напълниха, че не е истина. Даже и за търоидни хормони ще ме тестват, защото имах преди време увеличена щитовидна жлеза.
За по-специалните изследвания ми казаха следващия път, защото ми е още рано.
А да ви питам, страдате ли от засилено акне! Е такова нещо никога не съм имала. Направо е страхотия! Ако погрозняването е вярно за момиче, то нашето със сигурност ще е. Не знам какво да правя направо.

# 128
 hahaha Аз имах акне и то ужасно докато носех щерката  Laughing Сега все още ми няма нищо, но де да видим  Crazy

# 129
Ivedi супер новини! Аз съм при Балев другата седмица в сряда! Включвай се по-често, че Варненки сме много малко   bouquet

MVinzens С предната си бременност, така се бях опъпчила..... Направо се видях в чудо! Пълен ужас  Shocked Както виждаш от подписа ми, първото ми дете е момче... newsm78 Така, че не съм сигурна, че пола на бебето е момиче, защото имаш акне.  Сега нямам абсолютно никаква промяна в кожата и вярвам, че бебето в коремчето ми е момиче  Hug

Elly1   Току що говорих с моя много близка приятелка, която миналата година имаше големи проблеми. Горещо препоръчва Д-р Кобаков. Тел: 0888 855 124 работи в частен кабинет. Миналата годна прегледа е бил 20-25лв. Дано съм ти помогнала   bouquet

# 130
Ivedi, страхотни новини!!!Браво!
Да те питам-ти лесно ли си взе час за Балев и колко време преди това се обади?Аз съм в 7 г.с сега и се чудя кога да се обадя да си запиша час.Чувам страхотни отзиви за този лекар и мисля да отида при него

# 131
Ivedi супер! Нямам търпение и аз да видя крачета, ръчички и да чуя сърчице Simple Smile
Джени и моят час е за 06.04 при Томова, ти при кой си?

Аз съм с розацеа (макар че една то лекарките които посетих твърдеше, че е акне), миналата бременност бях отврат, ама не можех да се гледам, чак 3 месеца след раждането се оправих и то с антибиотик. Засега съм ок, ама чакам включване, като започне лятото.

# 132
Miracle82 такова нещо, като обаждане при Балев няма  Simple Smile Часове се записват само в петък сутринта за следващите понеделник и сряда. Ходи се лично (пращаш мъжа си) сутринта и е хубаво да са там към 6:30 - 7ч. Клиниката отваря в 8ч и който се уреди -това е. Мисля, че часовете са около 20 общо, така че е важно кой подред си на опашката. Мъжа ми разказва, че голяма борба е било - към 8ч миналия петък са били към 80 човека на опашката....
Стскам палци на всички при прегледите, Ani Boland  - браво, че сте успели да се запишете! Добре ще пиша по - често, но утре заминаваме командировка извън страната и чак другата седмица се връщам. Ще се огледам за отзиви от прегледите, като се върна да знаете

# 133
Здравейте!Кажете ми моля за ранната ФМ от 11 до коя седмица трябва да се направи?По телефона може ли да запиша час за доц.Балев или трябва на място.

# 134
ivedi, благодаря ти ,мила, много ценна информация ми даваш Hug С моята лична лекарка се заговорихме за Балев, тя ми даде телефона да си запазя час, но явно и тя не е наясно, че не става лесно.Ще ходя в петък значи,дано се вредя!

Общи условия

Активация на акаунт